Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 בבודפשט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

קיבלתי איזה בונוס נחמד ממקום העבודה שלי , נסיעה לבודפשט לפורמולה 1 כולל כרטיסי כניסה SUPER GOLD בסוף השבוע הזה.

קשה לתאר במילים ולכן הנה כמה תמונות להנהתכם ( בגבולות יכולות הצילום שלי והמצלמה )..

יום טוב .

P1080855.jpg

P1080958.jpg

P1080937.jpg

P1080954.jpg

P1080853.jpg

P1080842.jpg

P1080840.jpg

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
חלום..איפה אתה עובד?

אתה לא תיכעס אם אני לא אפרסם את זה כאן :wink:

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מגניב בטירוף

תגיד אם אתה במרחק של 50 מטר נניח מהנקודה הכי קרובה במסלול אז אתה צריך אטמי אוזניים? או שזה לא כזה חזק?

פורסם

בהתחלה לא חשבנו על זה . אבל ברגע שהרכב הראשון עובר אתה מבין שעוד כמה דקות אתה תהיה חירש ..

בילתי אפשרי ללא אטמים , הרעש הוא לא נורמלי .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הונגרורינג הוא אחד המסלולים היותר יפים באירופה =] ממש נהינתי שם שנה שעברה כשביקרתי בבודפשט.

נחמד לך שהעבודה שלך מסדרת לך ביקורים בכאלה מקומות.

מהיכרות עם ישראלים שנמצאים על קו בודפשט-ישראל ונוסעים לשם למטרות עבודה כאלה ואחרות, אני יכול לנחש שאו שאתה עובד בחברת שלמה SIXT, או משהו שקשור במלונות (הישראלים חזקים שם בבודפשט עם המלונות) או שאתה עובד בחברת טבע שהבסיס האירופאי שלה הוא בבודפשט :-D

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
כבונוס על הבונוס קיבלת את אחד המירוצים הכי טובים בשנים האחרונות.

:mm_yeah:

אכן, אחד המירוצים המעניינים בעונות האחרונות.

חלק מהתמונות יצאו ממש מוצלחות ( הרד-בול המרוחה).

אין כמו לשבת בטריבונה ולצפות במירוץ- לא דומה, בכלל, לצפיה בטלוויזיה.

רעש המנועים אכן מחריש אוזניים.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

שמע, כדאי לך לשמור את התמונה הזאת למזכרת:

attachment.php?attachmentid=250834&d=1312192395

כי אחרי מספר הקפות אותו ניק היידפלד שבתמונה עם הרנו שלו עלה באש וכמעט נשרף :twisted:

זה היה קרוב אליך בכלל?

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אני אשאל שאלה וחשוב לי שלא תראו כביקורת או משהו בסגנון !

איך אתם יכולים לראות מרוצי פורמולה 1 מלאים ?

אני יכול לראות קטעים מיוחדים של כמה דקות ביוטוב שיש שם משהו לראות, אבל כל עוד זה בטלוויזיה, איך אפשר להסתכל כל כך על מכוניות נוסעות ופה ושם גם עוקפים ? כן אני מודע שזה מורכב ויש שם הרבה אסטרטגיות, למשל שהצמיגים שלך גמורים ויש מאחוריך מישהו ואתה רוצה לחסום אותו לפחות בעוד הקפה עד שתחליף כי הוא יריב חשוב, שמישהו כזה רוצה לעקוף ומחפש כל הזמן "פירצה" וכו', אבל באמת איך אפשר שלא להשתעמם ממירוץ בודד אפילו :evil:

אני בכלל לא רואה משחקי ספורט אז אם תאמרו לי שזה כמו שאנשים מסתכלים לכדורסל זה לא יסביר בשבילי

מקווה שתענו באמת איך אתם מוצאים עיניין ולא תקחו כביקורת :-P

• תוכן חדש...