Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי המלך לא לגמרי עירום אבל הביקיני הזה נראה ממש מוזר! :oops:

גם אני ניסיתי לקבל תשובה ספציפית והתקשרתי ל-3837* כבר מספר פעמים מדי יום, בכל פעם הבטיחו לי שיחזרו אליי למחרת אבל זה לא קרה! כשקראתי כאן עוד מספר תגובות כאלו, הבנתי שכנראה כולם עסוקים מאד בספירת ה-3-ים ושום דבר אחר לא מעניין אותם. מסך הברזל של הטלפניות במוקד הוא של חברת תקשוב והן לא שייכות כלל להפקת האירוע, גם כאן אביחי, אתה איש מכירות מצוין אבל משום מה כלבוטק מצחיק אותך.

ישה, כולם כאן סומכים על קארספורום, האם פתיחת הבמה הזו אומרת שאתם יודעים על פוטנציאל או פשוט נסחפים עם העדר?

שלא תבינו לא נכון, אני לא סקפטי, אני די בטוח:

הסכום המבוקש הוא מימון לגיטימי ובהחלט מגיע ליזם להרוויח (אפילו בגדול) אבל בעלי האף הגדול כאן כבר התחילו להריח שהוא מכסה את יום המיונים הראשון, כלומר: חבלים, משחק וידאו, אופניים על מתקן וראיון אישי אבל...

הג'ימקאנה, קארטינג ומה שכולל באמת נהיגה יהיה כנראה ביום המיונים השני, שאליו יגיעו רק 10% (באמת אי אפשר לעשות ג'ימקאנה ל-5000 איש).

שורה תחתונה: הרוב ישלמו 333 למפגש נהגים יומי נחמד, 10% מהם יזכו אפילו לנהוג ביום המיונים השני, 30 גם יטוסו לצרפת.

מוריד את הכובע לשיטת השיווק אבל גבול ההטעיות כאן הוא דק מאד.

למרות כל האמור לעיל אני עדיין מעוניין להירשם, אבל אם בסוף לא תהיה לפחות ג'ימקאנה ותברחו עם כל ה-3-ים, אל תשכחו שלנו יש את המכוניות המהירות ביותר בארץ...:smilecolr

אהלן Ray71,

אם אפשר לבקש בקשה קטנה, אנא אל תקראו לי איש מכירות, זה הקללה הגדולה ביותר שאני יכול לקבל.

כולבוטק מצחיק אותי כי א' רפי גינת מצחיק אותי (משהו בדרמטיות הוא מנסה ליצור מכל דבר) ב' זה "מצחיק" אותי כי אם אתם מדברים על כולבוטק זה אומר שכל הגופים שעומלים איתנו יחד על האירוע הם נוכלים ורמאים כולל אנחנו, נראה לכם שגופים בממשלת ישראל היו נותנים יד לתרמית ?! שלימור לבנת הייתה מצטלמת לכתבה על האירוע ?! שגופים מסחרים גדולים כמו: סונול, קשרי תעופה, וואלה, יד2, מכון וינגייט, עיריית אילת ועוד רשימה שלא נגמרת היו נותנים לזה יד ???

יתרה מכך, אני חושף את פרטי כאן כל אחד מכם יודע כבר מי אני ויכול לפנות אלי באופן פרטי, אני שם את שמי הטוב בפרויקט, אני לא ילד או איש מכירות אני אדם מלומד עם ניסיון בתחום עבודתי שקיבל הזדמנות גדולה לעבוד בפרויקט נפלא עם אנשים נפלאים. באמת שאנחנו מנסים להרים פרויקט שיחקק בדפי ההיסטוריה וייתן תמורה מלאה לכסף של כל אחד ואחד מכם.

ואני באופן אישי מנסה לתת כאן את התשובות המקצועיות ביותר והמדויקות ביותר ולתת לקהילה המקוונת את השירות הטוב ביותר ולשמוע את בקשותיכם ולקדם אותם לפרויקט זה ולשנים הבאות.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאור מה שנכתב פה על ידי הנציג של פורמולה ישראל, הובטח לכל מי שמשלם יום מיונים מלא. אם יחליטו לחלק את הפעילויות, לדעתי זו עילה לקבלת הכסף חזרה.

בכל מקרה, מי ששילם דרך פייפאל זכאי להגנה מסויימת ולהחזר כספי אם לא קיבל את "הסחורה" (אפשר להגיש קובלנה עד 45 יום לאחר התשלום).

אני נרשמתי (דרך פיייפאל) למרות החשדות שלי (מסלול קארטינג וג'ימקאנה בוינגייט?) כי אני באמת רוצה להאמין שמישהו מנסה להוציא לפועל קצת ספורט מוטורי. ובעיקר כי הנהלת קארספורום מקדמת את הסיפור הזה, אני אני רוצה להאמין שהם בדקו את האמינות.

תמיר, אני דווקא אשמח להפגש איתך לקפה ולהבין קצת יותר על התהליך. במיוחד לאחר שאמרת שיש לך 306 XSI ו 307 XSI ואתה לא זכור לי מ PSI (למרות שאני יודע שלא כל מי שיש לו צרפתייה חמה רשום ב PSI :) , פשוט כי במקרה גם לי יש 306 XSI.

fizban אתם מניחים דברים לא נכונים ומטעים את שאר האנשים.

אף אחד לא מחלק את הפעילות אלא מכפיל אותה, ישנו שלב המיונים הראשון שנקרא שלב א', בו יהיה את כל מה שהובטח שתקבלו ותוכלו לראות בנושא שנפתח על כך (כולל ג'ימיקאנה וקארטינג).

10% של הנשים והגברים עם התוצאות הטובות ביותר יזומנו ליום מיונים נוסף מקצועי יותר בכדי לברור ולמצוא את הטובים שבטובים את נבחרת העילית שתטוס לצרפת.

ואני לא מבין מה הקושי להאמין שיהיה ג'ימיקאנה בוינגייט, לכל אלו מכם שעשו ג'ימיקאנה יודע שכל מה שנדרש לכך הוא חנייה או משטח אספלט גדול ומי שגם יצא לו להיות בוינגייט יודע שמשטחים כאלו לא חסרים שם.

בכל מקרה תודה על האמון שנתת בנו וההרשמה שביצעת, אתה וכולם תקבלו יום מיונים מלא כמו שהובטח.

פורסם

הג'ימקאנה, קארטינג ומה שכולל באמת נהיגה יהיה כנראה ביום המיונים השני, שאליו יגיעו רק 10% (באמת אי אפשר לעשות ג'ימקאנה ל-5000 איש).

שורה תחתונה: הרוב ישלמו 333 למפגש נהגים יומי נחמד, 10% מהם יזכו אפילו לנהוג ביום המיונים השני, 30 גם יטוסו לצרפת.

מוריד את הכובע לשיטת השיווק אבל גבול ההטעיות כאן הוא דק מאד.

למרות כל האמור לעיל אני עדיין מעוניין להירשם, אבל אם בסוף לא תהיה לפחות ג'ימקאנה ותברחו עם כל ה-3-ים, אל תשכחו שלנו יש את המכוניות המהירות ביותר בארץ...:smilecolr

רק כדי שוב לחדד את הנושא, כל מה שכתוב שיהיה ביום המיונים זה מה שיהיה,

כולם יזכו לעשות קארטינג, ג'ימיקאנה, סימולאטורים, מבחני כושר וקורדינציה, מתקני אקסטרים, ראיון אישי, מתקן רכב מתהפך, אופנים 360.

כפי שציינתי קודם לכן, ככל שיצטרפו יותר אנשים יפתחו יותר ימי מיונים, יום המיונים עורך מספר שעות ולכן בכל יום יהיו מספר מחזורים. בשיטה זו ניתן להעביר מאות אנשים בכל יום בכל התחנות השונות בצורה מסודרת ומאורגנת.

פורסם

שלום לכולם , לפי מה שרשום רק הקרטינג , הג'מיקאנה ומתקן הרכב המתהפך שווים את ה-333 ש"ח אני עשיתי קורס נהיגה מתקדמת עם מסלול נהיגה , ג'מיקאנה ומסלול החלקות ועלה בערך 600 ש"ח וכל זה היה על הרכב של אמא שלי שזה אפילו מעציב את הסיפור ולמרות זאת נהנתי באותו יום כמו שלא נהנתי כבר הרבה זמן , אז למי שאוהב את זה אני חושב שגם היום מיונים היחיד הזה שווה את הכסף כי לפי מה שרשום שעושים שם ההנאה כמעט ומובטחת.

לגביי החיילים ששאלו פה , בזמן שתהיו בטירונות/קורס יסוד / אימון מתקדם וכו' , סביר להניח שלא יתאפשר לכם להגיע ליום המיונים. בקושי לאירועים משפחתיים ינתן אישור יציאה וגם אם כן חריג!

לחיילים הסדירים לא תהיה בעיה להגיע ליום מיונים על חשבון חופשה רגילה/שנתית , מי שמגיע ישירות מהבסיס על מדים יצטרך אישור ממש"קית ת"ש או ממש"ק ב"מ (בטחון מידע) לפני ההופעה הפומבית בטלוויזיה וכו'..

אני חושב שכל מי שנרשם ושילם או רוצה לשלם , ירצה לדעת במפורט יותר על השלבים ביום המיונים כגון : סוג הרכב אשר יהיה ביום מיונים , אופניים 360(?) , מבחן ראיה מרחבית (?) מתקן רכב מתהפך (?) וכו'.. רובינו חסרי נסיון בתחום ולא נתקלנו בתרגילים האלו בעבר נשמח לדעת עוד פרטים על התחנות הנ"ל סתם בשביל הידע והגברת החשק ליום הזה..

כאמור יוזמה מבורכת ! ישרו כוח , אני מצפה ליום המיונים בכיליון עיניים , שיהיה לכולנו בהצלחה.

לירן אלבלדס

פורסם

כל הכבוד אבל כל הסיפור עדיין נשמע עצוב ולמעשה נשמע יותר כמו עוד סידרת ריאליתי

קודם כל אני מוצא שהמלל משגע אותי..

מיונים וסלקציות סגנון מועדון

סימולטורים של טייס ??

ראיון אישי?

אופניים מתהפכות ???

את שאר התהליך תקראו במקום אחר בבקשה

נבחרת ??

איזה נבחרת ??...מרוצי מכוניות לא בנויות מנבחרת אלא מקבוצות שבהם יש הכל מנהג עד למכונאי עד לרכב

(ישנם ליגות שבהם רמת הנגיעה והשינוי ברכב ובמנוע מוגבלים כדי ליצור שיוויון)

זאת אומרת שלא כל אחד יכול להיות נהג מירוצים

גם לא כל הטובים

רק אלו שניבחרו.....אתם יודעים ...כמו מיטוס "הטובים לטייס"........כל השאר אפסים מדוכאים שסוגדים לאלילים האלו.

בנושא הטייס למזלנו לא צריך לנדנד לדוקטור פיל או לאופרה....אפשר לקחת קורס כשאר העולם....לא קרה כלום.

שמעתי שיהיו עוד הופעות מוטוריות וזה ממש נחמד ובילוי מהמם שחסר....אבל נשמע כמו ליגת ראווה...מיפגן מוטורי ותו לא

עצרו את בניית המיטוס העקום בחיתוליו ...במירוץ אמיתי כל אחד ששילם דמי חברות במועדון קנה ציוד מתאים (קסדה..חליפה...) השכיר או קנה או בנה רכב ...עבר קורס עיוני של יום פלוס יום נהיגה שבו נהג או מדריך משקיפים על הטירון....יכול להישתתף .

מעבר לזה עליה לרמת רישוי וליגות אחרות קשורה לפעמים לזמן מינימלי בליגה זו או אחרת.....נקודה.

בעולם האמיתי כל אחד יכול או יכולה שמנים נמוכים עם משקפיים מכוערים......כוווווולם

פורסם
עברתי על רוב השרשור שכאן ולא שמתי לב להתייחסות חשובה. לבטח זה יהיה כלול, אבל חייבים לוודא דברים כאלה.

ביטוח לאנשים המשתתפים בארוע וביום המיונים, האם יש כזה דבר והאם זה כלול או שצריך לדאוג לזה מראש...

אין אפשרות לדעת מה יכול לקרות או ביום המיונים, או במהלך הקורס בחו"ל או אף באירוע המרוץ עצמו או בארועים שיקדימו לו... באם זה אימונים, נסיעות, תחרויות וכולי...

האם יש ביטוח מטעמכם על כל הפרוייקט הזה? האם הביטוח תקף לאדם אדם?

יש ממה לחשוש במקרה ו... ?

שאלה נוספת שראוי ותשאל... האירוע, על פניו נראה ונשמע טוב... יש הרשמה, יש חברה מארגנת, יש השתתפות של המדינה או אגף מסוים... איזה ביטחונות יש לאנשים הנרשמים לאירוע ומשלמים מכספם ואולי אף ראוי וכדאי לעדכן כמה בדיוק אנשים כבר שילמו (אין צורך לפרט שמות כמובן), אבל כדאי לדעת לנרשמים מול מה הם עומדים וכמה אנשים "יתחרו" מולם על המקום הנחשק..

ושלישית, במקרה של הרשמות מועטה מדי, האם האירוע יכול להתבטל?

רמי

רמי ישנו ביטוח מלא (בחברת לוידס הבריטית) לכל משתתפי האירוע ולצוות המשתתף, זה אומר במהלך שהות ביום המיונים, במהלך הטיסה לצרפת ובקורס ובמהלך המירוץ באילת.

לגבי הרשמות מועטות, עברנו כבר את השלב הזה :-P

אני שמח על כך, חובבי הספורט המוטורי ועם ישראל בכלל צמאים לאירוע כזה במדינתנו.

פורסם

אני אסטה טיפה מההודעות האחרונות.

1. מה שכולם שוחכים פה זה לתת קצת כבוד והערכה, רק ההזדמנות להשתתף ביום כזה במחיר נמוך (333 ש"ח), אנחנו לא מדברים פה על סכום רציני., לדעתי משהו שכן משתלם לשלם עבורו.

2. לFIL יש הרבה שותפים שנותנים יד כדי להרים את כל האירוע הגדול הזה, וחלק מהם אירגונים גדולים ומוכרים לנו. (סונול,יד2, וואלה, עיריית אילת, קשרי תעופה וכ'ו).

3. לא צריך עין מזויינת כדי לראות שמדובר פה על אירוע שיפורסם לא מעט אם בטלויזיה, רדיו, רשת האינטרנט, כי ככל הניראה לי זה יהיה יותר מסתם אירוע מוטורי קטן ויהיו שם מצלמות, כתבים ומרעינים כמו שאומרים "תוכנית טלויזיה".

4. נקח במידה ואני צודק, אם אנחנו מבוגרים או צעירים, מצועניים או מתחילים, חלשים או חזקים בתחום הכושר, אני בטוח שיהיו ספונסרים שיגיעו מבחוץ כדי לראות את הרמה בארץ ואולי גם לקח אותנו תחת חסותם.

לסיכום, אני חושב ש333 ש"ח זה כסף קטן לתמורה שאנחנו מקבלים כאן.

ושוב, בהצלחה לכולם:)

פורסם

אביחי,

האם במבחן הקארטינג יבחנו בהתחשבות לגבי הגודל והמשקל הפיזי של המתמודד?

אני שואל זאת מפני שאני שוקל 90 קילו ועובדה זאת משפיעה רבות כשמדובר במירוצי קארטינג או כל ספורט אחר עם כלי במשקל נמוך,כמו מירוצי אופנועים לדוגמה...

Sergey Yashin

פורסם

אני מאושר לשמוע שהתחום המוטורי בארץ מתפתח ככה! כל הכבוד לכם וישר כוח!

ושאפו גדול על נתינת הזדמנות להתנסות בנהיגה מוטורית כמעט לכל האוכלוסייה!

באמת כל הכבוד :-D

פורסם

נרשמתי לפני שבוע וחצי לפורמולה אילת ושילמתי את הסכום הדרוש ולא קיבלתי איימל או הודע כולשהי.

זה בסדר ???

פורסם
אני אסטה טיפה מההודעות האחרונות.

1. מה שכולם שוחכים פה זה לתת קצת כבוד והערכה, רק ההזדמנות להשתתף ביום כזה במחיר נמוך (333 ש"ח), אנחנו לא מדברים פה על סכום רציני., לדעתי משהו שכן משתלם לשלם עבורו.

2. לFIL יש הרבה שותפים שנותנים יד כדי להרים את כל האירוע הגדול הזה, וחלק מהם אירגונים גדולים ומוכרים לנו. (סונול,יד2, וואלה, עיריית אילת, קשרי תעופה וכ'ו).

3. לא צריך עין מזויינת כדי לראות שמדובר פה על אירוע שיפורסם לא מעט אם בטלויזיה, רדיו, רשת האינטרנט, כי ככל הניראה לי זה יהיה יותר מסתם אירוע מוטורי קטן ויהיו שם מצלמות, כתבים ומרעינים כמו שאומרים "תוכנית טלויזיה".

4. נקח במידה ואני צודק, אם אנחנו מבוגרים או צעירים, מצועניים או מתחילים, חלשים או חזקים בתחום הכושר, אני בטוח שיהיו ספונסרים שיגיעו מבחוץ כדי לראות את הרמה בארץ ואולי גם לקח אותנו תחת חסותם.

לסיכום, אני חושב ש333 ש"ח זה כסף קטן לתמורה שאנחנו מקבלים כאן.

ושוב, בהצלחה לכולם:)

תודה !

לא יכולתי לסכם את זה טוב יותר.

פורסם
אביחי,

האם במבחן הקארטינג יבחנו בהתחשבות לגבי הגודל והמשקל הפיזי של המתמודד?

אני שואל זאת מפני שאני שוקל 90 קילו ועובדה זאת משפיעה רבות כשמדובר במירוצי קארטינג או כל ספורט אחר עם כלי במשקל נמוך,כמו מירוצי אופנועים לדוגמה...

אני לא בטוח, אבדוק את הנושא.

פורסם
אני מאושר לשמוע שהתחום המוטורי בארץ מתפתח ככה! כל הכבוד לכם וישר כוח!

ושאפו גדול על נתינת הזדמנות להתנסות בנהיגה מוטורית כמעט לכל האוכלוסייה!

באמת כל הכבוד :-D

תודה רבה ! בהצלחה.

פורסם
נרשמתי לפני שבוע וחצי לפורמולה אילת ושילמתי את הסכום הדרוש ולא קיבלתי איימל או הודע כולשהי.

זה בסדר ???

מחר או ביום שני תקבל איימיל בו תוכל לבחור את יום ושעת הזימון.

שיהיה המון בהצלחה!

• תוכן חדש...