Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שהרמקולים המובנים לא רעים, אבל עדיין חסר לי לנגן שירים מהפלאפון שלי, וכמובן לקבל שיחה ולשמוע אותה במערכת ולא באיזה דיבורית בלוטוס מצוקמקת..

אין לי הרבה תקציב ואני גם לא מחפש משהו מטורף, נגיד גג 1200..

מודה לעוזרים :]

פורסם

ממליץ על דיבורית 9100 של פארוט

מכשיר שנותן מענה מלא לכל הפיצ"רים החסרים לך ברדיו המקורי

הדיבורית מתחברת למערכת הרמקולים באוטו ועושה מיוט אוטומט דרך יחידת המיתוג בכניסת שיחה

לדיבורית יש צג לד לתצוגה של ספר טלפונים וזיהוי המתקשר (בסנכרון מלא עם הפלאפון)

שלט הפעלה אלחוטי שניתן להתקנה על גלגל ההגה

כניסת USB שמנגנת דרך רמקולי הרכב ונשלט על ידי השלט ותצוגה על הצג

חיבור מקורי וסנכרון מלא לאייפון אייפוד כשהתצוגה מופיעה על מסך הלד וההפעלה ובחירת שירים או תיקיות בשלט האלחוטי

כניסת AUX לנגנים חיצוניים

ועוד המון פונקציות מטורפות בתכנות הדיבורית בנושא הטלפון

אפשרות הפעלה ותצוגה גם בשפה העברית

לפרטים נוספים אשמח לעזור

דרור

פורסם

תודה בכל אופן..

אני רואה שבזאפ לא השתנה הרבה מהמערכות שהוצעו לפני שנתיים וחצי שקניתי את המערכת לאוטו הישן שלי..

יש משהו מומלץ נכון להיום? או שזה פחות או יותר אותו דבר וכל מערכת מעל 700 שקל היא עושה את העבודה?

פורסם

איך הגעת להחלפת רדיו מתוך דיון על דיבורית ?

אם האופציה של החלפת רדיו היא על הפרק אז באמת שיש אופציות אחרות הכוללות דיבורית בילט אין

המכשיר של- Nakamichi יש ברכב הוא מכשיר נהדר גם לדעתי

למרות שיש מחלוקות בפורום על איכות הפיליפס אני חושב מתוך ניסיון של עשרות מכשירים שהפיליפס עושה עבודה טובה ושווה את ערכו לחלוטין והנה יש לך עדות ממקור ראשון

בהצלחה

דרור

פורסם

אני הבנתי שהוא מעוניין ברדיו דיסק פלוס דיבורית בלוטוס.

כנראה שפירשתי לא נכון - ואז מצטער אבל אין לי מושג - לדעתי כל הדיבוריות בלוטוס האלו על הפנים ואני נוסע עם ספיריט שזה המכשיר האולטימטיבי לרכב (רק חבל שאין בו משחקים :lol:)

פורסם

Nakamichi אני מצטער שלא הייתי מובן

ההערה שלי בתחילת הפוסט האחרון הייתה מכוונת לפותח הת"רד ולא אליך :-D

אני הבנתי שהוא מחפש דיבורית עם פיצ"רים מסויימים ותיארתי לעצמי שמדובר ברכב עם רדיו מקורי

ואז הנושא סטה לכיוון רדיו שכולל דיבורית

לכן הפניה הייתה אליו

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...