Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ההתפשרות" הזאת עם הזמן תעשה לעם ישראל רק טוב. הוא יחסוך בדלק ומשאבים, הוא יזהם פחות את האויר, הוא יחסוך במקומות חניה ובשטח שהרכבים תופסים בפקקים והשוק יהיה מגוון יותר, תהיה תחרות, יהיה מבחר, יהיו אופציות גם לצעירים ולמאותגרי תקציב.

מאחל לכל הרוכשים בשרשור הנאה מהרכב ונסיעה בטוחה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעיה עם הרכב נהפוך הוא.

ההערה היא על העדר הנוהר שלפני חצי שנה לא היה מסתכל על סופר מיני ידנית ועכשיו עומד בתור כדי לקנות אותה, משלם מקדמה לפני שברור מה יקבל ונלחץ בטירוף כי המבצע נגמר. לא בגלל שזה רכב טוב חס וחלילה אלא בגלל שהשכן קנה אותו דבר. זו צרכנות טיפשה וזו בדיוק ההתנהגות שבגללה היבואנים מכניסים לנו מקל ארוך מאחורה וחבל.

פורסם

לפני חצי שנה הרכב הזה היה עולה 90 אלף והאוטומטית 94 ככה שמובן למה אנשים לא עמדו בתור לרכוש אותו.

(מספרים להמחשה בלבד....)

חבר שלי הזמין תכלת אבל רוצה את הכחול גרפיט/כחול אפור פחם הזה. לטענת המוכרת אין כאלו במשלוח הזה. חבל.

פורסם

איני חושב שנלחצים בגלל שלא יהיה אוטו כמו לשכן,אנשים לא רוצים להפסיד הזדמנות לרכב חדש,שהוא טוב במחיר מאוד טוב,אתה עושה נסיעת מבחן ואז אתה יודע מה אתה מקבל,לא טוב?

אתה יכול לקבל חזרה את המקדמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההערה היא על העדר הנוהר שלפני חצי שנה לא היה מסתכל על סופר מיני ידנית ועכשיו עומד בתור כדי לקנות אותה, משלם מקדמה לפני שברור מה יקבל ונלחץ בטירוף כי המבצע נגמר. לא בגלל שזה רכב טוב חס וחלילה אלא בגלל שהשכן קנה אותו דבר. זו צרכנות טיפשה וזו בדיוק ההתנהגות שבגללה היבואנים מכניסים לנו מקל ארוך מאחורה וחבל.

אני ממש אבל ממש לא מסכים איתך.

מכרתי את הרכב של אשתי לפני חודש וחצי ומאז אני מחפש פאביה (עם גג לבן או בלי) בעלת ק"מ נמוך 25 מקסימום.

המוכרים פשוט חושבים שהפכו להיות מעין סוחרים ומבקשים בלי בושה מעל המחירון. מילא היה מדובר בGTI חדשה ומלוקקת וספר טיפולים כמו שנדרש אבל לא כך.

אני המתנתי בסבלנות ובשניה שקראתי בפורום על המבצע (תודה למי שכתב את ההודעה ביום ראשון האחרון) ישר התקשרתי והזמנתי בצבע אפור פחם. לא מצטער על כך לשניה ולא לחצי שניה. המתנתי וקיבלתי..

ואכן עכשיו בהחלט ירדו המחירים לתקופה הקרובה אך יתייצבו בהמשך.

לא יתכן מצב בו נמכרת מכונית זהה לזאת מחוץ לגבולות המדינה בכמעט שלושת רבעי המחיר ועכשיו המחיר נהיה קצת יותר ריאלי.

ועוד דבר קטן, על איזה מקל בדיוק אתה מדבר? 70 אלף ש"ח לדגם הפשוט זה בהחלט מכובד. אבל לקנות במחיר הזה את הספארק המגוכחת או הסוזוקי אלטו זה עוד יותר גרוע.

בהצלחה לרוכשים המאושרים ושבת שלום

Golf 2008 MK5

פורסם

מברוק על הרכישה.

אל תתרגש מקריאות: "רק היום, רק היום!", או "אני הולך! אני הולך!" שנועדו לגרור אותך להחלטה פזיזה. אתה משקיע הון כסף ברכב ורצוי שהוא יהיה מתאים למה שאתה צריך.

מבצעי סוף שנה יש בכל סקטור מסיבות ברורות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מדהים לקרוא את השרשור הזה.

תרבות העדר במיטבה.

איזה עדר? מכרו בסך הכל כ-650 רכבים מהקליאו והפבאיה המוזלות. יש התנפלות עכשיו כי אלו מחירים באמת טובים, אבל לא יימכרו מהדגמים האלו אלפים ושני הדגמים האלו בכל מקרה לקראת סוף חייהם.

פורסם

תהיו בטוחים שיבואנים נוספים ממתינים לתורם ל"מיבצע" לחיסול עודפים. זה יגיע גם למשפחתיות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא יודע על איזה עדר אתה מדבר. אני מחליף עבודה ולפיכך מצאתי את עצמי זקוק לרכב (שלא היה לי קודם). מאותו הרגע זה שיקול פשוט של עלות מבחינתי והפאביה נמצאת במחיר הנכון בזמן הנכון. להגיד לך שביליתי את כל חיי בלערוג לרכב עם גיר ידני? לא, אבל אני מעדיף רכב חדש (במיוחד לאור כל סיפורי הזוועות על שוק המשומשות פה בפורום) והתקציב דל. השכן יכול לעשות מה שבראש שלו

the london underground is not a political movement

פורסם

אתמול בסוחנות נתניה אמרו לי שיזמינו עוד 80 מכוניות ושאני יכול לבו ולקנות היו להם צבעים "אפור פחם,כסף ירוק ולבן"

אז לקחתי את אפור פחם ! המשלוח עם מכוניות צריך להגיע ב27/10

פורסם

שיפסיקו למרוח את כולם. ע"פ ההודעה הרשמית של היבואן ביום הראשון של המבצע, נאמר שמידה וייגמר המלאי, יהיו משלוחים נוספים.

לא תמיד כדאי להאמין לאנשי מכירות, לפעמים הם יעשו הכל כדי לגרום לך להזמין דגם אחר. לא חסרים סיפורים על יבואנים שבשביל לחסל מלאי, "שכחו" או "לא ידעו" שיצא דגם חדש בחו"ל.

פורסם

עניין חיסול המלאים כבר מזמן לא נכון,

יבואנים מנסים כל הזמן לזהות את הדבר הבא בשוק ואז לרוץ עם זה ,כך היה בסיאט (התחייבו בפני היצרן על כמות מסוימת) וכך גם בסקודה עכשיו ואני בטוח שגם בסוזוקי וקיה .

לגבי המבצע של סקודה אז לפי מה שאני יודע הכמות שאותה פרסמו למבצע אכן אזלה אך אנשים עדיין מזמינים את הרכבים שיגיעו בעוד 6 שבועות .

לגבי מפרט אז אני יודע אותו אך צריך את אחד המנהלים שיאשר לי לכתוב כאן .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תראו שתהיינה עוד ירידות

הימור... הפנדה תרד לסביבות 50000 שקל

שנת מודל אחרונה ויזרקו הכל לשוק בזול בכדי להפטר

פורסם
שיפסיקו למרוח את כולם. ע"פ ההודעה הרשמית של היבואן ביום הראשון של המבצע, נאמר שמידה וייגמר המלאי, יהיו משלוחים נוספים.

לא תמיד כדאי להאמין לאנשי מכירות, לפעמים הם יעשו הכל כדי לגרום לך להזמין דגם אחר. לא חסרים סיפורים על יבואנים שבשביל לחסל מלאי, "שכחו" או "לא ידעו" שיצא דגם חדש בחו"ל.

מה שאתה אומר היה אולי נכון לפני חמש עשרה שנה, היום כל אחד יכול להתעדכן באינטרנט מה יוצא ולרוב הגולשים יודעים לפני אנשי המכירות על דגמים חדשים. לכל יבואן השיקולים שלו ביניהם "חיסול מלאי" כהגדרתך, מימוש מלאי (תזרים מזומנים), הזדמנות שקיבל בחו"ל בגלל ביטול הזמנה של דילר מארץ אחרת וכו'. מן הסתם אף אחד לא ישתף אותך וגם לא צריך לעשות את זה בשיקולים העסקיים שלו. מתאים לך, תקנה. לא מתאים, אל תקנה. במקרה המבצע של הפביה ב69 אלף הוא הזדמנות מצויינת להרבה אנשים בעיקר צעירים להגיע לרכב חדש שהוא גם טוב (לא איזה טאטא, דאצ'יה וכו') במחיר נורמלי.

• תוכן חדש...