Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הטוויטרים אני מסכים אתכם ברוב קולות - מהטוויטרים הטובים ביותר והנעימים ביותר שיצא לי לשמוע, מדהימים.

לגבי המידבאס - אני אכן אשמח לשמוע את זה כי מה שאתם אומרים הגיוני.

מידבאסים וסאבוופרים של סיז ידועים ביכולת שלהם לתת באס טוב, ביצועים טובים.

שמעתי עד עכשיו שני רכבים בהם הסט הזה היה מורכב ואכן הוא היה חדש דנדש - אז בהחלט אני לא אתפלא.

מהנסיון שלי עם רכיבים של HAT - בדיוק אותו הדבר קורה, אחרי בערך שלושה שבועות נסיעה הדלקתי את המערכת - כיביתי אותה אחרי שניה עם מבט כזה :shock: ושאלתי את עצמי WTF - מה זה היה?!? :naughty:

ואז הורדתי קצת את הגיינים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה יפה מושקעת ובטוב טעם

סחתיין ג"וניור

הגיע הזמן לשנות אותך ל"סיניור" 8)

כייף לראות התקנות בסגנון הזה שמחזירות את הענף כולו לימים טובים יותר

עלה והצלח ומבחינתי קבל "שאפו"

דרור

פורסם

אדי אתה מוזמן בשמחה לשמוע אצלי ברכב במפגש מרכז הבא שיהיה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

יקר לו הביטוח - תיפגשו באמצע בסיפור "אוהל להשכיר"

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה מדהים!!

תתחדש אינדיאני.

ג'וניור - כל הכבוד על ההתקנה הנקייה והיפה הזאת.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

יקר לו הביטוח - תיפגשו באמצע בסיפור "אוהל להשכיר"

עם הכסף שהולך לביטוח גם אוהל אני לא יכול להרשות לעצמי :headscratch:

אודי מחר אני רוצה לשמוע :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

באמת בקצב הזה לפי הסכומים שאנחנו זורקים על המערכות האלו, אנחנו ניגמור באחד האוהלים. או בתוך האוטו! :)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תגיד נץ לבן, מתי אתה מחליף מצבר? אים כל האיטום ,סאב , מגברים מעולים וסט קדמי חלומי על מצבר סטנדרטי???

ואני מקווה ששילמתה תוספת על כל בלבולי מוח ונזק לסביבה. שום מתקין אחר לא היה משקיע כלכך הרבה אנרגיה. במיוחד במאבטח חמוש באייפון :lol::lol::lol:.

ישראל, כל הכבוד.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מצבר חדש זה כבר יהיה פרוייקט לרכב הבא.

כרגע המצבר הנוכחי עושה עבודה מעולה

כשאני אקנה רכב חדש ואני אוסיף פרוססור עם 3 WAY אני כבר אשדרג מצבר ואלטרנטור

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...