Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אלמוני פגע ברכב שלי בעת שחנה בחנייה ציבורית ולא השאיר פרטים. במוסך העריכו את עלות התיקון בכ- 1500 ש"ח. כמובן שההשתתפות העצמית שלי נמוכה יותר (400 ש"ח במוסך הסדר) אבל הבנתי שאפגע הפרמיה העתידית אם אפעיל את הביטוח (כיום יש הנחה על העדר תביעות), רק לא ברור לי מהי העלייה הצפויה בפרמיה שאני חשוף אליה. טרם הודעתי לחברת הביטוח. מה דעתכם? יותר משתלם להפעיל את הביטוח או לשלם את הנזק?

פורסם

אם השתתפות עצמית שלך 400 ש"ח, לדעתי כדאי לך להפעיל את הביטוח ולא לשלם 1500 ש"ח מכיסך.

ההפסד בפרמיה הוא בסביבות 7.5% מעלות הביטוח כפול 3 שנים.

נגיד, אם המקיף שלך היום 3000 ש"ח, תפסיד 225 ש"ח בשנה * 3 = 675 ש"ח במשך 3 שנים (בתנאי שלא תתבע שוב את הביטוח).

כל המספרים הם "בערך".

בשביל מקרים כאלה אתה משלם לחברת הביטוח, לא?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק את העלות במוסך אחר שאינו מוסך הסדר, בדר"כ המחיר שלהם גבוה מהרגיל.

אני לא ממליץ לך לערב את הביטוח.

יש סיכוי טוב מאוד שזה יעלה לך את הפרמיה לשנים(3) הבאות, לא בסכום קיצוני, יכול להיות גם סכום זעיר.

הסיכון הנוסף שאתה לוקח, זה אם חס וחלילה תהיה מעורב בתאונה נוספת, או שבעתיד תהיה חייב לתבוע את הפרמיה שלך מסיבה כלשהי.

ההבדל בין תביעה אחת ל 2 תביעות הוא משמעותי מאוד, את החברות ביטוח בכלל לא מעניין מה היה הסכום של התביעות, מספיק שהם רואים 2 והם מקפיצים את הפרמיה בסכום גבוה(בערך 50 אחוז אם לא יותר), זה כואב כל ה 3 שנים, וחלק מחברות הביטוח לא מוכנות לבטח אותך כלל. תקח את זה בחשבון.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תעשה שני דברים.

1. טלפון לסוכן הביטוח שלך, שיבדוק לך כמה בדיוק יתייקר לך הביטוח ב3 שנים הקרובות אם תתבע.

2. תגיד למוסך שב1500 לא כדאי לך ואתה הולך לתקן בהסדר וזהו. אבל אם הם רוצים לבוא לקראתך, ואולי לסגור על תשלום במזומן אבל יותר זול, אז אפשר לשכנע אותך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בשביל מקרים כאלה אתה משלם לחברת הביטוח, לא?

לא. משלמים לביטוח בשביל מקרים שבהם הנזק הוא גדול - עשרות אלפי שקלים. לא בשביל מקרה שבו החסכון הוא כמה מאות שקלים (במקרה הטוב).

דני

פורסם

לא ציינת פרט חשוב

איזה רכב יש לך ואיזה מודל?

למה אני שואל את זה אתה חושב?

שמעתי לא מזמן על מקרה שבנאדם קיבל מכה בפורט פיאסטה(אם אני זוכר טוב) מודל 90 ומשהו. הבנאדם קיבל מכה ברכב ולא דיווח על כך לביטוח. לאחר כמה זמן בגלל תקלה אחרת הרכב הגיע למוסך והגיע שמאי שדיווח על הפגיעה בפח הרכב בין היתר.

הביטוח שקל את עלות התיקון והעריך אותה בכ-5000 ש"ח בערך. יותר מחצי מעלות הרכב - משמע פיצוי לבעל הרכב והשבתת הרכב ושליחתו לעולם הבא...

מפה תסיק את המסקנה לבד מלבד עלות התיקון...

וכמובן סדר העדיפויות שלך קובע.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...