Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיאט איביזה. מישהו יכול להעריך כמה יכול לעלות פלאשינג של נוזל הקירור, מהרדיאטור ומהמנוע? תודה

פורסם

יש לך 2 אפשרויות:

1-ריקון המים הקיימים ושטיפה של מים כמה פעמים,ואז נוזל קירור,עד 100 שקל.

2-ניקוי רציני כולל הוצאת רדיאטור זה בערך כ 300 שקלים אולי יותר.

קח בחשבון שאם הרדיאטור ישן ניקוי יכול לעורר סדקים שאבנית חסמה אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בדובלו עשיתי רק ניקוי ללא הוצאה,סך הכול במוסך לא מורשה,רק פתחו את הפקק,שמו מים שפכו,כמה פעמים ואז שמו פאפרלו,פעולה של כ 15 שעה,לקחו לי איזה 50 שקל או קצת יותר לא זוכר כבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פשוט מרגיז.

אין לי בתחתית הרדיאטור פקק

יש את הצינור התחתון מחובר עם בנד כמו בתמונה check-radiator-hoses-1.6-800x800.jpg

זה בנד חד פעמי/רב פעמי? מישהו יודע איך מפרקים אותו ומחזירים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בנד רב פעמי. לוחצים על שני הלשוניות הבולטות עם פלייר כדי להרחיב את הבנד ומושכים את הצינור אחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה חברים.

עוד שאלה - ברשותי מדריך היינס. הם אומרים שכדי לעשות פלשינג לנוזל במנוע צריך לנתק את שני הצינורות הרדיואטור אחרי שרקונו את הנוזל ממנו, להוציא את הטרמוסטט, להחזיר את הכיסוי שלו ואז להעביר מים מהצינור העליון עד שיוצאים מים נקיים מהתחתון.

שתי שאלות ברשותכם- מדוע צריך להוציא את הטרמוסטט? האם זו פעולה מסובכת או עם פוטנציאל לנזק למי שלא מבין?

• תוכן חדש...