Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO T1R או YOKOHAMA SDRIVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה רוצה להנות מהאוטו תשים ADVAN NEOVA AD08.

נראה לי שאפשר למצוא בפחות מ-1,000 ש"ח לצמיג, תבדוק את העניין.

לדעתי זה צמיג פשוט פנטסטי.

תלוי במידה. 195/50/15 עולים באיזור 700-750 לצמיג.

פורסם

אוהוהו!!! איזה דיון!!

יוקו S DRIVE צמיג מעולה, במידה 195/45/15 מחזיק את הסקסו על 940 הק"ג על הכביש כמו שרכבת יושבת על מסילת ברזל. אבל בשתי תנאים: אספלט משובח ונהיגה עם קויים נכונים

ברגע שמנסים לשחק עם הרכב, במיוחד בכביש שחוק - הצמיג מאבד אחיזה עם כי באופן פרוגרסיבי.

כיום היוקו הקדמיים שלי הם בעצם אלו שישבו על הציר האחורי (הצמיגי יוקו שלי מבציר 2008 ) וכיום האחיזה בפירוש נמוכה יותר.

מאחור הותקנו T1R (בציר 2011) מכיוון שהיו צמיגים זמינים טריים ברגע הצורך (בורג בדופן היוקו והחלפתי זוג), היוקו הזמינים לקניה היו מתחילת 2010.

רשמיי מT1R - במנהלתי: זהים לגמריי ליוקו, הציר האחורי יושב חזק על הכביש והרכב לא שובב (צריך ממש להתאמץ)

הרכב מרגיש מאוד בטוח על הכביש, בבלימות חזקות אומנם רוב העומס הוא על היוקו הישנים מקדימה אבל אני מרגיש כי גם הT1R תורמים למאמץ המשותף. סה"כ ברגע הקניה ה T1R היו ב15% זולים יותר ואני ממש לא מצטער שבחרתי בצמיג הנ"ל.

על רטוב אין לי נסיון עם T1R, אבל עם היוקו הרכב ישב טוב על הכביש גם ברטוב

לגבי הכתף של היוקו, והחוסר כתף בטויו, דעתי היא שכדאי להתקין מקדימה יוקו ומאחור טויו אם כי פעם הבאה כנראה שאלך על הטויו ולו רק בגלל המחיר

לסיום תמונה להמחשה:

attachment.php?attachmentid=246733&d=1308956773

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בקשר לADVAN NEOVA AD08 אף פעם לא יצא לי לבדוק ביקורות עליהם, במי הם מתחרים ?

בעיקרון לצערי אני רחוק להתכסח על סיבובים כול היום (תל אביב והסביבה) ורוצה שיהיו נסבלים עד כמה שאפשר כמובן מבחינת רעש וקשיחות, אבל עדיין הפרמט הכי חשוב הוא אחיזה. התקציב עומד על 4000+.

ומה דעתכם על זוג צמיגים טיפה יותר טובים מה Toyo/Yokohama על הפרונט ומאוחורה לשים Toyo/Yokohama ? 

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...