Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני טיפול 180K, מה עלי לדעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה כדאי לעשות את הטיפול בנתניה (אפשרות לרעננה)?

כמה, לערך, יעלה טיפול שכזה?

בנוסף, שאלה נוספת, שמתי לב לאחרונה המנוע מקרתע בעליות, לדוגמא, בנסיעה מחיפה לנתניה דרך יקנעם, המנוע לא עבר את ה90 קמ''ש בעליה שישנה בדרך, בעבר, הרכב נסע הרבה יותר טוב ותפקד טוב יותר בעליות. (הנסיעה התבצעה ללא מזגן).

כמו כן, כשהמזגן עומד על עוצמה 4, הרכב נורא מקרתע - הרגשה שהרכב מתפקד כ60% מהיכולת שלו.

האם יש צורך בהחלפת צנרת כללית חדשה לרכב? - היות והבעלים הקודם לא ביצע טיפולים כנדרש - לדעתי.

פורסם

סליחה, לא ציינתי את סוג הרכב.

Mazda 323 שנת 2002, כחודש לאחר הקנייה עשיתי לרכב טיפול 15000, החלפתי צמיגים ובלמים.

פורסם

אני מבין שאתה לא מעוניין במורשה? אם לא אני יכול להמליץ לך על "מוסך העיר" נמצא באיזה"ת הישן נתניה מוסך אמין, לא יקר ומתמחה ברכבים יפניים.

פורסם
אני מבין שאתה לא מעוניין במורשה? אם לא אני יכול להמליץ לך על "מוסך העיר" נמצא באיזה"ת הישן נתניה מוסך אמין, לא יקר ומתמחה ברכבים יפניים.

גם מוסך מורשה בא בחשבון, אך אני מעדיף להתרחק ממוסך העוגן בנתניה, היות והיה לי מחזה לא כ''כ מעניין איתם - (בעיית חשמל שבסופו של דבר פתרתי לבד ושילמתי להם 450 ש''ח ללא כל סיבה).

כמו כן, אם תוכלו לענות לי את השאלות שנשאלו, תודה.

פורסם

בנוסף, שאלה נוספת, שמתי לב לאחרונה המנוע מקרתע בעליות, לדוגמא, בנסיעה מחיפה לנתניה דרך יקנעם, המנוע לא עבר את ה90 קמ''ש בעליה שישנה בדרך, בעבר, הרכב נסע הרבה יותר טוב ותפקד טוב יותר בעליות. (הנסיעה התבצעה ללא מזגן).

כמו כן, כשהמזגן עומד על עוצמה 4, הרכב נורא מקרתע - הרגשה שהרכב מתפקד כ60% מהיכולת שלו.

האם יש צורך בהחלפת צנרת כללית חדשה לרכב? - היות והבעלים הקודם לא ביצע טיפולים כנדרש - לדעתי.

אין קשר בין התקלה שאתה מתאר לצנרת (אני מניח שאתה מתכוון לצנרת מזגן) התקלה יכולה לנבוע מבעיית הצתה או חיישן תקול, בקש שיבדקו את העניין במוסך שתלך אליו.

• תוכן חדש...