Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת מולטימדיה 1DIN עם מסך נשלף.

הקטע המפריע לי הוא שבכל הנעה המערכת נכבית (מסך נכנס) ונדלקת שוב.

אני מעוניין שהמערכת תישאר דלוקה במשך ההנעה, אך תכבה ותדלק עם הסוויץ.

אני לא חושש מחוסר מתח לסטרטר מכיון שלמערכת לוקח כ-10 שניות עד שהיא נכבית.

אולי איזה ממסר השהייה שיכבה את המערכת לאחר 10 שניות.

האם יש כזה מוצר והיכן ניתן להשיג.

תודה

פורסם

אני הצלחתי לעשות את זה ברכב שלי, אבל אני בזמנו עשיתי כפתור התנעה אדום וחיווטתי אותו בצורה שונה קצת, זה יצר מצב שכשהנעתי את הרכב דרך הכפתור זה לא כיבה לי את החשמל ברכב, וככה המערכת המשיכה לנגן רגיל.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

עד כמה שאני מבין ממך ביטלת את כיבוי הצרכנים בזמן התנעה.

אני מעוניין שכל הצרכנים יתכבו בזמן התנעה כנראה שאם היצרן תיכנן כך, זה עדיף.

אך בקשר למערכת זה מפריע לי, ושנית גם כעת היא נשארת דלוקה בזמן ההתנעה, היא מקבלת הוראת כיבוי אך לוקח לה כ-10 שניות לבצע את זה.

פורסם

כנראה וכנראה וכנראה, אל תדאג לא יקרה כלום, כל עוד לא תניע את הרכב עם מזגן דולק מערכת בפול ווליום אורות בפנים ובחוץ דלוקים.

חוץ מזה, אני לא רואה שום בעיה. היצרן עשה שכל החשמל ברכב ינותק חוץ מלסטרטר בגלל שהסטרטר מושך המון חשמל וזה יכול ליצור בעיות לדברים אחרים, כמו נפילות מתח. אבל שוב, אין שום בעיה כל עוד שאר הדברים לא דלוקים.

עובדה שלי זה לא עשה שום בעיות ואני כל הזמן הייתי מניע את הרכב מהכפתור.

אבל תעשה מה שאתה רוצה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...