Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים - פאר עד $100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נועדה לבן אדם שחולק את זמנו בין הארץ לחו"ל בצורה שווה.

בחו"ל נוסע על מרצדס GL. בארץ הייתה לו קאמרי פרימיום, וטוארג.

דרישות: רכב חדש בלבד. יבוא אישי יכול להיות אופציה בתנאי שניתן להמיר את כל המערכות ישעבדו מקומית.

יצוגיות: משמש להסעת ארוחים שמגיעים מחו"ל.

מרווח ותא מטען: האורחים בדרך כלל יורדים לאילת וים המלך.

רצוי סדאן אבל ג'יפ גם יכול להיות אופציה.

פורסם

G37. אין דיל יותר טוב מזה בטווח מחירים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עופר, הוצאת לי את המילים מהפה!

אתמול נסעתי על ה-G37 סדאן במשך שעתיים, האוטו נותן תמורה מלאה למחיר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ה-G לא צפופה. ברור שלא מרווחת כמו S Class, אבל בהחלט אפשר לשבת בנוחות גם מאחור. רוב המכוניות בגודל של ה-G (כמו A6) יקרות יותר ב- 100 אש"ח מינימום.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לקסוס GS300 יכולה להיות אופציה מרווחת יותר מהG37 ואם הייתה לו כבר קאמרי אז בכלל הוא ירגיש בבית בלקסוס.

בילתי לא קצת בחברת G37 ומצטער הרכב לא עונה לפי דעתי על הדרישות של רכב פאר.

הוא צפוף מדי, קשיח מדי וזריז מדי(חסרון אם מדובר בחבורה של אנשים שרוצה האצה רגועה ומתונה ולא פראית)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
לקסוס GS300 יכולה להיות אופציה מרווחת יותר מהG37 ואם הייתה לו כבר קאמרי אז בכלל הוא ירגיש בבית בלקסוס.

הוא ירגיש בבית כי היו לו כמה וכמה לקסוסים בחיים.

הוא רצה ES, אבל לא מוכרים אותה בארץ. GS כבר עוברת את התקציב. IS קטנה מדי לצרכים.

פורסם

אם מרווח זה הדבר החשוב, אני מניח שאמריקאית עשויה לתת תמורה טובה יותר לשקל. כמו ביואיק לוצרן או קרייזלר 300C אם כי האמריקאיות הגדולות אינן מכוניות מתוחכמות במיוחד ורחוקות שנות אור מהאיכות האירופאית, אבל אין מה לעשות, מתחת ל-450K קשה למצוא אירופאית גדולה, או יפאנית שקולה באמת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

Ahbarony אם תוכל להמיר את הסכום לשקלים במדוייק יהיה לנו קל יותר לעזור לך.

אני נגיד מסתכל על 100K דולר בתור 400K שח למרות שבמציאות מדובר במשהו כמו 340K שקלים.

אפשר לקחת בחשבון גם סופרב בגרסה המאובזרת ביותר,וולו S80 בגרסת 2.5T גם יכולה להיות בחירה מעניינת.

ואפשר גם ג'יפים כמו הטרייבקה B9 של סובארו ואולי אפילו כדאי לו לבדוק את האווק של לנד-רובר הוא מקבל ביקורות לא רעות בכלל בחו"ל. אולי אפשר גם יונדאי סנטה-פה בנזין ואז לבזבז את העודף על תוספות מפנקות.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ולחשוב שC6 באנגליה עולה 250 אלף ש''ח +-(הייתה בחירה אולטימטיבית לולא הייתה כה יקרה בארץ).

הרכב אמור לקלוט אורחים חשובים מחו''ל ולהסיע אותם בנוחות ברחבי הארץ לטיולים ונופש.

כמו שאמרו הוולוו S80 תהווה אלטרנטיבה ראויה ומרווחת,הסקודה סופרב שנתפסת בארץ כנחותה (סמל סטטוס).

הקאדילאק SRX ואולי אפילו פורד אדג'\אקספלורר (למרות נחיתות בסטטוס שוב מהמתחרות)שמציגות אבזור רב ועיצוב נאה וכמובן תמורה גבוהה לכסף.

פורסם

התקציב הוא כפי שבכותרת או רצוי 300 אש"ח עם מתיחה לכיון 350 גג.

האמת גם אני חשבתי על SRX או קאדילק בכלל.

איך הם מבחינת תצרוכת הדלק, אמינות וכדומה?

פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה ממכונית פאר עם מנוע איימתני??? קאדילאק החדשות הן מאוד אמינות ע"פ הידוע לי, חפש בUMI קאדיSTS שלדעתי תענה על הדרישות שלך, לגבי הדלק, אין פה נוסחאת פלא - מנוע גדול אוכל הרבה, על הנאה משלמים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
לאיזה צריכת דלק אתה מצפה ממכונית פאר עם מנוע איימתני???

3.5 V6 של טויוטה אוכל כמו 2000 של סובארו. את זה אני אומר מתוך אחזקת שתיהן.

5.7 V8 של לקסוס, שהוא מנוע אימתני לכל הדעות, עושה 1ל6 אם לא לוחצים בכל רמזור.

SRX יש לה מנוע צנוע של 3 ביותר. יש צפי מסוים לתצרוכת הדלק. אין בעיה לשלם אבל כשהעלתי את עניין הקאדילק הוא אמר שלחבר שלו יש אסקלייד שדורשת תדלוק כל 200-250 קילומטר וזה בעייתי לטיולים. אפילו בארץ.

• תוכן חדש...