Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לשתף אתכם בהתנהלות חברת שירביט מולי בעניין בקשה להוספת נהגת בת 24 לפוליסת הרכב שברשותי.

אני לקוח של חברת הביטוח שירביט, וברשותי פוליסת רכב לנהג יחיד (על שמי) מגיל 28 ומעלה.

בתאריך 28/06/2011 יצרתי קשר עם חברת הביטוח על מנת להוסיף את בת זוגתי

לכיסוי פוליסת הביטוח לרכב שבבעלותי, וזאת ליום אחד בלבד.

נאמר לי על ידי חברת הביטוח ש-"כנראה שאין תוספת תשלום, אך אם כן יצרו איתי קשר לעדכן אותי"

ובכל זאת חוייבתי ללא רשותי על 50 ש"ח תוספת לפוליסה באותו היום.

לאחר יומיים יצרתי קשר שוב עם חברת הביטוח על מנת להוסיף את חברתי פעם נוספת.

הפעם נאמר לי על ידי נציגת השירות כי מדובר בתוספת על סך 50 ש"ח לכל יום (!), משמע החיוב יסתכם ב-100 ש"ח בגין התוספות.

לאחר דין ודברים, זיכוי אותי בגין 50 ש"ח והגענו להסכמה כי חברתי תעודכן בפוליסת הביטוח באופן קבוע,

ובגין כך אשלם 50 ש"ח לכל תקופת הביטוח.

היום 04/07/2011 בשעה 11:00 קיבלתי להפתעתי שיחת טלפון מחברת הביטוח שירביט, ובה הסבירו לי כי "ישנה בעיה" ולא ניתן לעדכן את חברתי בפוליסת הביטוח לפי הסכום שסוכם מאחר ובת זוגתי אינה בת 24, כל זה טוב ויפה, רק שבת זוגתי נולדה בתאריך 27/02/1987 ועל פי כל חישוב - היא בת 24!

המום מהאטימות של חברת הביטוח, הסברתי שוב ושוב לנציגה כי בת זוגתי בת 24! ושוב ושוב קיבלתי את את אותה התשובה:

"נכון, היא בת 24, עם זאת המחשב שלנו "נותן הודעת שגיאה" בעת הזנת הנתונים ולכן עליך לשלם 250 ש"ח (ביטוח לכל נהג) תוספת במקום 50 ש"ח!

מאז ועד הנקודה הזאת אין מנהל שמוכן לדבר איתי, ובכל שיחה אני מועבר מנציג לנציג עד שבסופו של דבר מנתקים אותי מהקו.

ואני שואל - כיצד יתכן כי תקלה מחשובית היא הגורם המוסמך לאשר / לא לאשר עדכון של נהג נוסף בפוליסת ביטוח??

יש כאן מישהו מ-YNET שמעוניין להרים את הכפפה?

GOT סחוג?

פורסם

בטל את הפוליסה, תעבור למקום אחר. בטלפון תגיד להם שקיבלת הצעה מחברה עם מחשבים קצת מוצלחים יותר.

אתה תראה איך תוך 2 דקות פתאום הבעיה מסתדרת.

פורסם

יש לך עוד מזל, מקרה שלי עם שירביט, התקשרתי בכדי להוסיף את זוגתי "שתחיה" לפוליסת ביטוח, אמרו שיחזרו אלי, ולא חזרו.

זה נכון

פורסם
בטל את הפוליסה, תעבור למקום אחר. בטלפון תגיד להם שקיבלת הצעה מחברה עם מחשבים קצת מוצלחים יותר.

אתה תראה איך תוך 2 דקות פתאום הבעיה מסתדרת.

אמרתי,

התשובה שקיבלתי: "אוקיי"

אגב - התקשרתי פעם נוספת על מנת לבדוק אם קיימים דמי ביטול על הפוליסה.

התשובה שקיבלתי היא שאין דמי ביטול.

מאחר ובמהלך כל היום קיבלתי תשובות סותרות, החלטתי (אחרי שתי דקות) להתקשר שוב עם אותה השאלה.

ומה התשובה שקיבלתי אחרי שתי דקות?...ניחשתם נכון - יש דמי ביטול

כרגע אני מחכה למנהל שיחזור אלי עם תשובה לגבי עניין דמי הביטול, שזה כנראה יקרה מחר..או שלא.

GOT סחוג?

פורסם

חברה שניתן לסמוך עליה שתדע לקחת כסף. בנוגע לשאר - קיים ספק.

אני הסתבכתי בתביעה נגדם פעם אחת - מאז אני יודע שלא להתקרב לשם בחיים!

פורסם

בשורות טובות,

הבוקר קיבלתי שיחת טלפון ממנכ"ל החברה חגי שפירא.

בשיחת הטלפון הוסבר לי כי ההתנהלות מולי אכן לא היתה תקינה, וכי לא אחוייב בגין תוספת התשלום

מיד לאחריו שוחח איתי מנהל שירות הלקוחות של שירביט שגם לקח את האחריות לעניין

והסביר כי לא מדובר בהתנהלות תקינה ומקובלת בחברה.

בקיצור, סוף טוב :mm_yeah:

GOT סחוג?

פורסם

שירביט הם חבורה של ליצנים אבל לאחר שמסבירים להם יפה הם מבינים שהם תועים והם מתקנים את הבעיה, אני מבוטח אצלהם חובה ו ג' כבר מס' שנים, הם הכי זולים בשוק ובפעם היחידה שהייתה לי בעיה הם פתרו אותה בצורה יפה, רק שזה לקח קצת זמן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...