Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO T1R או YOKOHAMA SDRIVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צאו מהסרט של tires4u - האתר הזה יכול לשמש רק לאינדיקציה אילו צמיגים מיובאים לארץ.

הוא לא נותן מידע מדוקי לא לגבי זמינות ולא לגבי מחיר.

אין ברירה - תצטרכו להרים טלפון לפנצ'ריה וברר מחיר. כן כן, ממש כמו פעם.

או אפילו חס וחלילה תצטרכו להתנתק והלאפטופ ומהפייסבוק להרים את התחת ולהגיע פיזית לפנצ'ריה :lol:

לגבי T1R - היו לי, אהבתי. הייתי הולך עליהם שוב בלי לחשוב פעמים.

מחיר שלהם בארץ בדיחה. הרבה יורת זול מארה"ב וממותגים מערביים כמו גודייר, מישלן וכו'.

על SDRIVE יש הרבה ביקורות מעולות.

אם יש אותם במידה שלך - לך על זה.

אם לא - T1R הם מצויינים.

כמובן בתנאי שאתה מחפש אחיזה וביצועים וכל השאר פחות מעניין אותך.

כי אם לא - עדיף צמיגים עם כיוון יותר "משפחתי" ופחות "ספורטיבי".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצמיגים של יוקו C.DRIVR יכולים להתאים טוב מאוד לגאז

ואתה יכול לרדת מ T1R ומה S.DRIVE

עדיין תקבל תוצאות טובות מאד בעצירה גם ברטוב וגם ביבש, שקטים ויחזיקו לך 3 שנים בשקט

קובי

:-)

פורסם

3 שנים זה קצת מדי, אני כרגע על Aspec של yokohama כבר 3 שנים (שנתיים ו7 חודשים) ואין אפילו סדר בצמיג, אפשר לנקות אותו למכור אותו, להגיד שעברתי עליו 2000 ק"מ ולא 40אלף כמו שהוא למעשה עבר.

אם השחיקה של צמיגים ספורטיביים היא באמת עד כדי כך משמעותית, אני ארד מהעניין, כי אם אני משקיע סכום גבוהה על צמיג, לפחות שיחזיק לי גם בהתאם למחיר.

אז לסיכום - ללא הגבלה במחיר, צמיג "משפחתי" להונדה ג'אז 2008, אחיזה כמה שיותר טובה, נהג חדש, ונסיעה כמה שיותר חלקה.

מה האפשרויות? תודה לכולם על העזרה.

"עלוקה" מצטער אם זה העליב אותך פשוט כתבתי עלוקה בצחוק כי כתבת "מתעלק על האשכול"

פורסם

תפנים - אין אחיזה ללא שחיקה.

בחר מה יותר חשוב לך.

ואם אתה רוצה צמיג שיחזיק 5 שנים בלי לאבד מתכונותיו - אתה חי בלה לה לנד.

בקיצור - תחזור למציאות כי, תחליט מה עדיפויות שלך ופעל בהתאם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני כבר אומר לך, שהוצאתי בכוונה מהרשימה את כל הדגמים עם יומרה ספורטיבית, כי כרגע רשמת דרישה לשחיקה לא מהירה.

ה-S.DRIVE ממש לא נשחקים מהר, ויש להם יומרה ספורטיבית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי רבעיית sdrive על הרכב אני מאד מאד נהנה איתם אבל בלבלתם אותי על הלחצי אוויר.

מה מומלץ לצמיגים האלו כדי לא לשחוק להם את הדפנות?

פורסם

אתה יכול להיות רגוע בקשר ל-S.DRIVE, הם יספיקו לך גם ל-6 שנים מבחינת שחיקה.

השגתי לחבר בזול S.DRIVE במידה 19", הוא עשה איתם 120,000 ק"מ ב-4 שנים אם אני זוכר נכון. והצמיג לא היה גמור.

גם אחרי חצי שנה אתה לא יכול לצפות מצמיג שיאחז כמו שהוא יצא מהחברה, צמיג יאבד מהתכונות שלו במשך הזמן...

S.DRIVE יספק לך אחיזה מעולה, לך עליו וזהו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש לי רבעיית sdrive על הרכב אני מאד מאד נהנה איתם אבל בלבלתם אותי על הלחצי אוויר.

מה מומלץ לצמיגים האלו כדי לא לשחוק להם את הדפנות?

תמלא לפי הוראות יצרן הרכב עם אולי +1-2 PSI... נניח אם כתוב לך 29 אז תמלא 30, ככה אני עושה בכל אופן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם ה C_DRIVE יהיו לך מעולים ויחזיקו מעל 3 שנים אם תשמור לחץ אוויר.

הם יחזיקו לך כמו ה ASPEC אבל יתנו לך אחיזת כביש טובה בהרבה מהאספק.

S.DRIVE כמובן יותר טובים אבל בגלל הרכב החומר והאחיזה יחזיקו פחות מה C.DRIVE

קובי

:-)

פורסם
אתה יכול להיות רגוע בקשר ל-S.DRIVE, הם יספיקו לך גם ל-6 שנים מבחינת שחיקה.

השגתי לחבר בזול S.DRIVE במידה 19", הוא עשה איתם 120,000 ק"מ ב-4 שנים אם אני זוכר נכון. והצמיג לא היה גמור.

גם אחרי חצי שנה אתה לא יכול לצפות מצמיג שיאחז כמו שהוא יצא מהחברה, צמיג יאבד מהתכונות שלו במשך הזמן...

S.DRIVE יספק לך אחיזה מעולה, לך עליו וזהו.

מדע בדיוני.

19 אינץ' חתך נמוך SDRIVE שהחזיק 120 אלף ק"מ ? אולי אם מרכיבים 3 סטים אחד על השני :D

אני אומר, ברכב כזה גם לא יקרה שום דבר אם תתקין שוב את ה ASPEC המקוריים, אם היצרן שם אותם כנראה שהם מתאימים ומהווים פשרה הוגנת בין כל הפרמטרים .

אגב הצמיגים הASPEC הגיעו מקוריים על מאזדה 3 מהצורה הקודמת .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מדע בדיוני.

19 אינץ' חתך נמוך SDRIVE שהחזיק 120 אלף ק"מ ? אולי אם מרכיבים 3 סטים אחד על השני :D

אני אומר, ברכב כזה גם לא יקרה שום דבר אם תתקין שוב את ה ASPEC המקוריים, אם היצרן שם אותם כנראה שהם מתאימים ומהווים פשרה הוגנת בין כל הפרמטרים .

אגב הצמיגים הASPEC הגיעו מקוריים על מאזדה 3 מהצורה הקודמת .

מה נחשב חתך נמוך? או שהכל יחסי?

האם השינוי מ175/65 (כרגע) ל185/55 יהיה מורגש אם אחליף ASPEC לASPEC? (אם קיים בכלל במידה החדשה)

והאם חתך יותר נמוך אומר שיהיה מסוכן יותר לנסוע איפה שיש פתחי ביוב וכל זה שלא יתעקם הג'אנט?

פורסם

מתן, כנראה שהעבודה "דפקה" לי את השכל,ובקשר לצמיגים שוב אין תשובה למה יש הערצה כזאת גדולה לt1r, למרות שהs drive טוב ממנו והמחיר בהחלט לא רחוק.

תודה

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

החתך לא היה כזה נמוך 255/40, החזיקו כמו גדולים. היו יבשים אבל לא נשחקו.

אייל, אצלי קונטי2 על GTI החזיקו כמעט 60,000 ק"מ ו-4 שנים, מקווה שאתה זוכר :lol:.

אין שום סיבה שהבחור לא ישים על ג'אז S.DRIVE ויהנה מהם, הוא לא יגיע למצב שהוא יצטרך להחליף כי הם נשחקו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יוני, לא נעים לי לומר את זה , אבל הצמיגים אצלך היו במצב מחפיר, אם היו לי צמיגים כאלה על הרכב הייתי מעדיף לנסוע באוטובוס מאשר לנסוע עוד שניה עליהם :)

(ואני רציני)

הרביעייה T1R אצלי על הרכב בערך 25K וסדר גודל של שנה וחצי ולדעתי עוד חצי שנה אני אצטרך להחליף את הקדמיים .

חשוב לזכור שזה מאוד תלוי ברכב כי רכב הנעה קדמית חזק, ישפוך את הקדמיים הרבה יותר מהר מהונדה ג'אז... :)

אם משווים מבחינת TRED WEAR,

הטויו עם 280 והSDRIVE הם 300.

ASPEC ודומיו אמורים להיות עם 340 ומעלה , אבל כפי שנאמר כאן - בדרך כלל יש יחס ישר בין מדד השחיקה לבין האחיזה של הצמיג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מתי ראית את הצמיגים שלי? הם היו במצב לא משהו, לא שחוקים וקצת יבשים.

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...