Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ל6 נפשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 30000 ₪

האופציות הכי רלוונטיות שמצאתי עד היום הם:98-2000 MPV מוסב לגז, פיאט מולטיפלה, קאיה קארנס וקאיה ג'ויס, וסיטרואן ג'מפי.

איזה רכב נחשב הכי אמין?

למי צריכת הדלק הכי נמוכה?

מי הכי זול בכניסה למוסך?

אשמח לשמוע עוד השוואות שלא חשבתי עליהן..

כל טוב ותודה רבה.

מני גוטמן

אם יש הצעה אחרת ממש טובה עד 35000 אני אעשה מאמץ גדול..

פורסם

מניסיון אישי על הונדה שאטל, מדובר ברכב נעים מאוד, מרווח דיו ל-6 נוסעים ומאובזר בנדיבות (דגם ה-ES שהיה ברשותי כולל בין היתר גג שמש נפתח חשמלי, מושב נהג מתכוונן חשמלי, מושבי Captain בשורה השנייה, בקרת שיוט ועוד).

המנוע, 2.3 ל' (משנת 2008. לפני כן שווק עם מנוע 2.2 ל' חלש יותר), מספק ביצועים נאותים ועם רגל קלה על הדוושה תוכל להגיע לצריכת דלק של כ-10 ק"מ/ל'.

הטיפולים במוסך המורשה אינם זולים, אך עם אמינות גבוהה אינך צפוי לבקר שם לעיתים קרובות.

הרכב היה ברשותי בין השנים 2000-2003 (רכב חברה), קיבלתי עם 60K ק"מ והחזרתי עם 280K! המנוע היה מקורי ונסע עדיין נהדר, הגיר עבר שיפוץ.

בהצלחה~

פורסם

שברולט אימפלה מנוע 3400 6 מקומות. ב 30K אתה יכול למצוא 2003 שמורה ואולי אפילו 2004, תשקיע 10K בהסבה לגז (שלי כרגע ממש באמצע התקנה אתה יכול לחלק ל 24 תשלומים ואפילו בשנתיים עם התשלומים אתה תחסוך, במיוחד אם הנסועה שלך גבוהה מ 10K לשנה בתוך העיר).

עזוב אני לא ארחיב בדיבורים הרכב הזה לא רואה ממטר שום דבר שתוכל להשיג במחיר הזה. נוחות אמריקאית (המושבים הקדמיים יותר נוחים מכל מה שאתה מכיר), אמינות גבוהה, הרבה כוח כשצריך, מרווח ענק שלא תמצא בשום רכב סדאן, נראית כמו רכב מנהלים יפה ולא כמו מיניבוס וכל זה במחיר של פחות ממאזדה. תעשה הסבה לגז ובמחירים של היום אתה מקבל גם צריכת דלק של שברולט ספארק. :lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
שלום אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 30000 ₪

האופציות הכי רלוונטיות שמצאתי עד היום הם:98-2000

MPV מוסב לגז- היה ברשותי זמן קצר שתיין דלק אמיתי (1/7 בנסיעה מאוד מאוד עדינה) טיפולים יקרים מרווח וזריז.

, פיאט מולטיפלה - אצלי כבר שנה וחצי (למכירה עקב גדילת המשפחה) מרווחת נוחה חסכונית (גם הבנזין) תא מטען גדול (הרבה יותר משל כל הדוגמאות) טיפולים זולים אבל עם כל מיני השקעות ותקלות קטנות בדרך.

, קאיה קארנס - צפוף מאוד (רק שישה נוסעים ואים תא מטען בכלל) צריכת סולר סבירה.

וקאיה ג'ויס -מיושן צריכת דלק מזעזעת אמינות נמוכה מבסיון של 2 חברים לא כ"כ ממולץ (גם בטיחותית ציון מזעזע).

, וסיטרואן ג'מפי - מעולה נסה למצוא אחת לא עם 200K ק"מ ומעלה שאז יש תיקונים יקרים (טורבו, גיר, מזגן וכו' ) שים לב לדלת ההזזה שהיא רגישה וגם שם תיקון לא זול צריכת סולר טובה סוחבת טוב עם המזגן לא מפוצל (יש מספר שנים שהגיע מפוצל) אז קצת חם בשורה האחרונה.

• תוכן חדש...