Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, בשעת לילה מאוחרת לא שמתי לב לכותרת אבל 42 ברוטו זה ממש לא עשירון עליון !

מצטער, אבל ההגדרה של המדינה לעשירון עליון עם משכורת כזו היא תלושה מן המציאות.

Veni Vidi Vici

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וייקינג - משק בית שמכניס 42 ברוטו נחשב בישראל לעשירון עליון. זאת אומרת ש-90% ממשקי הבית מכניסים פחות ממנו.

אגב, זה השוואה לא טובה בגלל שאם נניח רק הגבר עובד ומכניס לבד 42 ברוטו, או ישלם יותר מס מאשר זוג שמכניס כל אחד 21 ברוטו.

אייל,

במיוחד בשבילך:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/266/204.html?hp=1&cat=404&loc=1

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

וייקינג, 42K זו הכנסה למשפחה שמכניסה אותך לעשירון העליון, וזה מראה לך כמה המדינה כולה דפוקה.

עם סכום כזה שנותן נטו של כ 25K שקל, אתה ממש לא חי ברמה שהיא גבוהה מאוד, או יוצאת דופן.

שכירות או קניית דירה בשכונה סבירה במרכז, עם גנים לילדים וחינוך, רכב קצת מעל הממוצע, וכל השאר

דיי דומה לרוב העם, ואתה לא תגמור את החודש, בדיוק כמו רוב עמישראל.

שאתה משווה לעשירון עליון של מדינות אחרות, אז נפתחות העיניים ומבינים מה קורה כאן. יש שכבה של אנשים שמרוויחים

בין 20K-50K ברוטו למשפחה שהם אלה שנושאים בכל הנטל, ומממנים את אלה שמרוויחים פחות, וזה לגיטימי בעיניי,

אבל גם את רווחי העתק של אלה מעליהם, כמו הטייקונים וחבריהם.

האמן לי שישבתי במקומות מאוד קרובים וראיתי איך העניינים האלה מתנהלים, ובא לך להקיא מהם.

זה משהו שרוב העם לא מודע לו, לפחות לא באופן ישיר. וככה שגונבים אותך משני הכיוונים, אין לך סיכוי

לשרוד.

עריכה: ההודעה שלי עוד לא התקררה ויש ידיעה שממחישה את הדברים, משהו מאוד מוכר וקרוב לכולנו:

http://www.themarker.com/cars/1.676995

פורסם

אושרי, וזה בדיוק מה שאני אומר. לקבוע ש-42 ברוטו זה עשירון עליון זה פשוט תלוש מהמציאות.

מה שעצוב הוא שאם לא יהיה את המעמד עלק "עשירון עליון" עם 42 ברוטו, כל האוכלי חינם (ולצערי לא חסר כאלה במדינה) ירעבו למוות.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

25K למשפחה שיודעת להתנהל נכון הוא סכום מכובד לכל הדעות.

אבל כשחיים בהפקרות כלכלית, וזה מה שקרה לעשרות אלפי בתי אב בישראל בשנים האחרונות, גם זה לא יכול להספיק.

השנים הראשונות של כל זוג צעיר שלא מקבל סיוע מאסיבי מההורים אינן קלות, וצריך לוותר על לא מעט מותרות, ואף אחד לא יכול לצפות מהמדינה שתממן לו טלפון סלולארי, כבלים או אינטרנט 100 מגה.

אני עברתי 8 שנים קשות כלכלית, ולא הקמתי מאהל ולא באתי בדרישות ותביעות מהמדינה, ועוד עשיתי 40 יום בשנה מילואים בגדוד תותחנים.

תמיד בשנות העבודה הראשונות השכר נמוך ולוקח זמן להתקדם בעבודה, וככה זה בכל העולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם מסתכלים על זה כהוצאה לצורך השקעה (וזוהי באמת השקעה, אם ישראל מתיימרת להיות מעצמת היי טק שהייצוא העיקרי שלה הוא ידע), אז אפשר.

אשמח אם תסביר לי איך אפשר להביא סכומים אסטרונומיים כאלו , וכיצד המדינה תראה כלכלית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אפשר, באם יפרץ תקציב המדינה לכל עבר, ועל מה שנקבל מחר נשלם בריבית דריבית מחרתיים.

בבריטניה הונהג חינוך חינם שנים ארוכות, עד שלממשלת בריטניה פשוט לא היה תקציב לכך, והיום שכר לימוד באוניברסיטאות עומד על 9,000 פאונד לשנה.

הסברתי לכם 100 פעם, אין יש מאין, ומה שינתן פה ילקח משם.

על ההפקרות הכלכלית של ממשלמת בגין הראשונה, זו שהורידה מיסים עקיפים בצורה חדה על מנת לעודד צמיחה ובפועל יצרה אינפלציה משתוללת, אנחנו שילמנו שנים ארוכות, ואין לנו שום עיניין לחזור לימים האלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אייל, הנה מה שאני מדבר עליו. לא יעזרו הורדת מיסים ולא הפלת ביבי ולא גרבי צמר.

הבעיה היא דמוגרפיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חן, אייל, הנה מה שאני מדבר עליו. לא יעזרו הורדת מיסים ולא הפלת ביבי ולא גרבי צמר.

הבעיה היא דמוגרפיה.

הוא מזכיר לנו את מה שכולנו שכחנו (גם אני, גם אני). לא משנה איך "ננצח" כרגע, בטווח הארוך הקרב אבוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הבעיה היא דמוגרפיה.

אני אומר נחזיר את השטחים בלי זכות שיבה לפלסטינים ובלי זכות שיבה ליהודים :lol:

חד משמעי מדובר ב WIN-WIN SITUATION!

(נא לא לענות ברצינות)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבעיה היא לא רק הדמוגרפיה הערבית.

... גם כי היא נמצאת בירידה כבר כמה שנים וגם כי יתכנו חילופי שטחים מאסיביים ביום מן הימים. את מאה שערים, לעומת זאת, אין מי שיקח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ללא כלכלנים שביננו?

מה זה עשירון עליון ומה זה מאיון עליון?

כמה כסף בחודש הם מרוויחים? כי אני בטוח שתשובה לא מרוויח 42 אלף בחודש. (אולי ביום...)

פורסם
אני אומר נחזיר את השטחים בלי זכות שיבה לפלסטינים ובלי זכות שיבה ליהודים :lol:

הבעיה היא לא רק הדמוגרפיה הערבית.

קרא שוב את הקטע המסומן. :wink:

בקשר לחילופי שטחים מאסיביים, דיברו על החזרה של ואדי ערה, אז אולי זה הזמן להקים מחאה להקמה מהירה של עיר חרדית בחריש! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...