Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קבלתי הצעה ליונדאי גטס מליסינג(יד 1).. רכב זה עבר תאונה מאחורה (מצורפת הבדיקה שלו עם הממצאים). אני מבין שפגיעה בשילדה זה משהו שמוריד את המחיר ובאמת המחיר במקרה הזה ביחס לרכבים האחרים יותר נמוך(ברור שאני מתכוון לנסות להוריד עוד).

השאלה שלי זה עד כמה חמור הנזק לרכב? (אחרי הכל מדובר בפגיעה בפגוש האחורי שהוחלף, ולא מקדימה או בצד).

הקילומטרז' של הרכב יחסית נמוך - 73 אלף, שנת העליה לכביש היא ספטמבר 2008. הנתונים האלה טובים ממה שיצא לי להכיר את השוק ולכן אני מאוד מתלבט.

כרגע המחיר המבוקש הוא 44000 ש"ח. אני חושב שאפשר להגיע ל41..

מה אתם אומרים על הפגיעה בפח לפי מה שרשום בבדיקה?

תודה,

יוני.

Capture.JPG

פורסם

קח בחשבון שביום שתרצה למכור אותה, בקושי תצליח לקבל 50% מהמחירון וגם זה ביום טוב.

יש כל-כך הרבה גטס בשוק שאין סיבה אמיתית לא לחפש אחת נורמלית.

מלבד האספקט הבטיחותי (אם קיים במקרה שלך) אם זה מתאים לך למכור במחיר נמוך מאוד, אז סבבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זו פגיעת שלדה מאד רצינית ,מבחינת משמעות מסחרית, לכל הפחות.

ברכב כזה קטן , פגיעה שהגיעה לרצפה האחורית, זה לא צחוק.

אני אישית לא הייתי נוגע באוטו בשום מחיר, וקח בחשבון שאם אתה הולך על זה, יהיה לך מאד מאד קשה למכור אותו בעתיד. יש מספיק רכבים כאלה נקיים מפגיעה במחירי רצפה.

בכל מקרה, רכב כזה לא ימכר ביותר מ25K ש"ח.

אם זו לא הייתה בדיקה מוזמנת הליקויים הללו היו מופיעים תחת "משמעות גבוהה".

הרכב הקודם שהבאת בדיקה שלו פה היה הרבה יותר אטרקטיבי, וכמעט באותו מחיר.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

+1 אני הייתי מתרחק גם לאור העובדה שיש המון דגמים מליסינג במחירים זהים.

לא שווה את כאב הראש של המכירה לאחר מכן .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה לכולם.

אולם אם כל הרצון הטוב אני פשוט לא מצליח למצוא רכב סביר בסביבות ה40 אלף...

באמת שאני לא מבין איך זה שכולם אומרים שלא שווה לשלם יותר מ40 על גטס מליסינג כשמחיר של גטס 2008 עם 60-70 אלף זה 48000 אלף שח. (עליה לכביש סביבות אפריל מאי 2008 ).

ברור שאני מנסה להוריד אבל הם יורדים גג ל44 . ואם אני אומר להם שאני רוצה שיבדקו אז הם חוזרים ואומרים לי שהרכב "נמכר", שתכלס זה אומר שהוא לא יכול לרדת עוד אז הוא מעדיף לחרטט אותי...לפי מה שאני מבין זה המחירים (43+ במקרה הטוב) אלה אם כן אני לוקח רכב שעלה לכביש באוגוסט 2007 או משהו, או לחילופין רכב עם יותר מ100 אלף ק"מ, שזה דווקא קצת מרתיעה אותי.

פורסם

אתה לא הראשון ולא האחרון שמחפש גטס.

לפני מספר חודשים מצאתי לידידה שלי גטס 2008 יד ראשונה מליסינג, 120,000 ק"מ עם תיעוד טיפולים ובלי תאונות ב 34,500 ש"ח. אומנם זה לא היה פשוט אך גם לא מסובך במיוחד.

כמו שנאמר לך, הם (AVIS?) דורשים הרבה יותר מדי כסף על רכב עם פגיעת שילדה. הרכב הזה יגיע בקרוב לסוחרים במגרשים סוג ז' שימכרו אותו ללקוח תמים במחיר מופקע.

אין שום סיבה לרכוש גטס במצב פחות ממושלם או לפחות ללא תאונות. ביום המכירה פשוט לא תצליח להיפטר מהרכב הזה, ואם כבר תצליח למכור אתה תגלה שתפסיד עליו המון כסף. אף אחד לא רוצה רכב עם היסטוריית תאונות ובטח לא כשהשוק מוצף בפחנוע העונה לשם "גטס".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אפילו בבדיקה הפיקטיבית שניתנה לך מופיעה העובדה שהייתה תאונה שלדה, סימן שהמצב באמת גרוע.

גטסים יש כמו זבל, תוותר על זאת ותמצא אחת נורמלית. זה לא צריך להיות קשה במיוחד.

V5

פורסם
אגב למה אתה נעול על הגטס ,ניסית לבדוק דיהטסו סיריון, גם אותם יש לא מעט והן די אמינות.

המחיר יותר יקר.. אין ספק שאם הייתי יכול לשלם עוד 10 אלף - זה האוטו שהייתי לוקח.

ממה שהבנתי חוץ מזה שלגטס יש סטיגמה של אוכלת דלק ושהיא לא בטיחותית במיוחד, היא די אמינה. וזה חשוב לי.

גם המחיר שלה בטווח שאני מחפש.

פורסם
אתה לא הראשון ולא האחרון שמחפש גטס.

לפני מספר חודשים מצאתי לידידה שלי גטס 2008 יד ראשונה מליסינג, 120,000 ק"מ עם תיעוד טיפולים ובלי תאונות ב 34,500 ש"ח. אומנם זה לא היה פשוט אך גם לא מסובך במיוחד.

כמו שנאמר לך, הם (AVIS?) דורשים הרבה יותר מדי כסף על רכב עם פגיעת שילדה. הרכב הזה יגיע בקרוב לסוחרים במגרשים סוג ז' שימכרו אותו ללקוח תמים במחיר מופקע.

אין שום סיבה לרכוש גטס במצב פחות ממושלם או לפחות ללא תאונות. ביום המכירה פשוט לא תצליח להיפטר מהרכב הזה, ואם כבר תצליח למכור אתה תגלה שתפסיד עליו המון כסף. אף אחד לא רוצה רכב עם היסטוריית תאונות ובטח לא כשהשוק מוצף בפחנוע העונה לשם "גטס".

איתמר.

הם (AVIS!!) חח - באמת קצת לא מציאותיית.. כבר הבנתי שהבחור שם די חובבן ולא ממש יודע על מה הוא מדבר..

תאמת לא ממש בא לי לרכוש רכב עם 120 אלף ק"מ.. זה נראה לי קצת מפחיד. אני מעדיף לשלם עוד איזה 4-5 אלף ולקחת אותו עם 60-70 אם זה היה מתאפשר לי. הבעיה שגם את זה אין.

פורסם

מילת המפתח- סבלנות.

כפי שציינו מעלי, גטס נמכרו בכמויות ענק לחברות ליסינג והשכרה. עכשיו דגמי 2008 משתחררים לאחר 3 שנים בגלים.

אין שום סיבה הגיונית לרכוש רכב כזה מליסינג שגם כך ימכר אח"כ במחיר רצפה, ועוד לאחר פגיעת שילדה.

תמשיך לחפש רכב אחר ללא פגיעה, השוק מוצף כך שהתנאים לטובתך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...