Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלחו לי, אבל אתם מדברים שטויות. שום דבר לא בא על חשבון דבר אחר, חוץ מזה מהעבירו את נטל

המיסים מהחברות והעשירים למעמד הביניים והמעמד הנמוך.

מציע לכם לעיין טוב טוב בכתבה הזו: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000668120

רציתי להסביר את זה לבד, אבל רדו למטה בכתבה ותראו את הגרפים, איך הורידו את הגביה ממיסי חברות,

וכמובן מהעשירים, והעלו את המיסים העקיפים באופן אפילו יותר חד ממה שהורידו את השאר.

אנשים, תתעוררו. משתינים עליכם ואתם מנסים להסביר שזה גשם.

אתם מתעסקים בסימפטום, שאין לכם איך לחיות, אז בואו נוריד את רמת החיים שלנו. ולמה?

כדי שכיל/IDB/בנקים/חברת דלק וכל אותם טייקונים יוסיפו עוד אפס לצד הימני של שורת האפסים שיש להם

אחרי המיליארד, שניים, עשר שיש להם?!

כדי שיקימו עוד כמה מקוואות או כוללים, ושהם יקבלו עוד קצבאות ולא ישלמו כלום?

כדי שהפוליטיקאים שלנו יסריחו מנחת ומשומן, וימשיכו לחגוג על חשבוננו?

מצידי שדפי הזו תהיה מטעם החמאס, אם היא וחבריה יצליחו להוריד את יוקר המחיה, אני איתם!

בול פגיעה. נאה דרשת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תסלחו לי, אבל אתם מדברים שטויות. שום דבר לא בא על חשבון דבר אחר, חוץ מזה מהעבירו את נטל

המיסים מהחברות והעשירים למעמד הביניים והמעמד הנמוך.

מציע לכם לעיין טוב טוב בכתבה הזו: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000668120

רציתי להסביר את זה לבד, אבל רדו למטה בכתבה ותראו את הגרפים, איך הורידו את הגביה ממיסי חברות,

וכמובן מהעשירים, והעלו את המיסים העקיפים באופן אפילו יותר חד ממה שהורידו את השאר.

אנשים, תתעוררו. משתינים עליכם ואתם מנסים להסביר שזה גשם.

אתם מתעסקים בסימפטום, שאין לכם איך לחיות, אז בואו נוריד את רמת החיים שלנו. ולמה?

כדי שכיל/IDB/בנקים/חברת דלק וכל אותם טייקונים יוסיפו עוד אפס לצד הימני של שורת האפסים שיש להם

אחרי המיליארד, שניים, עשר שיש להם?!

כדי שיקימו עוד כמה מקוואות או כוללים, ושהם יקבלו עוד קצבאות ולא ישלמו כלום?

כדי שהפוליטיקאים שלנו יסריחו מנחת ומשומן, וימשיכו לחגוג על חשבוננו?

מצידי שדפי הזו תהיה מטעם החמאס, אם היא וחבריה יצליחו להוריד את יוקר המחיה, אני איתם!

אתה בכלל יודע מה זה אומר?

מס חברות זה המס שהחברה משלמת על מה שהרויחה ולא על מה שהבעלים לוקח. הכסף הזה נשאר בחברה ונועד להרחבתה. אם הבעלים שכיר בחברה ולוקח לעצמו חלק מהכסף כמשכורת הוא ישלם לפי המס השולי שלו על הכסף שמשך וזה יחשב לחברה הוצאה (היא לא תשלם על הסכום מס חברות) צואם הוא ירצה למשוך את הכסף כדיווידנד אז אחרי שהחברה שילמה את מס החברות (כ 25%) הוא ישלם אישית עוד 25% כמס על הדיווידנד ובפועל הוא משלם כמו מס על השכר ברמה הכי גבוהה.

שים לב שבאותן הטבלאות המס מהשכירים ירד למרות שאחוז הבלתי מועסקים ירד (מיותר כסף נגבה אחוז יותר קטן). אני לא יודע אם אחוז מס הקנייה והמיסים העקיפים עלה (בפועל בעיקר מוצרי המזון התייקרו. מוצרי המותרות לא) כך שאחוז גביה יותר גדול מעיד על צריכה יותר גדולה שאומרת העלאת רמת החיים מעבר ליכולת.

לגבי הטייקונים שאתה אוהב לשנוא (טוב, בעצם כולנו אוהבים לשנוא), מדובר באנשים שבד"כ הימרו בהצלחה. על כל אחד כמו תשובה (שהיה קבלן שלד בשנות התשעים והימר נכון) או אילן בן דוב (פשוט הימר על סמסונג בזמן הנכון) יש כמה עשרות שהימרו לא נכון. מדובר לרוב באנשים שמסכנים הרבה ולכן מרויחים הרבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בהתעלם מוויכוחי הימין-שמאל, לדעתי לא ניתן להתעלם מכך שהמצב כאן דפוק לחלוטין, ולא בגלל שהצעירים כיום

הם "מפונקים":

כיום, אני כמעט בן 27. אני עובד מגיל 15 ושואף להתנהל נכון כלכלית בכל אורחות חיי. אני לא מפוצץ כסף על מסעדות,

ברים ובגדים חדשים כל שבועיים. אני לא נוהג על רכב ספורטיבי מהשנתיים האחרונות (אלא מהמאה הקודמת), אני לא

מתפרע בטיסות לחו"ל 3 פעמים בשנה (אלא שואף לשבוע בשנה).

על אף כל זאת - פשוט לא ניתן להתקדם. למזלי, לאחר שירות צבאי מרתק הצלחתי להתקבל לתחום תעסוקתי רווחי.

מגיל 21 ועד לפני כשנה חייתי עם ההורים, פשוט כדי לחסוך כסף, במקום לחיות עם ה"מגניבים" ברוטשילד ובכיכר

המדינה. כיום, אני וזוגתי חוסכים כ-50% מהמשכורות שלנו, תוך הקפדה על ההוצאות, השוואות בסופר והמנעות

מרכישות פרועות. אני לא מפעיל את המזגן בבית, אלא אם כן יש אורחים. אין לי אייפון, אלא סוני אריקסון בן 3 שמספק

את צרכיי. במקום אינטרנט של 10 מגה, יש לי אינטרנט של 2.5 שמספיק כדי לכתוב את ההודעה הזו. שנה הבאה אני

מתחתן, וכבר החלטנו שעל אף שהאירוע יהיה בטוב טעם ומהנה, אנחנו לא מחפשים להגיע לכותרות בעיתון.

באמת, שללא התרברבות והתנשאות, ניתן לראות בי כדוגמא חיובית להתנהלות נכונה וביחד עם כל הדברים האלו - אני

בקושי, בערך, עם קצת התאמצות, יכול לחשוב על רכישת דירה. מי שאמר שההתחלה היא קשה צודק במאת האחוזים.

ההתחלה אמורה להיות קשה, לא כל החיים. בתקופת הוריי, השנים הראשונות באמת היו קשות, והם נאלצו להקריב, כפי

שאני מקריב ביום יום, כדי להתבסס. הקושי היום הוא שההקרבה שתיארתי נמשכת לא שנה או שנתיים, אלא עשור או שניים.

יכול מאוד להיות שאתם קוראים את מה שאני אומר ועדיין חושבים "מפונק"...

ואז אני בודק מה מצבם של קרובי המשפחה בחו"ל. בגיל שלי, הם כבר עם נסיון של 5-6 שנים בשוק העבודה, עם

משכורות יפות ותנאי מחיה יפים עוד יותר (ושלא יבלבלו אותכם עם המשבר הכלכלי, אמנם היו קשיים, אך החיים שלהם

הרבה יותר נוחים משלנו כיום). מדוע אסור לי לשאוף לתנאים האלו? אני אמור להסתפק במינימום ל-30 שנה, עד שאולי

תהיה לי דירה משלי?

אחד הדברים המקוממים בשרשור הזה הוא שלא מעט מהמגיבים משתמשים ב-אייפון, מכשיר חשמלי שעולה בסה"כ 2500

ש"ח, ככלי ניגוח כנגד כל מי שטוען שהמצב כאן מקולקל ודורש תיקון.עם כל הכבוד, עצם המחשבה שמישהו שרכש אייפון לא

זכאי להתלונן היא פסולה. למה, כאדם שעובד קשה, מתנהל באופן כלכלי ומושכל, אסור לי לקנות אייפון? למה אסור לי לטוס

פעם בשנה לחו"ל? אסור לי לקנות בגד חדש פעם בכמה חודשים?

ואחרי כל ה"התבכיינות" הזו, אני נזכר שאם אני חושב שלי קשה, אז מה עם החברים, ששירתו בקרבי ובמקרה הטוב מצאו

את עצמם עובדים כמאבטחים תמורת 22 שקלים לשעה? שחיים בבית לא כי הם רוצים לחסוך, אלא כי הם לא רואים מצב בו

הם יכולים לשלם שכר דירה? שלא טסים לחו"ל כי אין מאיפה? שיודעים כי אם לא ילכו ללמוד הנדסה או מספר מצומצם של

מקצועות מכניסים, אין להם זכות לשאוף ליותר?

אולי מצבי בכלל טוב...

+1 ,מסכים כל מילה בסלע .

תחשוב רגע היום אתה משלם מהמשכורת מס, קונה מוצר מהכסף שחסכת [ושילמת מס כן ?] משלם שוב מס [מע"מ],

קנית רכב [תשלם גם עליו שוב מס בנוסף וכמובן טסט] קנית דלק ?[תשלם שלוש פעמים מס: בלו, מס הכנסה מהמשכורת שלך ושוב מע"מ].

בקיצור יוצא שאתה ואני משלמים מספר פעמים מס על העובדה שאנחנו רוצים לחיות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ואסור לשכוח שבגלל מיסים מחושבים באחוזים , והמחירים של כל הדברים בארץ לא מפסיקים לעלות אז ההכנסות של המדינה ממסים לא מפסיקות לגדול .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אייל,

תן לי לנחש, כל יום חמישי ב 12 אתה מרותק לשעתיים ל 103 FM ויונק את משנתו המופרעת של שפכטל!

הקשקושים שאתה מפריך פה הם אחד לאחד הקשקשת המטופשת שלו ברדיו.

חסר רק שתגיד יודוקוויזלינגים! :screwy:

העם קורס תחת עול המיסים המכסים ויוקר המחיה, כלום לא חוזר אליו בחזרה ועד שמישהוא מתקומם כבר אז אתה מחבל בעניין כי אתה מפחד שהמפלגה שאתה תומך בה תפסיד את מנעמי השלטון?

אז מקסימום יפילו את הממשלה(ולא שאני בכלל רואה את זה קורה), מה כבר קרה? חרב העולם?

מה רע שלפוליטיקאים יהיה לשם שינוי קצת פיק בירכיים מזעמו של ההמון שמתחת לחלון?

מה פתאום אתה יוצא כ"כ להגנת פוליטיקאים שלא רואים לא אותי ולא אותך ממטר או מסנטימטר?

מה טוב יצא לך מזה?

אנשים מנסים לעשות פה מקום יותר טוב עבורם, עבורי ועבורך ואתה ישר מחפש כל מיני זויות הזויות של למה הם עושים את זה?

מה רע ברגולציה על מחירי מוצרי החלב, סלולר ?

מה רע בתחרות שיש עכשיו בתחום הטיטולים?

מה רע אם יבטלו את תאגידי המים?

מה רע אם לא יעלו את הארנונה (זה קרה היום)?

מה רע להוריד את הבלו על הסולר?

מה רע בלבטל את אגרת הטלויזיה והרדיו?

מה רע עם עוד אלף דברים בסגנון?

למי זה טוב עודף גביה מהציבור של 15 מילארד ש"ח ואף אחד לא רואה בחזרה שקל שחוק מהכסף הזה?

למי זה טוב שהשנה האוצר הולך לגבות גביית יתר אפילו יותר גדולה?

האוצר זה עסק שמנסה למקסם רווחים? אז שיגבה עודפי גביה של 200 מיליארד, למה רק 15?

גם אתה וגם חן יכולים להתבייש בדעות המופרכות שלכם!

אף אחד בשום מחאה לא אומר "מגיע לי", זה רק חלק מהדמגוגיה בגרוש שמאכילים את שניכם של מיני שפכטלים ועסקני ליכוד.

מה שכן אומרים זה "אני עובד כמו חמור ולא גומר את החודש כי הממשלה לא עושה מה שהיא צריכה לעשות!"

שהממשלה תעשה את העבודה שלה, תוודא שקוטג' לא יעלה 11 ש"ח, שמים לא יעלו ב 100%, שארנונה לא תעלה בטירוף, שפירות וירקות לא יעלו ב 200% משנה שעברה, שהחשמל לא יעלה עכשיו ב 20%, שחוק חינוך חינם יהיה באמת חוק חינוך חינם, שאת הדברים שהיא כבר עשתה להם הפרטה, שבאמת תבצע רגולציה אפקטיבית על הזכיינים , שתעשה את הצעדים שממשלה צריכה לעשות כדי להוריד את מחירי הדיור ואז אני, בעזרת הכסף שלי שאני עובד עבורו ומרוויח אותו אוכל להתקיים, לשלם משכנתא ואפילו לחסוך.

לא מחפשים טובות, לא נדבות, לא אכלו לי, שתו לי ולא נעליים.

אין לי מושג מה זו התוכנית הזו, אבל אם אתה אומר שאני עלול לאהוב את זה אני אבדוק את הנושא.

אני לא מחבל בשום דבר, אני בעד שינוי קיצוני בכל הדברים שפירטת ואף יותר , אבל אני חי את השטח ורואה שמה שמעניין את הפעילים יותר מכל זה להפיל את בנימין נתניהו. הלעג לדמותו ולמשפחתו היא מוטיב מרכזי במחאה הזו.

אני לא מוכן לשלם את המחיר של ממשלה שתמכור את המדינה לאוייביה. הציפור הלבנה ואולמרט כמעט הצליחו לתת בחינם חצי מדינה בלי לקבל תמורה , למזלנו זה נמנע ע"י בחירות חדשות.

אני מסכים איתך שהגיע הזמן להפסיק לסחוב על גבינו חצי מדינה , אבל המחאה הזו אין לה צורה ואין לה דרך וכולם קופצים על העגלה בשם ההתלהמות ולא רואים בעיניים.

מדובר כאן בשנים של הזנחה ובשנים של פרזיטים שיונקים מאיתנו (כולל חבריך הערבים) .

אני אביא עוד כמה עובדות בהמשך.

אני ממליץ לך בינתיים לקפוץ לרוטשילד ולהבין מה הולך שם באמת.

אגב, המפלגה שבאג'נדה שלה אני תומך היא ישראל ביתינו, אך כראש ממשלה אני תומך בביבי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך שאני חושב על זה, איך השילטונות עדיין לא מצאו הסחת דעת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חכה תמיד אומרים שתהיה מלחמה בקיץ הקרוב [משנה לשנה זה הופך להיות מנטרה].

אני לא יודע אם זה פוקס או התת מודע שלי ,

אבל בזמן האחרון התחלתי לשמוע את הדג נחש ואם תקשיבו לשיר שלהם החליפות תשימו לב שכל המילים פשוט אחד לאחד מה שקורה פה היום , במיוחד השורה ,טוב כל השורות נכונות תבחרו אחת שבאמת נוגעת:

אחד, שתיים, עשר ערוץ מקומי

יושב מול המסך ותוהה מה מקומי במארג

אפילו זה שבחרתי בו

לא נראה מודאג מזה שאין לי בכלל על מי לסמוך

בטח לא עליו אבל כאן רק מתחיל הברוך

כי כל הנבחרים ייאוש אחד ארוך

חבריו לכסא לא יותר טובים ממנו

שיבוט של אופורטוניסטים שרגש אצלהם איננו

קרח במקום לב

צבע גועש במקום דם

שכחו מהו כאב

מדי יום הופכים עורם משל היו זיקיות

איש מהם אינו רוחץ ידיים נקיות

אולי אני האידיוט

שלא מבין איך מעשים פחות חשובים מתדמית

שמתקשה להירגע על מכסה חבית הדינמיט

ושלא מצליח לזכור מנסה מתי הפך בית הנבחרים לבית הכסא

אנשים (אין לכם באמת תירוץ)

'תם יודעים (החליפות לא שמות קצוץ)

עליהם לסמוך (משענת קנה רצוץ)

הם יודעים שזו ספירה לאחור עד הפיצוץ

בתוך כל הבתים כל המקלטים פתוחים

וכל האנשים צופים באותם ערוצים

שמשדרים באותן השעות

את כל החליפות במידות יותר מדי גדולות

מבטיחים הבטחות הנוגעות לצרות

של כל האנשים בתוך כל הבתים

בהם כל המקלטים פתוחים

אם אין בזה חדש אז זה לא חדשות

המעגל הזה חייב להישבר

החליפות איבדו מזמן את הזכות לדבר

אינטונציה של מטיף (מטיף) בטון תקיף (תקיף)

כאילו אנ'לא יודע שאת עצמך אתה מקיף (מקיף)

באלף ואחד לקקנים, מקורבים

יועצים באפריל, כותבי נאומים

אדון חליפה אנ'לא נטפל אליך סתם

אני זה שמשלם את המשכורת של כולם

החליפה רוצה מצלמה

הערוץ רוצה לשדר לכם

רק האנשים יכולים לייצר אפיק אחר

כביש עוקף חליפות

שווה להתאמץ בשבילו

זה יכול לקרות רק יחד לא איש איש לעצמו

דמיינו לעצמכם שכולנו נעשה ת'מירב

לצאת מהמצב אליו נקלענו

לא נרשה להם להתעלל בחסכונות

להכניס ת'יד המיוזעת שלהם לתוך הקצבאות

להפלות בין אלמנות, לסכסך בין פעילים

לגזור קופון גם על חשבון אחינו הנכים

דמיינו לעצמכם שניקח אחריות על גורלנו

נפסיק לתת לחארות לחרבן גם עלינו

נבין שההבדל בין בני מיעוטים לטובי בנינו איננו

נשיר מבט אלוקינו ונאמר דיינו

ת'חליפות נחזיר למקומן הנכון

עמוק עמוק אל תוך דפי העיתון

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אתה בכלל יודע מה זה אומר?

במקרה אני יודע מה זה אומר, ואם נשאר יותר רווח לחברה, זה אומר שהטייקון שהיא בבעלותו

לוקח את הרווח הזה כדיבידנד. שים לב להכנסת המדינה מחברות ב 2006 לעומת 2010.

כסכום, לא באחוזים. למיטב ידיעתי רווחי החברות גם הלכו ועלו עם השנים, אבל המיסים שהן

שילמו הלכו וירדו.

תחשב מס על מס ותראה שהטייקון משלם במקרה הגרוע, כי כמובן יש להם תכנוני מס וכד',

שמורידים את תשלומי המס שלהם להרבה פחות, שילם ב 2011 43% על ההכנסה שלו,

וישלם לפי תוכנית ביביהו 38.5% מס ב 2016.

כמה ישלם אחד שמרוויח 22K ברוטו? ואל תשכח שיש לו ביטוח לאומי ומס בריאות לשלם...

נראה לך צודק?

פורסם

כיום המס השולי כמעט זהה ובעתיד הוא אמור להשתנות (אם כי מס החברות יורד יחד עם העלייה על המס על דיווידנדים). כיום המס השולי על הכנסה מעבודה עומד על 45% והמס הכולל על כסף שנמשך כדיווידנד עומד על כמעט 44%.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למיטב ידיעתי מס על דיבידנד ישאר 25% לבעל מניות מהותי, וכמו שכבר כתבתי סמוך עליהם שתכנוני

המס שלהם מורידים את זה לסביבות 20% סה"כ(חברות+דיבידנד) מס אם לא פחות.

ליחיד אל תשכח תשלומי ביטוח לאומי ומס בריאות, שזה עוד איזה 10%. נראה לך הוגן שאזרח שמרוויח

22K שקל ישלם מס דומה למי שמרוויח מליארדים? אם כן, אשריך.

אלה הן בדיוק הטענות שמושמעות כלפי ביבי, שהוא דואג לעשירים ומדכא את מעמד הביניים והחלשים.

כמו כן, הם דואגים טוב טוב לשמר את כוחם של הקרטלים והמונופולים במדינה, שחס וחלילה לא תהיה

תחרות הוגנת, והאזרח ישלם קצת פחות. ואז אתה מבין למה חלפים לרכב עולים פי 2-4 משאר העולם,

למה מזון, טואליטיקה, ביגוד, ומה לא, עולים פי 1.5-2, ולמה אנחנו לא גומרים את החודש.

פורסם

ביבי ראוי לא ללעג כי אם לרחמים, לו ולנו. אתה לא יודע באיזה סביבה הוא נמצא ועם מה הוא צריך להתעמת על בסיס דקה דקה.

הבעיה העיקרית בישראל כיום היא שיש לנו ואקום הנהגתי, וביבי הוא רק הסימפטום. וואקום טבעו להתמלא - מצד אחד אילי הון שעושים את מה שתכליתם לעשות אך ללא בקרה אמיתית ובלמים, ומצד שני קבוצות לחץ פוליטיות כמו החרדים והמתנחלים (יש לי משפחה אהובה בשני המחנות, אגב [לצערי לא בקרב אילי ההון]) שעושות את תכליתן, כמעט ללא בקרה וללא בלמים.

הדמוגרפיה במדינה ובשטחי החסות שלה (אלו לא שטחים כבושים על פי החוק הבין לאומי!), מימדי הירידה ואופי היורדים, אותו ואקום מנהיגותי בתקופה של שינויים מז'וריים במרחב הגיאופוליטי הקרוב והרחוק ועוד מראים שישראל צועדת בדרך הבטוחה לקריסה חברתית שלטונית בטווח של 20-30 שנה, והציבור עדיין בשלו, כמו אותו חמור שנוער מדי פעם אך ממשיך לסחוב את משאו צעד אחרי צעד. אין פרמטר מדיד אמיתי אחד שמפריך את התחזית הזו, לצערי הרב ולתפארת האולקוס.

בתקשורת תשמעו רק הדים חלושים של חומרת הדברים כי הרי צריך רייטינג וצריך מצברוח טוב כדי לצרוך ולקנות לתפארת בעלי המניות.

כמו שאמרתי כמה פעמים בפורום (ובמקומות אחרים) - אין מדינה אחת שבה היה אי שוויון כל כך גדול בין פלחי האוכלוסיה שביצעה באופן וולנטרי לחלוטין שינויים משמעותיים במבנה המוסדי והרגולטורי שלה כדי לשנות כיוון ממגמות כמו שתיארתי למעלה, או למצער כדי לתת חלק גדול יותר בעושר (הזמני) לאזרחים רבים יותר.

את המסקנות אני משאיר לכם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אין לי מושג מה זו התוכנית הזו, אבל אם אתה אומר שאני עלול לאהוב את זה אני אבדוק את הנושא.

תבדוק, אני משוכנע שתתאהב תיכף ומיד :wink:

אני לא מחבל בשום דבר, אני בעד שינוי קיצוני בכל הדברים שפירטת ואף יותר , אבל אני חי את השטח ורואה שמה שמעניין את הפעילים יותר מכל זה להפיל את בנימין נתניהו. הלעג לדמותו ולמשפחתו היא מוטיב מרכזי במחאה הזו.

הלעג לביבי מרכזי כי הוא הדמות שמייצגת את בהעיה אבל לא ראיתי שום איזכור למשפחה שלו.

אני לא מוכן לשלם את המחיר של ממשלה שתמכור את המדינה לאוייביה. הציפור הלבנה ואולמרט כמעט הצליחו לתת בחינם חצי מדינה בלי לקבל תמורה , למזלנו זה נמנע ע"י בחירות חדשות.

אתה לא מוכן לשלם? סבבה, מקובל עלי! אבל שנינו יודעים שהממשלה לא תיפול כ"כ מהר (אם בכלל) אז למה לא לתת רוח גבית למחאה?

אני אגיד לך בדיוק למה, כי כל ה"מתנגדים מטעם" הם מתנגדים לגופו של אדם ולא לגופה של מחאה.

בא נגיד שהקרן לישראל קנתה את האוהלים (ומעבר לרב סרן שמועתי מגורמי ימין לא ראיתי שום הוכחה לזה), נו?

אז מה? מה זה בכלל קשור לעניין?

מובילת המחאה גרה בישוב עשיר? נו? אז מה? מה זה לעזאזל קשור למהות המחאה?

הם סתם מקשקשים (ככל הנראה כי ה-ם מ-פ-ח-ד-י-ם!) כי מישהוא משלם להם להכפיש בכל מחיר, חבל שאתה כאדם חושב ומשכיל נופל לפח הזה שהם טומנים לכולנו.

אני מסכים איתך שהגיע הזמן להפסיק לסחוב על גבינו חצי מדינה , לפחות על זה אנחנו מסכימים!

אבל המחאה הזו אין לה צורה ואין לה דרך וכולם קופצים על העגלה בשם ההתלהמות ולא רואים בעיניים.

מסכים, אחת מנקודות התורפה המרכזיות של המחאה היא שהיא לא חדה ומגובשת אבל זאת עדיין לא סיבה לפסול אותה.

אולי עייני יתן לילדים האלה כיוון שכ"כ היה חסר להם עד עכשיו.

מדובר כאן בשנים של הזנחה ובשנים של פרזיטים שיונקים מאיתנו (כולל חבריך הערבים) .

שוב מסכים (אמאלה), ביבי הוא לא האשם הבלעדי בבלגאן, הוא אולי אפילו לא דמות מרכזית באשמה אבל גם יש לו חלק וגם זה נפל במשמרת שלו.

אז במקום להלחם בהם כמו דביל (במיוחד ברופאים) שישב, ידבר, יסכם, ידפוק על השולחנות, אם יש צורך שיעיף כמה ראשים במשרדי הממשלה, יזיז כמה רפורמות ויזכר לעולמים כ"רפורמטור הגדול" של מדינת ישראל, כ"אתא טורק של האומה היהודית".

במקום זה בינתיים יזכרו אותו כ"שיילוק".

אני אביא עוד כמה עובדות בהמשך.

לא הבאת עדיין שום עובדה ולו אחת לרפואה, הפצת שמועות שקראת באיזה טוקבק.

תביא חשבונים על שם הקרן לישראל שכתוב בה 20 אוהלים ונדבר על עובדות.

אני ממליץ לך בינתיים לקפוץ לרוטשילד ולהבין מה הולך שם באמת.

ממליץ? אני שם פעמיים בשבוע, מה הולך שם? תגיד לי אתה, מה הולך שם?

סדום ועמורה?

סרטי פורנו בלייב?

כולה חברה צעירים שמעבירים את הזמן בשאנטי, בנגינה עם גיטרות ודרבוקות ייתכן שאפילו איזה ג'וינט פה ושם, לא זכור לי כ"כ הרבה שנאה ורשע כלפי וודסטוק אז מה קרה שפה כן?

אה, אוטלי זה בגלל שהם מנדנדים את הכסא של המפלגה המועדפת עליך?

.

הייתי בהפגנה של מוצ"ש האחרון ואהיה גם במוצ"ש הזה!

מזמין אותך להצתרף ולתרום משהוא למען עתיד טוב יותר לך ולילדיך.

אולי אם תחתוף איזה אלה בראש מאיזה יס"מניק זה יישר לך את המחשבות! :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אי אפשר להביא חשבונית כי ההצעה לחקור את מקורות המימון של ארגוני השמאל נפלה.

אז אתה מסכים איתי שזה כרגע רק בגדר שמועה מרושעת שמופצת ע"י אינטרסנטים!

נ.ב. הייתי שלשום, זה נראה כמו פסטיבל בומבמלה עם התרכזות בשנאה לראש הממשלה.

אז וודסטוק זה מדהים, בומבמלה זה מגעיל? נו באמת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממש פסטיבל עשו להם שמה.

לא משנה איזה פתרון יציג ראש הממשלה, המוחים לא יהיו מרוצים. כל עוד אין דרישות ספציפיות אי אפשר לרצות אף אחד. רואים שהימין בלחץ ובצד השני של המתרס רק משלהבים את המחאה ואת דברי הפלסתר כנגד ביבי והימין בכללותו.

אותי איבדתם כששפכתם על ח"כ(ולא משנה מאיזו סיעה ומאיזה גוון של הקשת הפוליטית) מים וגירשתם אותה באלימות מגעילה. (שאתם צבועים כבר אמרנו???)

כאשר תפסיקו לכתוב כתבי פלסתר מזוייפים ותעברו באמת למחאת הדיור תזכו בי ובעוד אנשים שפויים. מירי רגב, כה"כ.

כל עוד המחאה נשארת פוליטית - אני לא מצטרף.

לא אקח חלק במחאה אנטי-ישראלית!

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...