Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי בגדים מאיביי ומה שרשום בכותרת זה הסטטוס של החבילה כשבודקים מה מצבה באתר של הדואר.

באסה לי. :?

מה עושים הלאה?

פעם ראשונה שחבילה שלי נעצרת. וזה אפילו לא היה חבילה גדולה במיוחד.

V5

פורסם

גם לי היו כמה חבילות עם הסטטוס הזה. מניסיון זה לא אומר כלום, לא מחייב שתחוייב בתשלום נוסף למכס.

בעוד כמה ימים (3-4) לדעתי החבילה אצלך בבית.

פורסם

סבלנות, זה יכול לקחת גם שבועיים אם בא להם,

וחודש אם החבילה הגיעה באזור החגים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אכן חל מכס על ביגוד, ואני לא יודע מה ערך החבילה שקיבלת (לא הגודל, הערך הכספי), אתה תקבל בקרוב פתק הביתה עם הנחיות לאן לפנות, האם לסניף שלך או לסניף ראשי באיזורך.

אתה תגיע לשם, תופנה לאשנב המכס ותשלם את הסכום שחוייבת בו, והחבילה אצלך ביד.

תתחדש על הבגדים.

נשמח אם תעדכן כאן בשרשור על ההליך, כדי שנוכל להחכים מנסיונם של אחרים בנושא יבוא בגדים.

אני יבאתי מכשיר GPS ועליו רק הייתי צריך לשלם רק מע"מ.

פורסם

אני מקווה באמת שאני לא אחוייב בכלום.

ואני בטח לא מצפה בקוצר רוח לשום דבר, אני כבר מכיר את הדואר פה.

מהנסיון הקודם שלי -

לוקח לחבילות שלי בממוצע 4 ימים להגיע מכל חור בארה"ב לארץ, ואז עוד שבועיים לעבור את ה60 ק"מ מנתב"ג לדואר הקרוב אלי. :?

לתפארת מדינת ישראל.

תודה לכולם, ואם אני אתקל בבעיות אני אדאג לעדכן.

V5

פורסם

לוקח לחבילות שלי בממוצע 4 ימים להגיע מכל חור בארה"ב לארץ, ואז עוד שבועיים לעבור את ה60 ק"מ מנתב"ג לדואר הקרוב אלי. :?

זה בדיוק ככה! אני אומר את זה כל פעם שאני מזמין מוצרים מחו"ל.

• תוכן חדש...