Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום אני ואבי היינו בסוכנות רכב והתעניינו ברכישת טויטה אוריס מדגם GLI. עשינו נסיעת מבחן, קיבלנו הצעת מחיר והלכנו.

כבר שהיינו שם ראינו בחוץ אוריס מדגם SR ללא מספרי רישוי. שאלנו את הנציגה מה הסיפור, והיא אמרה שזה רכב שנמצא שם

אם מישהו רוצה רכב לאספקה מיידית (תוך 5 ימים) ושזה דרישה של משרד התחבורה (?).

אחרי זמן מה קיבלנו ממנה טלפון עם הצעה לרכב הזה במחיר כמעט זהה להצעה שקיבלנו על ה - GLI, עם התוספות שביקשנו.

עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל נכון?

האם יבואן יכול לשחרר רכב ולהביא אותו לסוכנות מבלי שהוא יהיה רשום על שם מישהו?

זה נראה לנו קצת חשוד.

תודה מראש לעונים.

אופיר

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

זה אפשרי- היבואן סה"כ שחרר את הרכב מהמכס. כשמישהו יקנה את הרכב, יצטרכו לבצע הכנה למסירה (ניקוי+ התקנות+ רישוי) ואז ימסרו אותו לקונה.

פורסם
ושזה דרישה של משרד התחבורה

מעניין אם קיה יודעים זאת, כשהם אומרים אספקה במרץ 2012 לגבי פיקנטו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה נראה לי דוקא כמו מקרה קלאסי של רכב שהיה בתצוגה ועכשיו נמכר בהנחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וואלה על זה לא חשבתי. מחר נחזור לשם וננסה להוציא מהם את האמת, אבל לא נראה לי שהם יגידו אותה.

בכל מקרה תודה על התגובות.

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

אתה לא צריך לחיות רוב הזמן בקוסנפירציות ובפחדים שעובדים עליך...

לפותח השרשור - הגיוני מאוד שהרכב שוחרר ממכס בטרם נמסר ללקוח כדי לצמצם הפסד עליו בעקבות שינוי מיסים במכס.

מפה ועד לה"הנחייה של משרד התחבורה" לרכב מיידי נשמע לי כמו משהו מופרך שהנציגה חשבה עליו כדי שיישמע הגיוני...

Confidence In Motion

פורסם

itsik170 צדק.

היא באמת ניסתה לחרטט אותנו אבל היום היא הודתה שהרכב היה בתצוגה בתוך האולם, והם מנסים למכור

אותו. קיבלנו עליו 2000 ש"ח הנחה ועוד תוספות בשווי 6000 ש"ח (גלגלי מגנזניום, חיישני רוורס, מרימי חלונות,

פסי הגנה לדלתות וקודן). הרכב מגיע עם חלון בגג וריפודים בצבע בז'. כל זה ב - 130,500.

למרות הקישקוש שהיא ניסתה למכור לנו בהתחלה החלטנו לקחת אותו בגלל המחיר.

תמיד טוב להיות חשדניים ותודה לעוזרים.

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

אם כך אני לוקח את מילותיי בחזרה ומוריד בפניך את הכובע איציק :-D

לגבי הרוכש... קצת מפתיע אותי שניסו להסתיר ממך שהרכב היה בתצוגה, אתה אמור לחתום על טופס היעדר תביעות ברגע שאתה לוקח רכב מתצוגה כיוון שאתה אמור להיות מודע שעלולים להיות בו פגמים או חלילה חסרים דברים שאינך מודע אליהם.

Confidence In Motion

פורסם

אין שום חוק לגבי חובת החזקת מלאי מדגם מסויים בארץ, קשקוש שאין לי מושג לצורך מה אמרו אותו.

הרכב יכול להיות גם לא משוחרר ממכס אם הוא בתוך אולם התצוגה או שטח אחר שקיבל אישור ומוגדר כ"בונדד".

אם הרכב עמד בחוץ סיכוי סביר שהוא כבר שוחרר ממכס ויכול להיות שהוא היה בתצוגה ויכול להיות שלא, לפעמים מביאים רכבים לסוכנות ומוכרים אותם בסגנון "שלם וקח" כשכבר מותקנים עליהם אביזרים מסויימים ומארגנים להם רישוי ולוחיות רישוי בטווח זמן קצר מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...