Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאתה פוסל כול כך מהר את הסדרה חמש רק בגלל תדמית ערסית.

535 או אפילו 528 עונה לך על כול הדרישות.

ה535 מהירה כמו האינפינטי נוחה יותר לנהיגה ויותר ומרווחת יותר.

בנוגע לאיבזור, תלוי כמה קופסאות תסמן בטופס ההזמנה, אני בספק שהמפרט בסיס שלה עלוב בצורה כל שהיא אבל תמיד תוכל להוסיף דברים אם חסר משהו (זה הכיף בב.מ.וו אתה יכול לבנות אותן כמו לגו מבחינת מפרט).

ודרך אגב אם תקנה אותה בצבע כסף היא גם לא תסובב יותר מדי ראשים ואף אחד לא ישים לב אליך (מבחינתי יתרון :-P).

אני אישית גם לא מבין למה אתה פוסל רכב כמו וולו, הוא נותן לך מספיק יתרונות ואז מה חושבים שאתה זקן? תקנה את הT5 ותראה לכולם מאיפה משתין הקטטר

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכל המשיבים:

1. יגואר - מכונית של זקנים ומנקרת עיניים ממש לא מתחבר אליה.

2. אינפינטי - נסעתי על G37 מכונית מדהימה, משתוללת חבל על הזמן. שכחתי ממנה למרות שהיא מזכירה לי את הקדילק בהתנהגות ובצפיפות. נחשוב עליה שוב

3. לקסוס 450h - רכב מבוגר ומפלצתי. ראה BMW סדרה 7.

4. אופל אינסינייה GTC - מאיפה זה? נמכר בארץ? אפשר קישור? לא מצאתי

5. אלפא 159 - בהחלט יצירת אומנות אבל אני ממש חושש להיות הרבה במוסך. מעבר לסביר. (מגזים?)

6. S4, קורבט וכיוצא בזה - מלחיץ אותי רכבים קטנים, נמוכים ומהירים.

אני בחור גבוה קצת 1.85 וקצת צפוף במכוניות הלא מרווחות.

כרגע אבדוק שוב את האינפינטי ואת הקדילאק. ואז נראה

הS4 מכונית קטנה? יש לה בסיס גלגלים ארוך ב5 ס"מ מהסופרב (ורחבה יותר בסנטימטר), וב11 ס"מ ארוך מהאלפא. היא גם גבוהה מהאלפא בסנטימטר. תאמין לי - קטנה היא בטוח לא. מהירה, אולי. קטנה, לא. היא בערך בגודל של הA6 מלפני שני דורות. זה אוטו די גדול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פותח השרשור - סלח לי, אבל זה קצת בעייתי להמליץ לך על רכבים כשאתה פוסל כל דגם על פי סיבות שונות ומשונות. נראה שגיבשת לעצמך 3 דגמים שאתה אוהב ומהם תבחר, למרות שמה שאנשים אחרים כאן המליצו לך על אופציות לא פחות טובות.

קודם כל, אף פעם לא הבנתי את הקטע של 'מכונית מנקרת עיניים' כחיסרון. בגלל שלמכונית יש עיצוב בולט אז לא תיקח אותה(ולרוב העיצוב הזה הוא גם יפה, כמו למשל אצל היגואר XF שפסלת בגלל שהיא מנקרת עיניים לדברייך), כלומר, אתה באמת מפחד ממה שאנשים יחשבו על אותו שאתה רוכש במחיר של 500,000 שקל ? אתה קונה מכונית בשביל עצמך ולא בשביל שאנשים אחרים יחשבו עלייך כל מיני דברים.

איך היגואר XF היא 'מבוגרת ומנקרת עיניים' ? הרי היא מכונית חדשה יחסית ובטח שלא מיושנת, זה לא היגואר של השנים האחרונות (S TYPE ודומותייה). מנקרת עיניים - כשאני מסתכל על מכונית כזאת אני חושב שהיא יפהפייה, לא מנקרת עיניים. ושוב, אף פעם לא הבנתי את הרעיון של מכונית מנקרת עיניים כחסרון. עיצוב חיצוני טוב אמור להיות יתרון, לא חסרון.

אני יכול לפסול את שלושת הדגמים שאתה הצעת על פי סיבות הרבה יותר הגיונים שלפייהן אתה פסלת דגמים שאנשים אחרים כאן הציעו.

לקדילאק למשל למשל יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות לפי דעתי. העיצוב פנים שלה לא משהו, התנהגות עדיין מרגישה יותר אמריקאית מאירופאית, ואם כבר מכונית מיושנת - אפשר לומר שהיא מתחילה להיות כזו.

האודי A7 צריך להיות נהדר מבחינת ביצועים והתנהגות, אבל העיצוב שלו שנוי במחלוקת והמחיר יקר.

הוולוו גם היא כבר מעט מיושנת ותא הנוסעים שלה נראה על הפנים אם תשאל אותי.

שמע, יש לך הרבה אופציות מעניינות ושונת בתקציב הזה, תתחיל לקבוע נסיעות מבחן, רק ככה תוכל לדעת מה באמת מרגיש לך נכון ומה לא.

פורסם

אם אתה פתוח ליד 2 (2010 עם 8K ק"מ), אז יש קדילאק CTSV חלום למכירה באתר יד 2

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

roee: לפני שרכשתי את הסופרב עשיתי נסיעת מבחן על A4 החדשה והרכב היה קטן יחסית לסופרב. הרכב קצר ב-13 ס"מ. מה שכן במחיר הזה עדיף לקחת כבר את ה-A7 אם אותו מנוע.

lidor: אתה צודק. אם הייתי חיי בחו"ל והייתי אדיש לאנשים הסובבים אותי, הייתי קונה פרארי או למבורגיני ונהנה כמו שנהנהתי לפני מס' חודשים בחו"ל. רכבים מ-ד-ה-י-מ-י-ם שלא בא לך ללכת לעבוד אחרי זה. סאונד של המנוע מטריף את החושים, המכונית מזנקת עלי קרב כמו סוס פרא שצריך לרסן אותו. מכונית שדוחפת אותך עד לקצה ההנאה ברכב.

מכיוון "שבתוך עמי אני יושב" אני לא יכול לרכוש כל רכב שאני רוצה. למרות שנהגתי על היגואר החדשה עם מנוע 5 ליטר ופשוט רכב מדהים גם מבחוץ גם מבפנים וגם מבחינת ביצועים.

כנראה שזה טבוע בי מילדות להתחשב בסביבה גם אם יש לך כל מה שאתה צריך.

אבל, אני כן נהנה לנהוג, זה מרגיע אותי אחרי יום עבודה קשה, להיכנס לרכב, לשמוע מוזיקה ולקרוע את הכביש.

כרגע האפשרויות העומדות בפתח הן:

1. אינפיניטי G37 - חווית נהיגה, מחיר טוב, צנוע, אמינות גבוה.

2. לקסוס 450h - לאחר בדיקה נוספת נעשה נסיעת מבחן.

3. אלפא 159 3.2 - חווית נהיגה, מחיר טוב, צנוע, אמינות גרועה.

4. אודי S4 - נעשה נסיעת מבחן.

BMW, מרצדס, יגואר לא בבית שלי.

תודה

פורסם

האלפא הרבה יותר צפופה מהA4 החדשה.

כמו כן אני לא הייתי מפחד מהאמינות, אני מכיר את ה159 לא מעט שנים ומניסיון רב עם VAG היא לא פחות אמינה.

מה שכן היא מאכזבת לעומת הנתונים על הנייר בגרסת ה3.2 4*4, לדעתי היא חלשה למרות סאונד מטריף.

אם אתה יכול להרשות לעצמך, הCTS-V עם המון כח ומתנהגת טוב יותר מהמצופה!

הS4 אמנם קצרה יותר באורך הכללי מהסופרב אבל מבחינת מרחב פנים היא לא נופלת ממנה.

פורסם

4. אופל אינסינייה GTC - מאיפה זה? נמכר בארץ? אפשר קישור? לא מצאתי

טעות שלי, הGTC זאת האסטרה. באינסינייה זה OPC -

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/378/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%94-OPC-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר מס' נסיעות מבחן על הרכבים:

1. אינפיניטי G37 (רכב מדהים! נוקשה מדי ליום יום וכבר דגם ישן)

2. BMW סדרה 5 (מדהימה! אבל לא ללוק שלי)

3. וולבו S60 (רכב מצויין)

4. קדילאק 3.6 (אמריקאי תענוג)

5. אודי A4 3.2 (אפשרות שניה שלי. תענוג של רכב)

החלטתי שבאמת אין שום היתרון משמעותי לשלם 35% יותר. לכן החלטתי לקחת את הסופרב 3.6. כמו שלי 1.8 רק X2 בכח, בהנעה ובהנאה!

כולם עומדים על 6.5 שניות מ0-100. אז למה לי לשלם 100,000 ש"ח וצפונה בשביל משהו אחר?

נמתין קצת אם ההחלטה. נשאר לי עוד חודשים ליום הולדת שנתיים לסופרב שלי (נגמר האחריות).

אני יעלה תמונות מתי שאקבל. סביר להניח שאקח אותו צבע כמו שיש לי. שלא ידעו שהחלפתי ;)

פורסם

במחיר כזה הייתי מוחק חצי מהתגובות פה מידית, אופל?

אין ספק שסדרה 5 החדשה אמורה להיות אחת המובילות ברשימה שלך אל תתן לסטיגמות מפגרות להנחות אותך בקניית רכב, "לערס המצוי" אין חצי מליון לקנות רכב ברוב המכריע של המקרים כך שתהיה רגוע, בצבע לבן יפה תקבל רכב שעונה על רוב הדרישות שלך ומתחמק מעט מהתדמית הערסית (לא שחור), האיי 7 מדהימה גם כן אבל אני חושב שהיא עוברת את התקציב לא?

כמו כן ה cls החדשה בייבוא אישי נכנסת לך לתקציב והיא מ-ד-ה-י-מ-ה!

הייתי יורד מהוולבו ומהקדילאק, כי לפי דעתי במחיר כזה אתה צריך להרגיש את היוקרה עוטפת אותך ו2 אלו אומנם הרבה יותר יוקרתיות מרכב ממוצע אבל לא ברות השוואה לcls או סדרה 5

פורסם

אמליץ רק על השניים משני קטגוריות האהובות עלי והעומדות +/- בתקציב

ספורטי:

מרצס E CLASS קופה

-"- CLS CLASS

מה שאני אוהב הקרוסאובר:

מרצדס M CLASS

וולוו XC60

פורסם

אין מה לעשות תדמית העבריין\ערס\בסטיונר שהוצמדה לב.מ.וו שם גם אם היא בלבן.

המרצדס CLS החדשה יפייפיה!,משדרת כוח ואלגנטיות.

אני אמנם מחבב את הסופרב על מה שהיא נותנת בתמורה למחיר אך אם יש באפשרותך ואינך קופץ מעל הפופיק תקציבית הייתי שוקל את הCLS החדשה על פני כל מה שעלה כאן.

פורסם

איך CLS שעולה 720,000 ש"ח בגירסה הבסיסית נכנסת לתקציב?

מצטער. מנקר עיניים. אני בחור צנוע :wink:

שמתי עין על הוולבו XC60 אבל הוא עגלה איטית. ביצועים מאוד חשוב לי.

פורסם

לא נהגתי על XC 60 אבל בגרסת 3.0 הוא מספק 304 כוח סוס, לפי המבחני רכב הוא עומד כמעט עם הקרוסאובר של אינפינטי EX37 תעשה נסיעת מבחן מה יש להפסיד, אם אתה כבר הולך לכיון של הגיפונים הייתי בודק גם את הריינר רובר איוק מדובר ברכב מאד מרשים וזכה לביקרות טובות מאד בחו"ל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
איך CLS שעולה 720,000 ש"ח בגירסה הבסיסית נכנסת לתקציב?

מצטער. מנקר עיניים. אני בחור צנוע :wink:

שמתי עין על הוולבו XC60 אבל הוא עגלה איטית. ביצועים מאוד חשוב לי.

XC60 עגלה? 7.3 למאה, והרכב מרגיש חזק מאוד, לא חסר כוח בשום מהירות.

מעבר לכוח יהיה לך אחיזה מדהימה, מראה סולידי, הפנים שלה מדהים! פשוט מדהים, עיצוב נקי ונעים יפה ואיכותי.

אוטו מדהים.

• תוכן חדש...