Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא יכול להיות שהכבל באמת סובל מפגם בייצור?

זה קורה לפעמים, חבר שלי רכש מלובינסקי 307 בזמנו, והרכיב לה חישוקי מגנזיום לפי מידות היצרן,

במקרה שבוע אחרי זה שלרכב היו 6000 ק"מ הגיר שבק חיים, משאבת השמן התפרקה.

אז הפנצריה שהתקינה את החישוקים אשמה?

נו באמת, יש הרבה מקרים שהיבואן אוהב להתנער מאחריות.

ואני לא אומר שזה מה שקרה פה, אני רק מציין דוגמא.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

תגיד אתה רציני עם התגובה הזאת שלך?:shock:

הרי במקרה הזה ברור שיש קשר כלשהו בין ההתקנה לתקלה.

איך לכל הרוחות יש קשר בין גיר ששבק חיים לחישוקים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא ברור שום דבר, יכול להיות שהקשר הוא נסיבתי בלבד.

אם זאת, לא ניתן לשלול בוודאות אפשרות זאת.

אין מנוס מלקפוץ שוב למוסך היבואן ולנסות לפתור את הבעיה לצמיתות.

בנוסף, לדעתי כבר לא כ"כ משנה ממה הנזק נגרם,

המוסך לקח על עצמו אחריות ותיקן את התקלה והיא שוב חזרה.

על המוסך לדאוג כי הבעיה תיפתר לחלוטין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בניגוד למה שלקוחות נוטים לחשוב, ליבואן אין אינטרס להתנער מאחריות על הרכב - כי בסופו של דבר הוא מתפרנס (בשלב זה או אחר) מכל רכב שעולה על הכביש. היבואן בראש ובראשונה דואג לכיס שלו ובהתאם להנחיות שנופלות מהיצרן הוא צריך לדעת לתמרן בחוכמה.

לצערנו הרב, אנחנו יודעים טוב מאוד מה זה ישראלים ואיך "לא ידפקו אותנו" ואנחנו תמיד מנסים לתכמן את המערכת בצורה כזאת שנצא נשכרים מכל הכיוונים. היצרנים כבר לא מוכנים לספוג את העניין הזה ולכן מקשים את נושא האחריות על היבואנים.

במקרה הזה, לבוא ולומר שהשירות של לוביסנקי (ואני מכיר את המערכת מבפנים) הוא "נושק לרצפה" זה גועל נפש ממדרגה ראשונה. דווקא היבואן הזה עושה ופועל נמרצות ובאופן עקבי לשפר את רמת השירות ושביעות הרצון של הלקוחות - אבל מה לעשות שלפעמים הדרישות של הלקוחות הן פשוט לא הגיוניות או לא מקובלות.

תסתכלו על אין שאנחנו נראים: בן אדם הלך ועשה התקנה לרכיבים מסויימים ברכב שלו. ככל הנראה (ולא בהכרח) נגרם נזק לכבל פתיחת מכסה מנוע כתוצאה מהתעסקות עם הכבל הזה (הוצמד לו חוט חשמל או WHATEVER). בגלל שדברים לא הסתדרו בין שני הצדדים, הלקוח בלי לחשוב פעמיים פותח שירשור בפורום (הגדול והטוב ביותר בארץ) ומשמיץ את היבואן ("שירות נושק לרצפה").

זאת דרך להתנהל ? לדעתי לא.

במקום להתנהל בצורה מסודרת (פנה למפקח השירות והסבר לו את המקרה) בחר הלקוח בהשמצות (וחשף את עצמו אוטומטית לתביעת דיבה פוטנציאלית). מפקח שירות יכול לבדוק את הנושא וכמחווה של רצון טוב הוא יכול לספק לך את הכבל על חשבון היבואן (למרות שלא בהכרח מגיע לך, כי התעסקו איתו כבר). אפשר גם להיפגש עם המפקח ע"מ שיראה בעצמו את התקלה בכבל ויחליט האם לבוא לקראתך או לא.

זהו אינו מקרה קלאסי של תקלה במסגרת אחריות, כי ברגע שהתעסקו עם חלק מסויים ולאחר מכן הוא הפסיק לתפקד - יש כאן בעיה ואף אחד מהצדדים לא יכול להוכיח כשל יצרן או נזק מקרי (תמונות היו יכולות לפתור כמעט לחלוטין את הבעיה).

דרך אגב: גם בעלי המקצוע הטובים ביותר בעולם יכולים לעשות טעויות לפעמים, כולנו בני אדם. זה שהלכת למתקין מעולה ועמדת לידו לא אומר שהוא לא יכול לטעות. כל בן אדם שעובד עם הידיים יכול לפעמים לגרום לנזק (בשוגג) וזה טבעי לגמרי. השאלה היא, במקרה הזה, מי צריך לקחת את האחריות (ולצערנו הרב, בישראל בשום מקום לא אוהב לקחת אחריות על שום דבר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אולי פספסתי משהו אבל פותח השרשור לא הזכיר עדיין את היבואן.

אם פספסתי משהו מתנצל מראש.

ובאמת שקשה לי להבין ולא נראה לי ממש הגיוני שהעברת כבל של מתח עושה את הבעיה הזו.

אולי המתקין טעה שם בשוגג.

לדעתי אפשר לראות אם זה פגם בייצור או שזה נגרם ע"י עבודה רשלנית.

צריך פשוט לבדוק את זה לעומק ולא ישר להתנער מאחריות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

במידה ותסתכל בשרשורים והודעות קודמות של פותח השרשור הרי הכיוון הוא בסופו של דבר לובינסקי.

גם הוא לא ציין זאת במפורשות בשרשור הזה הרי שיש כאן לשמו הטוב של היבואן ללא כל ביסוס והוכחות סופיות של מי אשם ובמה.

לגבי היבואן עצמו, לא חושב שיש לו סיבה להתנער, מהיכרות אישית עם 2 רכבים שהיו בבעלותינו מהיבואן הנ"ל אין פה עניין של שירות גרוע, להיפך תמיד ניסו ורצו לעזור, גם כשתקלה מסויימת חזרה כמה פעמים בתקופת זמן קצרה. (אך זה לשרשור אחר ואני עדיין חושב רק חיובי על הרצון לעזור שלהם)

Confidence In Motion

פורסם

לאדון איציק היקר!

לא יודע מאיזה נקודת ראייה אתה מסתכל , אבל היא מוטעית.

זה לא שהתקנתי מערכת אצל שמשון בחנייה או וואט אוור.

מה גם שהכבל מתח לא נוגע בכבל לפתיחת מכסה המנוע.

ישנם כבלים מקוריים או התקנה מקומית שהיבואן אחראי עליהם מבחינתי.. הוא חייב לקחת אחריות על מה שמגיע במסירת הרכב, בין אם הוא התקין ובין אם לא.

ואם אתה תשמע אם איזה ליקויים קיבלתי את הרכב , זה רק הקטן.

החל מהשירות והיחס בהזמנה , מסירת רכב עם מערכת מולטימדיה תקולה , חלון שלא מתרומם אוטומטית , פנס שבור בלוחית הרישוי.

ומזגן שמפסיק לעבוד באמצע נסיעה.(קיים על זה שירשור של בן אדם אחר עם אותו הרכב).

כל החגיגה הזאת מתקיימת ברכב בן שבועיים!

אז תפסיק לנסות לשפוט מה שאתה לא יודע . תודה.

לא אומר שיבואנים אחרים יותר טובים , אבל אני בתור לקוח לא צריך להרגיש כאילו משחקים בי מאחד לשני.

אגב , אני אתקן את עצמי , לא מדובר ביבואן כי עדיין לא פניתי אליו , בנתיים זה רק מוסך שירות .

אני שוב מתקן את עצמי ביחס ליבואן ומאשים את המוסך , שעדיין אם הוא טוען שזה נגרם ממתקין המערכות.

בכל מקרה , ליבואן אני אגש יום ראשון .

אני אפנה ליבואן בתחילת שבוע הבא , דרך הסוכנות שדרכה הזמנתי את הרכב .

אגב , אם המוסך טוען שזה ממתקין המערכות יש באפשרותי לבקש ממנו מכתב שמגבה את זה? למקרה של המשך הטיפול?

תודה ושבת שלום שוב.

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם

שמע אתה גנוב באמאשלי. באיזה סרט אתה חי אם אתה חושב שהיבואן צריך לחתום לך על מסמכים על נזק שככל הנראה לא נגרם בגללו. רשמת כבר שהמתקין התעסק עם הכבל, זה שנפלת על רכב לימון לטענתך לא אומר דבר וחצי דבר על אחד היבואנים היותר הוגנים וטובים שיש אצלנו. מה זה משנה אם התקנת אצל שמשון או יחזקאל. קודם שיבוא המתקין למוסך או להפך וינסו ללבן את העניינים ולראות מי אשם בתקלה ואז תרוץ לפורומים להשמיץ ולהכפיש.

בנימה אישית, אני מאוד מקווה שלא יתקנו לך כלום, אך ורק בגלל העובדה שאתה מנצל את הפורום כדי להוציא את התסכול שלך. :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
תגיד אתה רציני עם התגובה הזאת שלך?:shock:

הרי במקרה הזה ברור שיש קשר כלשהו בין ההתקנה לתקלה.

איך לכל הרוחות יש קשר בין גיר ששבק חיים לחישוקים.

נתתי דוגמא לצירוף מקרים, לא אמרתי שיש קשר בין הדברים, הבנת הנקרא.

יש מצב שהכבל פגום, גם זה יכול להיות, לא?

איך בדיוק ברור שיש קשר כלשהו בין ההתקנה לתקלה?

ראית את זה במו עיניך?

אה, ובטח אם אני הייתי כותב הודעה כזו כמו שמעליי הייתי מקבל התראה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

מסכים עם עידן.

ברגע שהחליטו לתקן, שיתקנו כך שיהיה תקין.

גש שוב למוסך (גם אם יום עבודה שלך שווה כמה מאות שקלים, מה אין לך ימי חופשה או הצהרה או משהו? ;)).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...