Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה מול מקיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לחדש ביטוח רכב, ונאמר

לי שביטוח חובה כדאי לרכוש דווקא

אצל החברות הישירות, (וההיפך לגבי

המקיף) משום שאם חלילה

יש תאונה ,כל תהליך הפצוי קל יותר...

האם למישהו יש נסיון או מידע בנושא?

פורסם

שמע בביטוח לא ישיר יש לך סוכן ביטוח שמזרז את כל העניין .

לפני כשנה עשיתי תאונה (לא באשמתי איזה אחת לא נתנת זכות קדימה)ותוך שבוע קיבלנו רכב חילופי.

אחר כך עברנו לביטוח ישיר ומישהו דפק לנו את הדלת באוטו ולקח איזה שלושה חודשים עד שסידרנו את זה מול הביטוח.

שמע ביטוח ישיר זול יותר אבל לוקח לך הרבה יותר זמן לראות ממנו משהו ומצד שני לא כזה בא לך לממן סוכן ביטוח.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

לפצל את הביטוח לא מקשה עליך במידה ויקרה משהו ?

אין לי נסיון אישי, אבל מהרקורד של חברות ביטוח בארץ הם לא ישמחו לטרטר בן אדם כזה מאחת לשניה ?

the london underground is not a political movement

פורסם

חברות הביטוח תמיד שמחות לטרטר, אבל במקרה הזה אין שום פוטנציאל לטרטור.

ביטוח חובה מכסה נזקי גוף בלבד.

ביטוח מקיף מכסה נזקי רכוש בלבד.

אז אין שום בעיה לפצל.

לגבי חובה - אפשר לעשות בחברות הישירות, הן יחסית בסדר כשזה מגיע לתביעות חו"ח. (שמתבצעות תמיד דרך עו"ד ממילא)

אני יודע את זה כי ידידה שלי עורכת דין שמתעסקת בזה כל היום.

לגבי מקיף - מה ש teac אמר נכון - עדיף לבטח דרך סוכן כי אז כשיש תאונה הסוכן יסדר לך את העניינים, מול הישירים אתה עובד כל פעם מול פקידה אחרת שלא מכירה אותך או את המקרה ואין לה שום הכשרה בתחום הביטוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עוד דבר לזכות סוכן ביטוח:הם בד"כ מקבלים הנחות כמות,כך שיכול לצאת זול יותר מאשר אם קונים ישירות מהחברה.

מסיבה הזאת,כמה מהחברות הגדולות בישראל רכשו סוכנויות ביטוח.למשל מבטח סימון מבית מגדל.

פורסם

אין בעיה לפצל אך בד"כ זו שטות (במיוחד אם אחד המבטחים הוא חברה ישירה)

קודם כל החברות הישירות נוהגות לתת הנחה בביטוח החובה למי שרוכש אצלם ביטוח מקיף כך שבסופו של דבר לא משתלם לקנות רק ביטוח חובה (או רק מקיף) אצלם.

לעומת זאת סוכני ביטוח מפצלים את הביטוח במקרה שיש תעריפים טובים יותר לאחד הביטוחים בחבר אחר.

בנוסף ככל הידוע לי אין שום אמת בהנחה שיותר קל לקבל פיצוי בביוח חובה בחברות הישירות - וכולי תקווה שלא תזדקק לעולם.

בברכה נסיעה זהירה ובריאות שלמה. :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...