Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי חוקי הכלכלה, אם רכבים צרפתיים (או אירופאיים) היו מתקלקלים יותר מרכבים יפניים היינו אמורים לראות שיעור גבוה יותר של מוסכים שמתמחים בצרפתיות\אירופאיות ביחס למספר הרכבים הצרפתיים\אירופאיים על הכביש, מאשר מוסכים שמתמחים ביפניות ביחס למספר הרכבים היפניים על הכביש.

רפי לין - האם זה המצב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון שלי עם קריאות תקלה ברכבים של שלמה סיקסט - רוב הקריאות של הצרפתיות הן על בעיות חשמל או סינכרון גיר וכאלה, בעוד שהיפניות (ודי מפתיעות גם כמה קוריאניות) נכנסות לרוב רק כדי לעשות טיפול תקופתי.

ותסלחו לי על השפה, אבל פלואנס זה פשוט זבל עם ארבע גלגלים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הלוואי שהיית יודע איך הרכבים האלה מתפרקים כשהם 5-6 שנים על הכביש... :)

מגאן 2004, 150K ק"מ- מצב מעולה!

בתמורה אני מקבל את הרכב הכי נוח שנהגתי בו מעולם (עניין אישי, כמובן). אני נוסע כ30K ק"מ בשנה, ואני מעדיף שאישתי תסע עם ה308 החדשה יחסית ואני עם המגאן..

באופן כללי, תרשה לי לומר לך (ולשכמותך כאן בפורום) שהתפישה ה"מותגית" של העולם בכלל, ושל תחום הרכב בפרט, היא ילדותית עד כדי גיחוך. אין טוב ורע מוחלטים, וכל מותגי הרכב (וגם נעלי ספורט/ביגוד/מוצרי מזון וכו') הם טובים ומתאימים לאנשים שונים עם צרכים/רצונות שונים. כל קביעה קטגורית לגבי מותג זה או אחר מורידה את הדיון לרמה של בי"ס יסודי. זה מביך. קביעות כאלו סותמות את הגולל על כל דיון אפקטיבי אפשרי.

החיים יותר מורכבים מהסמל שיש על הנעל, החולצה או הגריל של האוטו.

פורסם

אם מה שאתה טוען זה שיש לך 0 תקלות ב150K , אז דבר אחד יש לי לומר בנימה אקדמית, שאני לא משתמש בה בדרך כלל בפורום : אם היו בודקים זאת סטטיסטית היית נופל במבחן COOK , שעוסק בזיהוי תצפית חריגה מאוד ביחס לטווח הבין רבעוני (בין העליון לתחתון) :)

תצפית כמו המגאן שלך עלולה לגרור את כל הסטטיסטיקה לכיוון לא נכון, נשאר לי רק לאחל לך - שימשיך ככה.

מפתיע. הפלואנס במקור היא רכב קוריאני.

מה התקלות הנפוצות בפלואנס?

יהודה

אני לא מכיר מספיק טוב את הרכב הזה בניגוד למגאן הקודמת,

אבל אם חברה של 750 עובדים שאחוז לא קטן מהם בחרו במגאן הקודמת/פלואנס הנוכחית החליטה לאסור לקחת רכבים כאלו אז כנראה שהרבה תקלות. זה לא עניין של מחיר הליסינג בוודאות.

הקטע העצוב שרוב האנשים במקום הצרפתיות הלכו על קרוז שלטעמי הוא רכב בינוני ומטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבר'ה אני לא רוצה להעיב על שמחת הצרפתים והאירופאיים, אבל 508 של אבא שלי, עברה 1200 קילומטר בפחות מחודשיים שהיא אצלו. כיסא נהג חדש הוזמן כדי להחליף את הנוכחי, בגלל שהתפירות נפרמו והמנגנון כיוונון כיסא לא עובד טוב, תודה לאל על האחריות.

עלות כיסא ממה שהבנתי חוצה את ה10k :shock:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אבל אם חברה של 750 עובדים שאחוז לא קטן מהם בחרו במגאן הקודמת/פלואנס הנוכחית החליטה לאסור לקחת רכבים כאלו אז כנראה שהרבה תקלות. זה לא עניין של מחיר הליסינג בוודאות.

אייל,

שיהיה ברור, אני לא מנסה להגן על המוניטין של הצרפתיות, אני בכלל לא פרנקופיל ובכלל לא מעניין אותי אם הן אמינות או לא (במאמר מוסגר, יש לי C3 פיקאסו בת חודש, שלשום נשבר הקפיץ של המפתח המתקפל :lol: ) אבל פשוט הטיעונים שלך לא מוכיחים כלום!

בהכרותי עם מערכת קציני התעבורה בחברות גדולות ועל סמך מקרים שקרו ודווחו בחדשות, בהחלט יכול להיות שאסרו אצלכם על הזמנת פלואנס כי קרסו סרבו לשלוח את קצין הרכב עם משפחתו לחופשה שבועית בתאילנד או שסרבו להעביר לו את המעטפה השמנה עם המזומנים שהוא מקבל לדוגמא מיבואן אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני גם לא מבין מאיפה התגובות הנ"ל, החזקתי בחיי וגם קרובי משפחה שלי החזיקו מספיק דגמים של רנו (ולא לא דגמי צעצוע), מטווינגו דרך רנו 19 , מגאנים, קליאויים, אספאס וכרגע הרנו לגונה.

התקלות שהיו לי בהם, במגאן מנגנון חלון אחורי שמאלי התקלקל, בטווינגו GT 2009 תושבת גיר (אחריות), אספאס 1999 עם 220 אלף ק"מ,

הוחלף דלתית תדלוק בגלל שהמנעול נדפק, קליאו 2002 עם 180 אלף ק"מ מנוע 1200 הוחלפו בולמים כל הארבע, ממיר וקלאץ'.

מה עוד לגונה? 0 תקלות (בנתיים עברה אצלי רק 20 אלף ק"מ).

תאמין לי שעם הרכבים שהיו ברשותי או קרובי משפחה שלי היו עושים כל כך הרבה בעיות לא היתי קונה עוד הפעם רנו.

פורסם
אני דווקא יוצא מעודד מן הסקר הזה.

קודם כל אין שם סיטרואן וזה כבר דבר חיובי, דבר שני זה מראה על בעיה מאוד נקודתית עם רכבים מסוימים ולא בעיה כללית בחברה, כך שאין בעיה לרכוש רכבים תוצרת רנו או פיגו' כל עוד אתה נמנע מלרכוש מגאן או פיגו' 607.

ולגבי הפיגו' 607 כשיש לך רכב עם כל כך הרבה מערכות חשמל ומערכות עזר חשמליות האם הסיכוי לתקלות חשמל לא יהיה גבוה יותר מלסוע על טויוטה משעממת עם מזגן מכני?

או במילים אחרות, איפה הסיכויים גדולים יותר לתקלה, במטוס פייפר (טויוטה) או בבואינג 747?

וואו, בוא נשווה 607 לטויטה יאריס או אולי לקורולה שנת 96. תהיה רציני, מערכות חשמל ומערכות עזר חשמליות, בלקסוס ממוצעת יש קצת יותר מערכות ממה שתמצא ב607 סטנדרית. למה הם עושים את זה כמו שצריך? טכנולוגיה, אבזור, פאר ושפע מערכות עזר הן לא תירוץ לאיכות ירודה.

haters will hate

פורסם
אייל,

שיהיה ברור, אני לא מנסה להגן על המוניטין של הצרפתיות, אני בכלל לא פרנקופיל ובכלל לא מעניין אותי אם הן אמינות או לא (במאמר מוסגר, יש לי C3 פיקאסו בת חודש, שלשום נשבר הקפיץ של המפתח המתקפל :lol: ) אבל פשוט הטיעונים שלך לא מוכיחים כלום!

בהכרותי עם מערכת קציני התעבורה בחברות גדולות ועל סמך מקרים שקרו ודווחו בחדשות, בהחלט יכול להיות שאסרו אצלכם על הזמנת פלואנס כי קרסו סרבו לשלוח את קצין הרכב עם משפחתו לחופשה שבועית בתאילנד או שסרבו להעביר לו את המעטפה השמנה עם המזומנים שהוא מקבל לדוגמא מיבואן אחר.

אני יודע ובטוח שלא זה העניין.

מסתכלים בעיקר על כסף ואמינות כלומר פחות תיזוזים והתבזויות לעובדים ולקצין הרכב.

מהכיוון השני זה למה לא מכניסים ג'טות וסקודות כי הן עולות יותר יקר לחודש למעסיק ולעובד.

בקשר לקפיץ שלך, שלח אותם שילמדו אתה יודע מ-מי . האולר של VW לא השתנה כבר 15 שנה בערך , באמינות מירבית ללא פאקים. :)

עברו אצלי בכיס ב3 הגולפים כבר 3 זוגות אולרים באחד מהם הסוללה נחלשה אחרי 10 שנים שהרכב על הכביש, וזהו בערך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...