Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם את/ה לוקח/ת חלק בגל מחאת הדיור?  

77 הצבעות

1. 1. האם את/ה לוקח/ת חלק בגל מחאת הדיור?

• כן
    • לא
    • לא, אבל שוקל ברצינות להשתתף בהפגנות עתידיות
    • עזוב אותי, באמש'ך...

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל,

מה זאת מחאה לא פוליטית?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיברנו על זה בשרשור השני , לא ?

זו אמורה להיות מחאה שצומחת מכל שכבות העם, לא כשארגוני שמאל שופכים נפט וזורקים גפרור ואת מיטב החיילים שלהם למערכה במסווה של מחאה עממית.

אבל לא נורא, בקרוב תהיה קונטרה מהימין ע"י הצטרפות למחאה כדי לוודא שהמחאה הזו לא תלך לכיוונים לא רצויים.

אני צופה בלאגן , בינתיים אתה בעצמך חשפת מי השקיע כספים במאהלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
*****אבל לא נורא, בקרוב תהיה קונטרה מהימין ע"י הצטרפות למחאה

הלוואי, אני חשוב שזו אחד מהמפתחות להצלחת המחאה. ושוב, הפלת הממשלה לא תשיג כלום. מה שישיג שינוי הוא ההבנה של המוקיונים בשלטון שאם הם רוצים להיבחר בפעם הבאה הם צריכים להתייחס ברצינות לעמוד השדרה היצרני של ישראל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בקרוב? :shock:

אתם לא פריקים של חדשות שניכם, הא? :wink:

בבקשה!

וכל שנשאר הוא רק לברך אותם בברכת "ברוכים הבאים", ביחד איתם המחאה הזאת עוד יותר חזקה ועוד יותר לגיטימית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נפתלי בנט הוא איש רציני, ואני לא מתפלא שהוא בראש המחנה הימני שמזדהה עם המחאה.

נראה אם תהיה המשכיות ואם לא ינסו לפוצץ את המהלך בגלל קיצוניים בשני צידי הקשת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עזוב אותי, באימש'ך...

מנסה גם ככה לשלב בין 1000 דברים - אני עושה את המחאות שלי מהפורום.

סומך על דפי וקדאפי שיעשו בשבילי את העבודה. יעשה להם LIKE בפייסבוק.

(וברצינות - אני מאוד מאוד תומך במחאה. לצערי אין זמן פנוי - לשמחתי יש מספיק מפגינים אחרים).

פורסם

נניח שהמגזימים בתקשורת צודקים ובאמת היו בשבת בהפגנות בכל הארץ 150 אלף, זה עדיין פחות מ2 אחוז מכלל האוכלוסיה, אז איך כאן אחוז המפגינים הוא 22 - פי 10?

פורסם

א. האתר לא בדיוק מייצג את כל המגזרים באוכלוסיה. גם חתך הנמצאים במחאה הוא לא בדיוק שווה בין כל המגזרים.

ב. אם השתתפתי בשלב כלשהו בהפגנה, לא אומר שהייתי בין ה 150000 איש בשבת ולהפך.

עכשיו לגבי ההשתתפות שלי.

יומיים-שלושה אחרי שהקימו את האוהלים בב"ש, הלכתי עם חברים והקמנו אוהל. ישבנו בכיף שלנו ואז התחלתי להתמקד בסרט שמשדרים. תעמולה מגעילה וקיצונית נגד הדרך הקפיטליסטית. הגזמות פרועות ומופרכות. קיצר, הרגשה של נסיון להפיל את הממשלה ולא להפנות בעיות שיש לטפל בהן.

באותו היום קיפלנו את האוהל וחזרנו הביתה.

מאז, אני לגמרי מבין את כל היוצאים למחאה, אך סקפטי לגבי מובילי המאבק. בשביל לא להתעצבן על קריאות כמו בלה בלה.. סיבסוד, בלה בלה... פיקוח(מה לעשות, לא מאמין שזאת הדרך לשינוי שאני מאמין ורוצה בו), החלטתי לוותר על המחאה בשבת.

כן מנסה להמשיך לתמוך במאבק באינטרנט ולפרסם את הדרך שבה אני מאמין.

היום, לאחר הצגת הדרישות, הפכתי לקצת יותר אופטימי.

שיהיה לנו בהצלחה!

פורסם
בקרוב? :shock:

אתם לא פריקים של חדשות שניכם, הא? :wink:

בבקשה!

וכל שנשאר הוא רק לברך אותם בברכת "ברוכים הבאים", ביחד איתם המחאה הזאת עוד יותר חזקה ועוד יותר לגיטימית.

פריק של חדשות אבל לא של חדשות מגמתיות כפי שיש ב YNET.

YNET מנסחים את זה בצורה המגמתית שלהם,

בשורה התחתונה ה "כרוזים" שנשלחו במייל ובפייסבוק שאותם ראיתי עוסקים בכך שחייבים להצטרף למחאה כדי שהיא לא תיגרר לכיוון השמאלני וכרגע יש דרישה אחת : הפחתת מחירים של 20 אחוז במצרכי היסוד. כמובן שהפלת הממשלה היא לא אופציה.

"כרוז" לדוגמא :

aaa.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אך, איפה הימים של אירנה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקפצה לרגל הפגנת הענק שהיתה אמש.

אגב, הפעם נשארתי בבית עקב סופ"ש ארוך בכנרת. נפלתי למיטה בשעות אחה"צ, ואם לא זוגתי שהעירה אותי בשעות הערב, כנראה שהייתי ממשיך לחרופ עד הבוקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חזרתי כרגע מההפגנה בבאר-שבע, תחת הסיסמה-"מדרום תצא הבשורה".

מרגש לראות כ"כ הרבה אנשים שאכפת להם מהמצב במדינה ובאים לזעוק את מחאתם.

מי יתן והממשלה שלנו תפקח את עיניה, ותראה את מחאת העם.אמן.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...