Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב חדש, עם תקציב של עד 140 אלף ש"ח (שמח להוציא פחות אבל מוכן גם לזה).

מחפש רכב קומפקטי אבל לא קטן מדי, עם מראה צעיר, שמירה על ערך וחסכוני מבחינת דלק וטיפולים.

האופציות שבחינתי עד עכשיו:

קיה סיד

מאזדה 3 האצ'בק (האצ'בק זה המראה המועדיף עליי)

הונדה סיוויק האצ'בק

טויוטה אאוריס

גולף

אופל אסטרה

מה אתם אומרים, על מה הייתם הולכים?

פורסם

מצחיק אותי נורא שאתה קורה לטויוטה אוריס או קאיה סיד רכב עם מראה "צעיר"

לדעתי האופציה הכי טובה זה הגולף! אמינות, איכות,מראה צעיר, צריכת דלק לא בשמיים אפילו דיי נמוכה יחסית ליפני, לא קטן ולא גדול, אבל כך בחשבון שהתיקונים טיפה יותר יקרים מרכב יפני ופחות ישמור ערך מטיוטה אוריס !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

1. לאון 1.8 dsg (עדיף ידני ב 120K אם אתה בעניין)

2. אופל אסטרה 1.4 טורבו

3. הונדה סיוויק 1.8

לטעמי הסיד והמאזדה הן ממש לא רכבים לצעירים (גם ההונדה בספק) והגולף יקרה ביחס לתמורה - עדיף לאון מחוזקת באותו מחיר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם נתעלם משמירת הערך אז סיטרואן DS3,פיאט בראבו ואפילו אלפא רומיאו מיטו שחורגת מהכללים(קטנה יותר,יקרה יותר לאחזקה),רכבים קומפקטיים,מעוצבים,חסכוניים יחסית,לא גדולים מדי ולא קטנים מדי.

פורסם

מסכים עם GTI33.

אם אתה רוצה רכבכ ביצועיסת, אזי סיאט לאון, אופל אסטרה ופיאט בראבו ייתנו לך תמורה מצויינת להספק.

מיטו ידנית תעלה יותר, קטנה יותר וגם פחות פרקטית- אבל אלפא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המתן מעט עד שיתחיל שיווק היונדאי ולוסטר.

רכב עם עיצוב שובר שיגרה, 3 דלתות, 2 בצד הימני ואחד בשמאל ומבנה של מכונית קופה.

אני לא יודע מה יחידות הכוח שיגיעו לארץ אבל ככל הנראה יהיה מנוע 1.6 אטמוספרי עם גיר רובוטי 6 הילוכים כפול מצמדים.

בהצלחה.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה את הניסאן ג'וק.

מיני קרוסאובר, עם מראה ייחודי מאד (או שמאד אוהבים או ששונאים) ותג מחיר של כ- 130K לדגם ברמת הגימור האמצעית.

כבעל ניסאן ג'וק מזה שלושה שבועות (זמן קצר בכדי לחוות דיעה מקצועית ומפורטת), אני רק יכול לומר שהרכב מעניק חוויה

שונה מכל רכב אחר שהיה ברשותי ולפיכך, ממליץ בחום לבחון אופציה זו.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
הייתי מוסיף לרשימה את הניסאן ג'וק.

מיני קרוסאובר, עם מראה ייחודי מאד (או שמאד אוהבים או ששונאים) ותג מחיר של כ- 130K לדגם ברמת הגימור האמצעית.

כבעל ניסאן ג'וק מזה שלושה שבועות (זמן קצר בכדי לחוות דיעה מקצועית ומפורטת), אני רק יכול לומר שהרכב מעניק חוויה

שונה מכל רכב אחר שהיה ברשותי ולפיכך, ממליץ בחום לבחון אופציה זו.

בהצלחה

עידן

הג'וק הוא אופציה מעניינת למי שאינו בעל משפחה (או עם ילד 1 מקסימום), שכן מאחורה די צפוף (מבוסס על קליאו ועוד עם בסיס גלגלים קטן משל הקליאו) ותא המטען פצפון.

מבחינת ההנעה, מדובר במחיר הבסיסי ביחידת הנעה סטנדרטית אטמוספרית 1.6 של ניסאן ולא משהו מרגש.

העיצוב בהחלט מעניין ותחושת הישיבה מעט גבוהה. עם זאת - לנהג אין יותר מדי מרווח, והתחושה שדלת הנהג ממש צמודה מצד שמאל.

יתאים יותר אם מידותיך מתחת ל - 175 ס"מ..

אני גם ממליץ לבדוק את הג'וק לנוכח הייחוד שלו, אך לא לבוא עם ציפיות גבוהות.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...