Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!!

כידוע יש לי פולו 96 1600.

מלא בעיות היו עם הרכב שלי עשיתי ישור קו רציני עם האוטו השקעה רבה ועדיין יש בעיות את האמת כבר נמאס לכיס שלי!!

קודם כל הייתי אצל רון לפני יומים עשיתי טיפול טיימינג שכולל משאבת מים מותחן ורצועה ובנוסף ניקוי חיישני ABS כי אם אתם זוכרים הייתי לי בעיה בברקסים ודרך אגב הסתדר תודה לרון!!!

וגם החלפתי על הדרך שאוטו למעלה את הפילטר דלק תשבו ותחזיקו חזק הפילטר דלק שהיה הוא היה מקורי עוד מהחברה לא החליפו אותו אני נדהמתי!!

בקיצור קיבלתי מחיר סביר של כל הטיפול הזה 1819 ש"ח כולל מע"מ ובאמת תודה רון מוסך מעולה!

יצאתי מהמוסך מבסוט בכיף שלי נוסע היה חם הדלקתי מזגן והופ טורים לא יציבים (דרך אגב הוחלפה המצערת כבר) עשיתי ניקוי עצמי בבית למצערת אבל לא יודע איך מאפסים מחשב ואיך עושים כיוון בסיסי.

הבעיה עדיין ממשיכה עכשיו גם בסרק טורים משחקים מנוע רועד...

כבר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה ממכם!!

ודרך אגב יש בורג אחד במצערת שכניראה שהרכיבו לי אותה הרסו לו את ההברגה בראש וגם את ההברגה ברגיל מה עושים במצב כזה?!?!?

תעזרו לי חברים אני מיואש!

פורסם
תחזור לרון

זה בעיה בשבילי כי בטח ירצו להחליף לי אותה וזה כבד עלי עכשיו!

אתמול עשיתי ניקוי של המצערת וואלה אחרי הניקוי האוטו עבד יפה עד שכיביתי והדלקתי את המנוע ואז כאילו כלום!

איך אני מלמד את המצערת אין לי תוכנה או מחשב להתחבר אליו יש אפשרות אחרת כמו לנתק מצבר או משהו כזה?!

תודה על התגובה המהירה!

פורסם

אני מבין את החשש שלך, אבל אצל רון משהו קצת שונה.

קודם כל יקבלו אותך יפה ולא ינפנפו אותך.

דבר שני הם יהיו מאוד הוגנים אתך - ואין סיכוי שהם לא יקחו אחריות אם זה קשור לביקור האחרון שלך שם.

תנסה, מה יש לך להפסיד?

[רק אל תבוא בגישה של צעקות ודרישות והאשמות. פשוט תציג את הדברים ותראה מה יתפתח].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
זה בעיה בשבילי כי בטח ירצו להחליף לי אותה וזה כבד עלי עכשיו!

אתמול עשיתי ניקוי של המצערת וואלה אחרי הניקוי האוטו עבד יפה עד שכיביתי והדלקתי את המנוע ואז כאילו כלום!

איך אני מלמד את המצערת אין לי תוכנה או מחשב להתחבר אליו יש אפשרות אחרת כמו לנתק מצבר או משהו כזה?!

תודה על התגובה המהירה!

במידה וקיימת תקלה במצערת אתה יכול לעשות ניקוי עד מחר וזה לא יעזור.

בכול מקרה הדרך היחידה לבצע כיוונון בסיסי למצערת לאחר ניקוי היא בעזרת מחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אהלן..

טוב לא קפצתי לרון כי צצו לי בעיות בעבודה..

אז ככה בנתיים בלי עין רעה הכל בסדר חוץ מהמזגן..השאלה שלי כזאת עם יש אפשרות אחרת חוץ מהמצערת בגלל שזה מופיעה רק עם מזגן.

ועוד משהו שגיליתי גם שאני מוריד חלונות הטורים נופלים ועולים כנ"ל על אורות דרך וגבוהים!

מה יכולה להיות הבעיה??

אל תגידו לי ישר מצערת כי יש לי בה בעיה אני יודע בעזרת השם נסדר אותה יותר מאוחר!

נ.ב אביב אתה כניראה מבין בזה יש בורג אחד במצערת שלא ניפתח ואין לו כבר הברגה בראש מה עושים במקרה כזה?!?

פורסם

1. יש ברגים שאסור לגעת בהם במצערת ! בכול מקרה צרף צילום של הבורג בכדי שנוכל לתת לך את מירב המידע הנחוץ לך.

2. הטורים יורדים בגלל בעיה במצערת או בעיה באלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה יודע שיש בעיה ברכב שאולי משפיעה על התלונה הנוכחית שלך, אז למה בכלל השרשור הזה? קודם תקן את הבית מצערת אחר נראה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם המצערת תקינה וניתן לבצע בה כיוון בסיסי אז תעבור אלינו ונכיין לך אותה .

אם למצערת יש בעיה והיא לא תוכל לקבל כיוון בסיסי אז היא תתחיל להתנהג

בצורה לא עיקבית כשמדי פעם הסלד יציב ופעם הוא משחק ,בעיקר בעת הפעלת

עומס על המנוע כגון הפעלת מזגן או עומס חשמלי כגון הפעלת אורות .

בכל מקרה אם ניתן לעשות משהו איתה אתה מוזמן אלינו וננסה לעזור לך .

לגבי הבורג הדפוק ,אם יש צורך לפרק את המצערת ,אנחנו נידע איך לפתוח אותו

אתה לא צריך לדאוג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

טוב קודם כל סליחה על זה שלא הגבתי הרבה זמן פשוט בלאגן בעבודה!

רון בעזרת השם יום שני בבוקר אני אצלך.

ולכולם תודה רבה על העזרה באמת!!

ושתדעו אין על מוסך רון מוסך מספר 1!! ואני הכי רציני שיש!!

בתודה מתן!

• תוכן חדש...