Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים - פאר עד $100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
3.5 V6 של טויוטה אוכל כמו 2000 של סובארו. את זה אני אומר מתוך אחזקת שתיהן.

5.7 V8 של לקסוס, שהוא מנוע אימתני לכל הדעות, עושה 1ל6 אם לא לוחצים בכל רמזור.

SRX יש לה מנוע צנוע של 3 ביותר. יש צפי מסוים לתצרוכת הדלק. אין בעיה לשלם אבל כשהעלתי את עניין הקאדילק הוא אמר שלחבר שלו יש אסקלייד שדורשת תדלוק כל 200-250 קילומטר וזה בעייתי לטיולים. אפילו בארץ.

אצלי יש מיכל בטנדר של 75 ליטר, אני צריך להשקות אותו כל 380 ק"מ אתה צודק שאפילו אצלי זה מעט, ואני

חושב להוסיף מיכל מהצד השני, אצלי יש מנוע 5.7 שעושה 1/4 במצברוח טוב ו1/5 בממש נהיגה של זקנה,

אם אני מכפיל את המיכל, אני יכול ליסוע עם הרכב לאילת וגם לחזור שליש דרך

אך לא זאת הנקודה,

אני לא מכיר את האקסלייד מקרוב, אני מאמין שאם GM בנו רכב ששותה כמו לוויתן הם גם יבנו לו מיכל דלק

תואם, כפי שעשו אצלי בטנדר, וכפי שעשו בסילבראדו, 250 ק"מ לכל תדלוק לא נשמע לי הגיוני,

אלא אם כן יש לו רגל ימני כבדה וזה כבר מסבר את האוזן,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מרצדס C350 מנוע 3500 סמ"ק V6 עם 306 כ"ס - 410K ש"ח לפני הנחה.

6 שניות 0-100, אלגנטית ומפנקת.

אלפא 159 3200 V6 עם 260 כ"ס- 380K ש"ח לפני הנחה.

7.2 שניות 0-100 גם כן אלגנטית אך פחות מרווחת.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן.

תזכיר לי למה עניין המיאוץ הקלאסי נהיה רלוונטי?

יש לי הרגשה שמישהו מודד על עצמו וחורג מהתקציב חופשי. :-)

פורסם

עד 100 אלף דולר?

BMW סדרה 7, 740, 760 שאין עדיין בארץ אבל בדיוק היום ראיתי תוכנית עליה בטופ גיר. רכב באמת על רמה.

סאאב 9-5 מודל 2011 שעולה 65,000 אירו. זאת מכונית ייחודית בהחלט בארץ ומאוד מפנקת אם תהיה אחת כזאת. הייתי שמח לראות אחת כזאת בכביש...

לקסוס, מרצדס E-CLASS.

אודי A7 - רכב מאוד רחב ומפנק ודגש על עוצמה.

אודי A8 - לא פחות מפנקת ועוצמתית.

אופל אינסיגנה(ככה אומרים את זה?)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ממה שאני מבין צריך רכב גדול, מפנק וחזק, ואם האורחים מרבים לטייל אז הייתי מסתכל לכיוון של מיניוואנים גדולים ומפוארים.

קרייזלר וויאז'ר ברמת גימור TOURING, מחירה כ-260K ש"ח, מנוע 3.8 V6.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

למה לא אודי A6?! כווץ' קטן במחיר (עולה משהו כמו 410 ה-2.8 עם 203 כ"ס) וזה בתקציב. תקראו מה שהבן אדם כותב - רכב יצוגי שמיועד להסיע אורחים מחו"ל. עם כל הכבוד לאינפיניטי, יבואו אורחים מחו"ל ויכניסו אותם לאינפיניטי הם ישאלו אם מצלמים את מהיר ועצבני 7 בישראל. זה רכב מהנה (יש לנו את הקופה במשפחה,מכיר טוב טוב את האוטו) לנהיגה אבל צפוף מאחור ובטח לא ברמת פאר או נוחות של רכב מנהלים מפנק כמו ה-A6.

• תוכן חדש...