Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם! כעת אני נמצא בבה"ד 1 והטילו עלי לכתוב מאמר באורך של כשתי עמודים על כול נושא שקשור לצבא.

אני אובד עצות על איזה נושא לכתוב אותו, כי מד אחד לא בא לי לכתוב על משהו שנון כמו "שחרור חטופים תמורת אסירים" או תקיפה באירן או משפטי פזם.

אני רוצה נושא קצת מעבר, משהו מחוץ לקופסא. לכן אני אשמח לכול רעיון שתציעו!

מודה מקרב לב,אלכס.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

הדבר ההכי חשוב- בלי פוליטיקה.

תכתוב על תקיפת משגרי חוליות עם טילי תמוז.

עלות מול תועלת, האם לתקוף לפני השיגור או אחריו, יתרונות הטיל וכו'.

שני עמודים על הנושא הזה אני כותב תוך חצי שעה בלי למצמץ, נושא קליל לכתיבה.

עשיתי בה"ד 1 לפני חצי שנה, עליי לא הטילו כאלה משימות...

אלון.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כתוב על חיילי מקא"ם ואופן קליטתם בצה"ל. בעידן של משתמטים זו קבוצה שככנגד כל הסיכויים עושה כמיטב יכולתה להקלט בצבא לתרום ולהמשיך לאחר מכן לחיים האזרחיים כאזרחים מועילים לחברה.

פורסם

באיזה מגמה היית? לנו בנוסף לזה גם הביאו לנתח 2 ספרים של מוטה גור אבל זה בבואה העת.

לגבי טילי תמוז קצת בעיה לכתוב על משהו שהוא מסווג וחוץ מכמה פרטים שטחיים אין לך מידע זמין.

אבל תודה על הכיוון

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

טיל תמוז כבר לא מסווג אחרי שפורסם בתקשורת.

הייתי בנחשון.

2 ספרים? חפרא דסייפא!? מישהו קצת הגזים שם... אם תרצה יש לי ניתוח ע"פ השאלות על פלוגה ד'

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בהשראת המחאה הציבורית עכשיו של הרופאים אתה יכול לכתוב על המחסור ברופאים בצה"ל שמשפיע באופן ישיר על הרפואה ביחידות השדה, וכמובן על הפתרונות לכך כמו "מיקור החוץ" ששולחים חיילים עורפיים לקופ"ח.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

לא יודע עם כדאי לך, אבל אני מתכנן לכתוב מאמר על בזבוז כספים בצמרת צה״ל ודרכים לייעול הכסף.

סתם דוגמא, חלק מאלופי צהל נוסעים על פאסאט טורבו בנזין.

תמיר.

פורסם

דבר ראשון תהנה מבה"ד 1 זה אחת התקופות הכיפיות.

אל תכתוב על שטויות כמו מחאה חברתית- לא שווה התייחסות

אל תכתוב על פוליטיקה או על צמרת צה"ל אתה תמצא את עצמך מחוץ לבה"ד לא מחוץ לקופסה.

אני בטוח שלא מבקשים ממכם להמציא את הגלגל שם אלא רק לראות שאתם לא כותבים כמו ילדים בני 5. חפש באינטרנט על היררכית העיטורים והציונים לשבח בצבא ותסכם אותה, בהמשך קרא על אנשים שקיבלו עיטור העוז לעומת הגבורה, מה כל אחד עשה, מצא הבדלים במעשים ותסכם גם את זה (סיפורי המעשה- http://www.aka.idf.il/iturim/asp/default.asp).

בהצלחה

פורסם
לא יודע עם כדאי לך, אבל אני מתכנן לכתוב מאמר על בזבוז כספים בצמרת צה״ל ודרכים לייעול הכסף.

סתם דוגמא, חלק מאלופי צהל נוסעים על פאסאט טורבו בנזין.

ממש ממש לא!

אין שום טעם להעביר ביקורת על התנהלות הצבא במטלה בבה"ד 1, זהו ממש לא המקום לכך.

כפי שכתב החבר מעלי, לך לכיוון חיובי.

למשל: רעות בין לוחמים, כיצד היא מתבטאת בשיגרה וכיצד היא מתבטאת בחירום.

יש מספיק חומר בנושא ותוכל להביא גם את הדוגמאות מהיחידה שלך.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתה כתבה מאוד יפה על לוחם סיירת מטכ"ל שנפצע בקרב לפני שיחרורו, שותק ולכן היה צמוד לכיסא גלגלים, ועבר קק"ץ במגמת להב (הראשון בתולדות צה"ל לפי מה שהבנתי).

תקרא את הכתבה, אולי תרצה לכתוב עליו.

לינק הורדה

פורסם

שלום

אוליי על "חיילים פעם והיום".

פעם טירונות הייתה טירונות ומסלול היה מסלול.

היום לכל הורה יש את מספר הנייד של המפקד, כדי לוודא שהילד ישן טוב בלילה,לא ככה?:-D

סלע

פורסם
אני נמצא בבה"ד 1 והטילו עלי לכתוב מאמר באורך של כשתי עמודים

אבל זה בבואה העת.

לא יודע עם כדאי לך

אין לי שום רעיון למאמר, אבל רק עצה קטנה: תשתדלו שהפאדיחות האלה ישארו רק כאן בפורום ולא יזלגו בטעות למאמרים שאתם אמורים לכתוב.

אם תצטרכו עזרה בהגהה, אני פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תעשה סקירה על התפתחות הארטילריה במאה השנים האחרונות.

אפשר לעשות על זה גם ספר שלם :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...