Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206CC עוד שאלות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עשיתי חיפוס בפורום לגבי 206CC ולפי מה שאבנתי הגג לא אטום כמו שצריך וזה גורם לבעיות חשמל.

השאלה היא האים סידרו את הגג שאהיה יותר אטום ופחות בעיות או שעדיין הגג לא אטום ויש בעיות? ולפי מה שאבנתי פגו' נותנים 4 שנים אחריות ככה שאפר לימצוא רכב שעדיין באחריות אז אולי כדיי ללכת על 206CC או שלהיתרחק?

ומה אתם חושבים על ה206CC 1600 ידנית?(חבר שלי מחפס פוזה ולא מהירות)

וגם חשבנו על היונדיאי קופה מנוע 2000 ידני האם כדיי לעזוב את ה 206CC ביגלל הבעיות שלה וללכת על יונדאי קופה?

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

אני מתקוון ליונדאי קופה 2003

ד"א אני לא יכול לערוך את ההודעה הכודמת....

פורסם

ראשית, למה לא ללכת על מיאטה משומשת?

כמה ניסיון בנהיגה יש לחבר שלך? ה CC והקופה יהיו יותר סלחניות ממיאטה.

הCC - האחריות ל4 שנים היא לא על הגג. אלא לרכבים כמו מנוע וגיר. לדעתי הגג יהיה רק באחריות המלאה שהיא לשנה או שנתיים תלוי מתי הרכב נרכש. לחלק מהרכבים היו בעיות עם הגג לאחרים לא היו, קשה לדעת אפשר לנסות לבדוק את ההיסטוריה של הרכב במוסך. לגבי הקופה תנסה להריץ חיפוש מדובר ברכב בעל מקדם פוזה גבוהה מאוד (במיוחד בצהוב) אבל לא מהנה לנהיגה. יכול להתאים לנהג חדש חסר ניסיון. אבל אם רוצים פוזה (לדעתי לפחות) אין כמו קבריו.

בכל מקרה בוא תגיד לנו מה התקציב, ומה הצרכים ואז נראה איזה רכב הכי טוב.

גיא

פורסם

תודה על התשובה גאי ..

התקציב הוא 110K-116K גג!

חבר שלי אן לו ידע בנהיגה ספורטיבית למרות שהוא נוהג מי גיל 14 באמריקה( מיאמי 8)) ....

אז הוא מחפס רכב יותר לפוזה את המיטה אפשר להוריד כי היא 2 מושבים הוא מחפס לפחות 4....

אז חשבנו על BMW אבל ניראה כי היא יקרה כי רוצים מעל המחירון לידני.

או 206CC או יונדאי קופה יש עוד הצעות?

פורסם
תודה על התשובה גאי ..

התקציב הוא 110K-116K גג!

חבר שלי אן לו ידע בנהיגה ספורטיבית למרות שהוא נוהג מי גיל 14 באמריקה( מיאמי 8)) ....

אז הוא מחפס רכב יותר לפוזה את המיטה אפשר להוריד כי היא 2 מושבים הוא מחפס לפחות 4....

אז חשבנו על BMW אבל ניראה כי היא יקרה כי רוצים מעל המחירון לידני.

או 206CC או יונדאי קופה יש עוד הצעות?

אם הוא מחפש 4 מושבים אז שימחק גם את הציצי, בקושי ילד אחד יכול להכנס מאחורה אז שלא נדבר על 2 ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני (1.85) נכסתי בדי נוחות במושב האחורי ב-CC,

לנסיעה של 10-15 דקות זה יכול להספיק,

לא לאילת.

בכל מקרה, המושבים הם יותר לתכלית של WANNABE פרקטי.

הגג של ה-CC מרעיש, ולא הכי "חלק" בעולם.

חוץ מזה, אין בעיות ממש מטרידות ברכב.

הכינוי האמיתי שלי צונזר :)

פורסם

ראשית, גם ליונדאי קופה יש מושבים די קטנים מאחורה (ובלי מרווח ראש) אם כי ליד הCC מדובר בשיא הנוחות :wink: .

אפשרות שהיא טיפה מעבר לתקציב אבל תמיד אפשר לקחת הלוואה קטנה, היא מגאן קופה 1.6 חדשה (אולי יש 2004 בהנחה? שווה לבדוק) אחת כזו בצבע בורדו, הרבה פוזה (לדעתי) בטוחה, 4 מושבים אמיתיים.

12.jpg

ופה יש תמונה גדולה יותר

http://www.autogaleria.pl/tapety/img/renault/renault_megane2_2002_02_s.jpg

אם אפשר גם משומשת ישנה יותר, אפשר לנסות למצוא גולף פתוחה (אם כי הן יקרות מאוד) לה יש יותר מקום.

A3 משומשת יכולה להיות רכב פוזה לא רע.

לגבי המושבים האחוריים בCC לדעתי הם זערוריים, שהחבר שלך יקפוץ לסוכנות פיג'ו ויתרשם לראות אם זה מספיק לו. אם צריך פעם בכמה זמן את האופציה לנסוע 4 - היא קיימת. כפי שאמרו פה לפני, לאילת לנסוע 4 אנשים (אלא אם אתה גר 10 דקות מאילת) זה לא יהיה נוח. אלא אם הוא נוסע עם ילדים בני 3.

גיא

פורסם

התקציב שנתתי הוא אחרי הלוואה "קטנה")

בקשר למגן לא לנראלי שזו אופציה אז האופציות הן 206CC ויונדאי קופה.

טוב תודה ואני יעדכן...

• תוכן חדש...