Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן הוספתי עוד חתיכת עץ של 2ס"מ לדלת בשביל הבניה הקטנה שעשיתי עם הרמקול.

עם ההגבהות מעץ והיה נשמע שהצליל השתנה לגמרי ממה שהיה,מאחורי דיפון,יותר פתוח ויותר נעים.

היום לאחר הרכבה של דיינמאט לאורך כל ההגבהות של העץ(מבפנים).

הצליל נהיה מוזר פתאום (נהיה יותר נמוכים) אך הצליל נהיה יותר עמום ולא "פתוח" כמו שהיה לפני כן.

רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שזה נהיה ככה? שמצד אחד הצליל השתפר ומצד שני תחום המיד נהיה עמום...

יש לדוגמא תמונה של הגבהה,האורך של הדיינמאט לאורך כל הבניה (רק בתוכו)

איפה שהציור האדום שם סגרתי את הכל עם האיטום.

Scan Speak

פורסם

אני מקווה שלא סגרת על הרמקול...

:-D

יכול להיות שטבעת העץ או איך שהיא עשויה לא לגמרי מחוזקת לדלת או שהיא לא יחידה אחת ובין שתי היחידות יש קצת חופש? - זה יסביר רזוננס מטיבת העץ שבדיוק עכשיו בודדת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שם סיכוי לשום דבר שיחוזק לא טוב או רווחים,בגלל שאטמתי שם הכל ואין לזה לאן לברוח יש לי תחושה שנהיה לי כמו רמקול בתור צינור אטום (רק בלי הדים)

אני מתבאס עכשיו להוציא את האיטום ששמתי כדי לראות אם זה נגרם בעקבות זה:x

מה הסיכוי שזה מה שעשה את הבעיה?

Scan Speak

פורסם

הטבעת הנוספת ששמתי היא בעובי 2 ס"מ,עם זוית,בכללי כך האורך זה 5+- ס"מ.

ישראל בדרך כלל לא שמים איטום באזור הזה כדי לא "לחנוק" את הרמקול או שעשיתי שם משהו לא בסדר?

אם לא אשמח אם תסביר לי.

תודה.

Scan Speak

פורסם

תנסה לעשות מה שאודיו קינג הראה לך

אופצייה שנייה היא להכין את הטבעות התחתונות עם פתח יותר גדול והטבעת העליונה שתיהיה עפ פתח בקוטר של המידה של הרמקול שלך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא לחינם הוציאה DLS הוראת התקנה ברורה לסטים שלהם למשל.

את ההבדל הקיצוני הזה נוכחתי על בשרי במעבר מרכב הרנו עם הגבהה וקונוס לסוזוקי עם טבעת עץ רחבה מהדופן שאינה מותאמת כלל לUP6 למשל.פשוט הבדל של שמיים וארץ,משהו מטורף שעד שלא שומעים לא מבינים כמה התקנה של טבעת שכביכול אמורה להיות הפשוטה ביותר בעולם מהווה "מלכודת דבש" קטלנית לסט טוב ככל שיהיה.

להערכתי,צודק AUODIO שהראה לך את הוראת ההתקנה.זו כנראה הבעיה שלך וממליץ לך לפני שתשתגע(מנסיון,רק מנסיון :cry:) להוריד את הטבעת ולהרכיב -אפילו פרוביזורי -את הרמקול שלך על הדופן ,גם ללא טבעת,ולשמוע שירים ולתהות על ההבדל.

וכמו שאני מציע לך ככה אני צריך לעשות אצלי! :twisted:

ליאור

פורסם

בוקר טוב פורום :)

הגיע הזמן שתשימו לב איך צריך להכין טבעות לרמקולים :)

כמה זמן עבר מהשרשור התקנה שלי? שנתיים?

הפתעתם אותי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה הפעם הראשונה שאני נוגע בזה ומכין משהו כזה לבד,אני אשמח ללמוד מה שאפשר בנושא.

אם זה המצב שלי כרגע אז אני כנראה יוריד את האיטום וישאיר כמו שזה היה בהתחלה,כי בהתחלה זה היה נשמע לי הרבה יותר טוב.

ואשמח לשירשור של אנשים שעשו הגבהה כמו שצריך.

Scan Speak

פורסם

ז"א שכשמכינים טבעת לרמקולים אתה פשוט עושה זווית מבפנים איפה שהברגים של הרמקולים יושבים? כי ככה זה נראה..ובכן אפשר להבין את הפואנטה. נתתם לי רעיון טוב בעצמי מה לעשות עם הקומפוננט שלי... :)

Opel Adam S 2017

פורסם

לאחר שהתחלתי לעבוד עם הדלת השניה היום,אחרי חיבור של ההגבהה+זוית (בלי איטום בכלל על זה) הצליל שמגיע משם נשמע לי אותו דבר,כנראה שאחרי האיטום מה ששמעתי זה היה רק בראש שלי וכנראה שזה לא השפיע לרעה.

אחרי שנסיים עם הבניה לדלת השניה נשים עליה גם עין של לשמוע בלי איטום ועם...

נדווח בהמשך אם יחול שינוי.

בנתיים תודה לכולם.

Scan Speak

• תוכן חדש...