Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO T1R או YOKOHAMA SDRIVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה לא רוצה לאכזב אבל.

לפני שנה ו3 חודש קניתי צמיגים של TOYO T1R 195\50\16 שנת 2010...

ב400 שקל לצמיג!!! מזומן...

בפתח תקווה.

יום טוב מקס.

פורסם

אני צריך המלצה בבקשה לצמיגים מידה 225/45/17.

הדרישות הן: שקטים, ביצועים סבירים פלוס , אורך חיים בינוני (שנה וחצי שנתיים)

מחיר באיזור ה400 אולי קצת יותר אם זה דיל ממש טוב על דגם נחשב.

תודה

פורסם

במידה שלך התקציב לא מספיק בשביל שום דבר נורמלי, רק לצמיגים מתוצרת סין, שזה ממש לא מומלץ.

בסביבות 500 ש"ח + אפשר למצוא FALKEN ZE 912, TOYO PROXES4, DUNLOP DZ101

הדגמים ה"נחשבים" מתחילים מ 700-800 ש"ח או יותר לצמיג יחיד והמחירים נגמרים אי שם בסביבות 1000-1200 ש"ח .

קבל מושג ראשוני לגבי המחירים:

http://tires4u.co.il/default.asp?x=x&iGarageID=&sc=&search=1&ar=0&r=17&a=45&s=225&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

אפשר אולי למצוא מחירים יותר זולים בפנצ'ריות בסביבתך, משהו כמו 10% פחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה המהירה,

מכיר את tier4u אבל כבר נאמר פה שזה לא מדד נכון להשוואת מחירים

אלא רק כקטלוג דגמים.

מן הסתם צמיג 17" יקר יותר , רק לא חשבתי שההפרש כזה גדול :shock:

טוב האמת שכבר הרבה זמן לא יצאתי לשטח לחפש צמיגים ואני לא בקיא בנושא.

אני אתן דיווח התרשמויות אחרי הרכישה, כנראה אחד מהדגמים שציינת.

פורסם
במידה שלך התקציב לא מספיק בשביל שום דבר נורמלי, רק לצמיגים מתוצרת סין, שזה ממש לא מומלץ.

בסביבות 500 ש"ח + אפשר למצוא FALKEN ZE 912, TOYO PROXES4, DUNLOP DZ101

הדגמים ה"נחשבים" מתחילים מ 700-800 ש"ח או יותר לצמיג יחיד והמחירים נגמרים אי שם בסביבות 1000-1200 ש"ח .

קבל מושג ראשוני לגבי המחירים:

http://tires4u.co.il/default.asp?x=x&iGarageID=&sc=&search=1&ar=0&r=17&a=45&s=225&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

אפשר אולי למצוא מחירים יותר זולים בפנצ'ריות בסביבתך, משהו כמו 10% פחות.

זה בפירוש לא נכון,

רביעיית T1R אצלי ברכב כולל הרכבה יצאה 2200-2100 ש"ח בלי טובות של אף אחד. (יש באנטון )

כנ"ל אצל אנשים נוספים.

הבעיה העיקרית עם T1R היא לא המחיר אלא העובדה שמגיעים משלוחים קטנים שמתחסלים במהירות עצומה.

מי שרוצה צמיגים צריך לצאת מהבית הממוזג ולעשות סקר שוק בפנצ'ריות, אתר TIRES4U במקרים רבים לא מחובר למציאות אבל מכיוון שרוב הגולשים כאן מתעצלים לבדוק או לא מתמצאים במחירים אז משתמשים בו בכרפרנס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה לא נכון?

איזה צמיג נורמלי במידה הזאת אפשר לקנות ב 400 ש"ח?

עכשיו בקשר לאנטון - הוא באמת זול (קניתי שם פעמיים בעבר),

אבל לא כולם גרים קרוב ליפו ולא כולם בנויים לחווייה של הפנצ'ריה הזאת (אני מדבר על המתנה\חנייה\לחץ וכמות האנשים בכל השעות שהפנצ'ריה פתוחה).

בנוסף, אני לא יודע מתי קנית צמיגים בפעם האחרונה, אבל בחצי שנה האחרונה המחירים עלו ולפי הדיווחים החודש שוב יש עליה במחירים.

ובקשר ל T1R - המחיר שרשמת (2200 ש"ח) רחוק מהתקציב של 400 ש"ח לצמיג.

המחיר הכי זול באתר הוא 2700 ש"ח. תוריד מזה 10%, כפי שכתבתי, ותקבל 2400 ש"ח.

לא כזה הבדל מאנטון, במיוחד אם צריך לבוא מרחוק.

ויכול להיות שגם אצל אנטון המחיר עלה לאחרונה.

האתר השתנה בחודשים האחרונים, נוספו פנצ'ריות שמפרסמות בו.

לפני שבוע חיפשי צמיגים בשביל חבר לקורולה 2006.

אחרי הבדיקות, נקנו צמיגים (FALKEN 912 ) בצמיג ישיר פ"ת במחיר יותר נמוך מהאתר בדיוק ב 10%.

לא מצאתי בפחות מזה אחרי בדיקות של עשרות פנצ'ריות שלא קשורות לאתר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חבר'ה לא רוצה לאכזב אבל.

לפני שנה ו3 חודש קניתי צמיגים של TOYO T1R 195\50\16 שנת 2010...

ב400 שקל לצמיג!!! מזומן...

בפתח תקווה.

יום טוב מקס.

תקרא שוב מה שאני כתבתי - לפני כשנה וחצי במידה 185-55-15 (שהיא מידה הרבה יותר נדירה מהמידה שלך - לכן עולה יותר) קניתי רביעיה של S.DRIVE במחיר של 400 ש"ח לצמיג!

ככה שזה לא כלכך רלוונטי מה שאתה רושם, כי סביר להניח שהמחירים עלו מאז, ואנחנו הרווחנו כשקנינו בזמנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני כחצי שנה רכשתי רבייעית טויו T1R 195/45/16 ב1800 שקל כולל מע"מ התקנה ואיזון גלגלים!!

הצמיגים תפסו מעולה בהתחלה,אחרי 1000 קילומטר ירדה האחיזה משמעותית מקדימה,האחיזה סבירה לחלוטין וגם השחיקה,מאחורה אוחזים נהדר ובחיים לא נזרק התחת(נו טוב,מדובר באיביזה 20VT).

בקיצור אחלה צמיג למי שרוצה קצת להשתולל עם הרכב אבל לא מדובר בצמיג ספורטיבי טהור!

פורסם

תמונת מצב של טויו T1R במידה 185.55.15 לאחר שנתיים בדיוק מיום ייצור הצמיגים, שנה וחצי על הרכב ו 23,172 קילומטר מההחלפה:

אתמול יצא לי לבחון את ארבעת הצמיגים באופן יסודי, כולל פירוק מהרכב של הצמיגים הקדמיים.

הצמיגים נקיים מסדקים ו"פלולות". הסולייה עצמה נראית חדשה וללא התקלפויות או סדקים. כתפי הצמיג (החיבור בין הדופן לסולייה)שחוקים במידת מה כמו בכל רכב (ועל אחת כמה וכמה ברכב שמגרה כניסה מהירה לסיבובים :wink:), אך עדיין יש עליהם חריצים ולפני פחות מחודש גם עברו טסט. הצמיגים האחוריים במצב מצויין עם שחיקה פחותה משמעותית בכתף הצמיג.

אני דואג לנסוע עם לחץ אוויר גבוה מהמומלץ וזה מתבטא בשמירה על הדופן ואי-קריסתה בסיבובים וניצול מקסימלי של סוליית הצמיג. גם היום, שנתיים אחרי שהצמיגים עזבו את פס הייצור אני לא יכול להעיד על ביצועים פושרים או סימני גיל. עם לחץ האוויר הנכון האחיזה מצויינת, בטח לצמיגים שעלו 400 ש"ח ולהערכתי גם צמיגים במחיר כפול מזה יתנו תמורה דומה. גם השבוע לא הייתה כל בעייה לתקוף סיבובים במהירות גבוהה (מאוד) והרכב שמר באדיקות על קו הפנייה שהצבתי בפניו.

בשורה התחתונה, למעט הרעש שספק-הרכב-ספק-הצמיגים מייצרים ומכניסים לחלל תא הנוסעים אני באמת שלא יודע אילו עוד מגרעות יש לצמיג הזה. על אף זאת ה T1R לא יהיו הצמיגים הבאים שלי כי אני מעוניין לנסות משהו אחר, ה S DRIVE ממוצב גבוה ברשימה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי היו מותקנים שני הסטים האלו והיתי יותר מרוצה מהs.drive .

יותר שקטים ויותר אוחזים.

עוד מעט נצטרך להחליף את המישלין שהגיעו עם הרכב, זה יהיה ליוקוהומה.

Got To love It

פורסם
לי היו מותקנים שני הסטים האלו והיתי יותר מרוצה מהs.drive .

יותר שקטים ויותר אוחזים.

עוד מעט נצטרך להחליף את המישלין שהגיעו עם הרכב, זה יהיה ליוקוהומה.

אז בעצם הSDRIVE בעל יותר יתרונות על הT1R? לדעתך

פורסם

מה ניסיון שלי עם S-drive עם 206 CC 2.0 לא מוצלח במיוחד, הרוב אם לא הכול באשמת האוטו, האחיזה שלו לא הייתה בשמיים גם ככך בלשון המעטה, והצמיגים היו בדרך להיגמר אחרי 13,500 קילומטר בערך ולא בנסיעה חזק במיוחד לאורך אותו זמן. ולמרות שהרכב אשם נשארה לי דעה שלילית על היוקוהומה.

ומנגד יש לי ניסיון מצויין עם T1R על מאזדה 3 2.0 שהאחיזה הייתה מצויינת.

עכשיו סליחה שאני מתעלק, לכול בעלי ה200 כ״ס וצפונה כיום יש לי על הקדמיים פוטנזה RE-070 ואחורה צמיג די ״שקרי״ שקיבלתי עם הרכב מהבעלים הקודם. האם T1R/S-Drive יספקו את הסחורה בהספקים הללו ( הנעה קדמית ) או שעדיף לדבוק בצמיגים יותר יקרים ?

לא מחפש לזרוק 6K על צמיגים ואבל מוכן להשקיע יותר מ600-700 לצמיג.

תודה 

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אם אתה רוצה להנות מהאוטו תשים ADVAN NEOVA AD08.

נראה לי שאפשר למצוא בפחות מ-1,000 ש"ח לצמיג, תבדוק את העניין.

לדעתי זה צמיג פשוט פנטסטי.

לפותח השרשור,

מה קנית בסוף? או שאתה עדיין מתלבט?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...