Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התבקשתי לעזור ולסדר רשת אלחוטית.

מדובר על נתב Edimax BR-6424n. צריך לקנות לו ספק כוח חדש. 12V 1A power adapter. הנתב עצמו תקין לחלוטין היות ונבדק ע"י עם ספק כוח זמני.

איפה קונים באזור כפר סבא / הוד השרון / רעננה ספק כזה ?

ואם כבר,

אינטרנט: תשתית הוט עם ספק 014 עם מודם מוטורולה SB2400.

אני רוצה לחבר את הנתב הרשום מעלה על מנת שתהיה רשת אלחוטית. מבדיקה ראשונית, ההתחברות לאינטרנט היא ללא חייגן.

האם יש הגדרות חיבור אינטרנט ספציפיות שעליי להגדיר מעבר לדברים הרגילים ?

תודה לעוזרים.

Veni Vidi Vici

פורסם

היי ליאור, נראה לי שיש לי כמה כאלה זרוקים מתקופה בה עבדתי בהתקנת hotspots, אני אבדוק מחר ואחזיר לך תשובה, אם יש לי אשלח לך בדואר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איש, תרים את הראש ותסתכל גם לצדדים (כמו שמלמדים בנהיגה נכונה):

היבואן של אדימקס הוא פיקוק, ומצוי בכביש מצומת רעננה לכיוון הוד השרון, באיזה מקום מצד ימין (דרום).

מנסיוני הם נותנים שרות מעולה ואדיב. ממש מצויין !

תתקשר לראות מתי אפשר להגיע, גש עם הספק התקול ואולי יחליפו לך בעלות סימלית, גם בלי, כמה כבר זה יכול לעלות.

יש להם אתר מעולה ותוכל למצוא הסבר להגדרות. גם אתר netchief יסייע לך עם מדריכים משובחים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
איש, תרים את הראש ותסתכל גם לצדדים (כמו שמלמדים בנהיגה נכונה):

היבואן של אדימקס הוא פיקוק, ומצוי בכביש מצומת רעננה לכיוון הוד השרון, באיזה מקום מצד ימין (דרום).

ממש בהתחלה, קצת אחרי שעוברים את המשטרה.

וספק כח אפשר לקנות ב-30 שקל בכל חנות אלקטרוניקה. מה זה השאלות האלה? אני מתחיל להיות מודאג.

פורסם

עדכון חם מהתנור,

המטענים שיש לי הם 5V 2MA, מתאימים לAP שונים ולא לראוטרים כמו שחשבתי.

סורי, אבל אם מישהו צריך שיפנה אלי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה ארז.

טוב, אז דיברתי עם פיקוק. אין להם שום רצון לעזור לי מעבר להפנייה ללכת לחנויות המשווקות אדימקס כמו באג או אופיס דיפו.

ייתכן שנפלתי על מזכירה חסרת רצון אבל אם ככה מתייחסים, קשה להסכים עם כל הדברים הטובים שנאמרים עליהם.

סה"כ ביקשתי לרכוש ספק כוח.

Veni Vidi Vici

פורסם

אחרי ביקור במס' חנויות (כולל הום סנטר ומוצרי חשמל), עדיף כבר לקנות ראוטר חדש בגלל מחירים שמבקשים על שנאי.

Veni Vidi Vici

פורסם

אתה צריך לבדוק שהפלג מתאים (ואם לא, למצוא אחד מתאים ולהחליף). וגם אם מתאים, לבדוק שהקוטביות נכונה.

ראיתי שאתה מחפש באיזור רעננה - אז אתה יכול לקפוץ עם הראוטר לבר-אור.

http://www.bar-or.co.il/cat.asp?catid=45

(לבן היתה חנות בבורכוב, לא?)

:turn-l:
פורסם
אתה צריך לבדוק שהפלג מתאים (ואם לא, למצוא אחד מתאים ולהחליף). וגם אם מתאים, לבדוק שהקוטביות נכונה.

ראיתי שאתה מחפש באיזור רעננה - אז אתה יכול לקפוץ עם הראוטר לבר-אור.

http://www.bar-or.co.il/cat.asp?catid=45

(לבן היתה חנות בבורכוב, לא?)

הבר-אור הזה גנב בן ג....

חיפשתי אצלו גומיה לנגן CD ישן שרציתי לתקן. הבנאדם לא התביש לבקש 20 ש"ח רק מהעצבים עזבתי ונשבעתי שכף רגלי לא תדרוך שם יותר.

בשדרות הר-ציון שילמתי שקל עגול ושלם.

נכון בחשבון כלכלי זה לא משתלם אבל הפרנציפ של לשלם 20 ש"ח על גומיה נראה לי מוגזם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...