Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון

הוחלט שאם כבר אני הולך למסלול לימודי אני לא לוקח "סיכונים" והולך על תואר ראשון בכלכלה וניהול ומשם אני ישלים את הרישיון הפנסיוני.

הסיבה שאני משתף את הפורום בהתלבטיות שלי היא כזאת :

מי שחד הבחנה ישים לב שאני רשום בפורום ממרץ 2003, בכול פעם שנתקלתי באיזשהי צומת דרכים במהלך חיי, אם זה צבא

בית ספר או סתם שאלה כללית . התייעצתי פה בפורום ותמיד יצאתי מרוצה כי באמת לא חסר בפורום חבר'ה משכילים עם ניסיון

הוחלט להרשם למכינה כי הממוצע בגרויות משוכלל שלי 85 , מה שלא מספיק למכללת אריאל

עומדות לפני 3 שנים לא קלות אני מתרגש כאילו ואני מתגייס לצבא או עומד בפני מסגרת שלא חשבתי להכנס אליה.

מצד אחד אני מרגיש טיפה זקן בשביל להתחיל תואר (בן 27 אוטוטו) בגיל שלי כולם כבר בשלבי סיום אם לא סיימו כבר

השאלה הנשאלת היא איך מחזיקים רכב גודש ודירה בשכירות ומשלבים עם זה לימודים ועבודה? :wink:

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מצד אחד אני מרגיש טיפה זקן בשביל להתחיל תואר (בן 27 אוטוטו) בגיל שלי כולם כבר בשלבי סיום אם לא סיימו כבר

הכל יחסי, אני מתחיל תואר ראשון בגיל 24 ומרגיש לי מאוחר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

גם אני התחלתי את התואר בגיל 24 (לפני שנה) ואני חייב לציין שכל החיילות המשוחררות גורמות לי, לפעמים, לתחושה של זקן :)

WarDevil,

תלך עם ההרגשה הפנימית שלך, כנראה שזה טיפ הזהב.

פורסם

אני התחלתי את התואר בגיל 27,התחלתי באותו מסלול שאתה מתכנן,אחרי 3 סמסטרים הבנתי שאני מבזבז את הזמן בתואר בכלכלה וניהול ועברתי לחשבונאות - אמנם קצת יותר קשה אבל לפחות זה תואר יישומי.

בהצלחה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עזבת כי זה לא עניין אותך או בגלל שללמוד כלכלה ומנהל זה "אפקט העדר" ? :)

בכול אופן , אני שמח בשבילך שמצאת את היעוד שלך

אתה עוסק בתחום נכון להיום? מרוצה ?

אם כבר הגבתי אז יש איזשהי מגבלה של האונברסיטה שמדאיגה אותי

היועץ לימודים טוען שאין אפשרות לעשות מסלול ערב

זאת אומרת יום אחד באמצע שבוע משעה 9:00 בבוקר עד 20:00 בערב :shock:

עוד יום משעה 16:00 אחה"צ ועד השעה 21:00

ויום שישי קבוע

הוא אומר שהמסלול לימודים של הערב ניתן רק למי שבא דרך מקום עבודה , חברות גדולות כמו בזק AIG משטרה , צה"ל וכו'

יהיה קשה מאוד על גדר הבלתי אפשרי לשלב עבודה נורמאלית יחד עם לימודיים

נשמע לי מוזר, מה אתם אומרים?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אם היית רואה את מנת המשכל של הבנות בכתה, הסמיילי היה אחר לגמרי.

בתור בן אדם, שקודם כל, מחפש אינטלגינציה אצל הבחורה, בחלק מהשיחות ששמעתי ביניהן, פשוט ברחתי מהכתה :).

Wardevil,

מכללת אריאל היא כבר לא אוניברסיטה?

אצלי זה לא ככה, אתה יכול לבחור מסלול ערב בכייף.

פורסם

אוניברסיטה אתה צודק , טעות שלי .

משום מה מרגיש לי כאילו ליועץ הזה יש איזה אינטרס להשים אותי במסלול של הבוקר.

מזה השטויות האלה זה שמור לחברות גדולות בלבד....

EAT SLEEP BOOST

פורסם

עזבתי כי הבנתי שאין עתיד בתואר הזה ושאני אצטרך להתאמץ מאד על מנת למצוא תעסוקה בתחום.

החשבונאות לטעמי יותר מענינת ואמורה להיות יותר רווחית בסופו של יום.

כיום אני מחפש משרד רו"ח להתמחות (להתחיל באוק' 2012 אם מישהו יכול לעזור במציאת משרד :-D) .

בהצלחה

יוסי

פורסם
התשובה בחתימה : פולו 16V לתקופת התואר. עבד בשבילי 4 שנים :)

ככל הידוע לי אריאל לא קיבלו אישור רשמי, הם קוראים לעצמם המרכז האוניברסיטאי.

רכב בלי שבלול בשבילי זה לא רכב :)

הם קיבלו אישור ב2010 עד כמה שאני יודע

EAT SLEEP BOOST

פורסם
עזבתי כי הבנתי שאין עתיד בתואר הזה ושאני אצטרך להתאמץ מאד על מנת למצוא תעסוקה בתחום.

החשבונאות לטעמי יותר מענינת ואמורה להיות יותר רווחית בסופו של יום.

כיום אני מחפש משרד רו"ח להתמחות (להתחיל באוק' 2012 אם מישהו יכול לעזור במציאת משרד :-D) .

בהצלחה

יוסי

אצלנו בבן גוריון כבר שלחנו אחרי שנה א' קו"ח לביג פור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה צפית ג'וקר, שיהיו משוחררות ומשכילות? הגזמת.

לא יודע לגבי משוחררות, אבל אם היית שומע את השיחות על הנעליים/לקים/מסיבות שלהן, גם אתה היית בורח מהכתה או מהמכללה בכלל :)

פורסם
אצלנו בבן גוריון כבר שלחנו אחרי שנה א' קו"ח לביג פור.

נושא כאוב אצלנו,ב 4 האונברסיטאות יש באמת ימים מרוכזים שבהם ה big 4 באים ומגייסים בשנה א עשרות סטודנטים להתמחות (לא שאני מבין איזה אינדיקציה יש ממי שלומד שנה חשבונאות מבחינת ציונים) אבל משום מה יש להם על הפתוחה סטיגמה שלילית ,קשה יותר להיכנס להתמחות ב big 4 אם אתה יוצא הפתוחה ולא שיש לזה יסוד מבוסס מבחינת הרמה.

לאחרונה,מהמחזור האחרון יש שינוי קל במגמה הזו ויותר סטודנטים מהפתוחה מתקבלים להתמחות שם,אבל זה עדיין מעט מידי.

• תוכן חדש...