Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הנ"ל עבר לפני כ חודשיים ראש מנוע, ואיתו את כל הטיפולים הנחוצים שמגיעים בפתיחת ראש מנוע (10 אלף טיימינג וכו' וכו'),

שמתי לב שבהתנעה קרה כאשר המנוע עדיין לא בחום אופטימלי הוא עובד וקצת מזייף עד שהוא מתחמם, לא יורד יותר מדי בסל"ד אלא קצת קופץ בתנודות קצרות לסל"ד טיפה יותר גבוה מהרגיל עד התחממותו, לאחר מכן עובד רגיל.

האם זה תקין?

הרכב כמובן רכב ישן שנת 97 ואני מתאר לעצמי שזה חלק מהמקרה, אך אין לי תלונות בקשר לנסיעה או כל דבר אחר.

אציין כי הרכב אינו אוכל שמן ברמה מוגזמת (ממה שידוע לי רכב אחרי ראש מנוע אוכל מעט יותר שמן, אלא אם אני טועה)

לא שותה דלק (שותה כיאה למיצובישי 1-10 בערך מחוץ לעיר).

תודה רבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

כמו שיעצתי לפותחי השרשור הקודמים ממליץ גם לך לבצע ניקוי מצערת יסודי, יכול להיות שסופו של אחד החיישנים על בית המצערת מתקרב, אבל בלי להסיק מסקנות מיותרות אם הבעיה מפריעה לך בצע ניקוי וחזור לעדכן.

פורסם

חבל לחרוץ גורלם של חיישנים תמימים שלא עשו שום דבר רע. בעת הנעה קרה הצו'ק האוטומטי (מנוע הצעדים) מגביר את הטורים עד למצב בו הרכב בטמפרטורת חום אופטימלית. כאשר חום המנוע מתחיל להיות נורמלי סיבובי המנוע מיתאזנים להם על המינימום כמו שצריך. כמה זמן נימשך זיוף זה? האם זה קורה רק שהמנוע קר או בכל הנעה? אם זה רק בהנעה קרה ונימשך למשך של עד חצי דקה +- המצב תקין.

:)
פורסם

רק בהתנעה קרה, כאשר המנוע עוד לא הגיע לטמ"פ אופטימלית,

לאחר נסיעה והרכב עדיין חם, אם כיביתי והתנעתי מחדש לא תהיה התופעה שוב רק אם המנוע קר לגמרי.

Opel Adam S 2017

פורסם
רק בהתנעה קרה, כאשר המנוע עוד לא הגיע לטמ"פ אופטימלית,

לאחר נסיעה והרכב עדיין חם, אם כיביתי והתנעתי מחדש לא תהיה התופעה שוב רק אם המנוע קר לגמרי.

המצב תקין חביבי.

:)
  • תוכן חדש...