Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: מי מלכת האמינות לפי דעתכם???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וברצינות:

סובארו ליאונה

ובתקציב מצומק:

פיאסטה

אספנות:

חיפושית

פיג'ו 404 (מה שבני דודינו לא גנבו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האוטו הכי אמין האלפא שלי! :) סתם הוא לא כל כך אמין אבל הוא מראה אמינות מדהימה אין לי בעיות ילדות וכו'.

והאוטו השני הכי אמין המגנום הראשונה שקנינו שבדיוק אחרי הרצה מתחממת בטירוף עד שהחליפו לנו אותה ל 2001 חדשה.

סוסי עבודה מוצהרים:

סובארו DL שנוסעת בלי שמן ובלי מם אבל נוסעת :wink: ,ועוד כמה מהמשפחה של הסובארו..

פורסם

טויוטה- לקסוס.

אבל גם סובארו, משנות השמונים, הבדואים פה נוסעים איתן בוואדי,

בהרים, בחולות, בלי טיפולים, בלי לידפוק חשבון, וזה ממשיך לינסוע.

פורסם
האוטו הכי אמין האלפא שלי! :) סתם הוא לא כל כך אמין אבל הוא מראה אמינות מדהימה אין לי בעיות ילדות וכו'.

והאוטו השני הכי אמין המגנום הראשונה שקנינו שבדיוק אחרי הרצה מתחממת בטירוף עד שהחליפו לנו אותה ל 2001 חדשה.

סוסי עבודה מוצהרים:

סובארו DL שנוסעת בלי שמן ובלי מם אבל נוסעת :wink: ,ועוד כמה מהמשפחה של הסובארו..

לאלפא שלך לא יכולות להיות היום בעיות ילדות. אולי היו לה בעיות ילדות כשהיא יצאה.

ל 307 יש בעיות ילדות. או במילים אחרות בעיות ילדות יש רק לדגמים חדשים ולא למכוניות בנות 10+.

גיא.

פורסם
הנה אמינות לשמה! נבנה בשנת 56' ופעיל עד היום.

כן, רק דילגת על החלק הפעוט, שתקציב האחזקה שלו גדול פי 50, אם לא יותר, מרכב רגיל.

לך תדע אם לא מחליפים כל בורג באופן תקופתי במילא.

פורסם

סוסי עבודה מוצהרים:

לאלפא שלך לא יכולות להיות היום בעיות ילדות. אולי היו לה בעיות ילדות כשהיא יצאה.

ל 307 יש בעיות ילדות. או במילים אחרות בעיות ילדות יש רק לדגמים חדשים ולא למכוניות בנות 10+.

גיא.

אה לא התכוונתי לבעיות ילדות התווכנתי לבעיות "מחלת האלפא" שזה חשמל לרוב,ועוד כמה מכלולים שאצלי אין איתם בעיות ביכלל.

• תוכן חדש...