Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא שמה על אף אחד, לצערי ממיקומו ברמזור לא ניתן היה לראות את המספר, אך היה מספר על אחורי המשאית ברמפת ההעמסה 119 או 169.

טעמן.jpg

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

טעמן היא חברה קטנה במישור אדומים, יש לי פחות מ-10 משאיות.

תנסה להתלונן לקצין רכב של החברה, כל יום יש להם חלוקה במקום אחר ככה שם יידעו שאיזה משאית מדובר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איך הוא היה אמור לעשות את הפנייה? לעמוד עם המשאית באמצע הכביש ולחכות שכל שאר המכוניות יפנו לו את הדרך?

פורסם

גם אני לא בדיוק הבנתי את העניין.

אני עושה פניות בצורה הזו מספר פעמים ביום בערך, כמובן תוך שמירה על זהירות מירבית ע"מ שלא תגרם תאונה או נזק כלשהו אחר, אם מדובר בכביש סואן מידי ואין אפשרות להשתלב למסלול הפניה, אני ממשיך ישר ומסתובב במקום אחר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם הוא היה מתחיל להשתלב מראש בשמאלי ,אז היו אמרים שהוא לא נוסע בימני ביותר ועובר על החוק ,אנשים אוהבים להיטפל לנהגי משאיות ,מעולם לא קרה לי שצפרתי לאחד או הבהבתי לו ולהפך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני כאחד שעובד באלדן ( הובלת רכב ) יגיד לך משהו אחד.. אולי אתה נוהג שעה שעתיים ביום וחוזר הבית אל תשכח שאנחנו לרוב לא פחות מ-12 שעות על הכביש ואפשר להגיד שרוב נהגי המשאיות הם הנהגים הכי טובים שיש בכביש היום יכלתי ללכת הביתה מוקדם אבל הכלתי לנפח אוויר בצמיגים ולעשות תיקונים וכל מה שמסביב זמן של כערך ל-3 שעות!! יכלתי בזמן הזה לשבת בבית ולזרוק ....

אל תנסה להבין מה עובר לנהג הזה בראש יכול להיות שהוא מהר שהוא לא שם לב וטעה בפניה יכול להיות שכיוונו אותו לא נכון.. כל עוד מאחוריו לא היו מכוניות לא הייתה שום סיבה שלא יעבור גם 30 נתיבים במכה אחת...

רוב הישראלים הנוהגים וכמעט כל הנהגות במיוחד!! מפחדים ממשאיות ותמיד נטפלים או שלא נותנים לעבור נתיב... חבל.. כי אנחנו דווקא כן יודעים להתחשב בנהגים האחרים ותמיד נותנים להשתלב

פורסם

אני מסכים שנהגי המשאיות הם נהגים מצויינים ומתחשבים, אני גם נמצא רוב היום על הכביש אבל עם פרייבט, ואכן הנהגי משאיות הגדולות תמיד משתמשים באיתותים וגם נותנים לעבור לכל מי שאפילו עוד רחוק ממנו לפני שהם עוברים נתיב, כמה שהמשאית יותר גדולה ככה הנהג יותר מתחשב וזהיר

הבעיה מגיעה עם כל הספרינטרים, והסוואנות והטנדרים שחושבים שהם פרייבטים ועוברים נתיבים מבלי לאותת כאילו אין מחר וגם רובם ממש לא יודעים להעריך את האורך של הוואן שלהם וחותכים נתיבים מול הפרצוף ולא אכפת לו שאתה עומד לפגוע לו בצד האחורי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני מסכים שנהגי המשאיות הם נהגים מצויינים ומתחשבים, אני גם נמצא רוב היום על הכביש אבל עם פרייבט, ואכן הנהגי משאיות הגדולות תמיד משתמשים באיתותים וגם נותנים לעבור לכל מי שאפילו עוד רחוק ממנו לפני שהם עוברים נתיב, כמה שהמשאית יותר גדולה ככה הנהג יותר מתחשב וזהיר

הבעיה מגיעה עם כל הספרינטרים, והסוואנות והטנדרים שחושבים שהם פרייבטים ועוברים נתיבים מבלי לאותת כאילו אין מחר וגם רובם ממש לא יודעים להעריך את האורך של הוואן שלהם וחותכים נתיבים מול הפרצוף ולא אכפת לו שאתה עומד לפגוע לו בצד האחורי

תמיד יהיו נהגי משאיות עם פחות ניסיון , אבל הרוב המכריע תמיד יתחשב באחרים בכביש ולא יחשוב על עצמו , הנהגים של המסריוחת רובם בלי רישיון משאית אלא רישיון לרכב עד 4 טון ככה שזה כמו נסיעה עם הרכב הפרטי שלהם על הכביש...

היום לא קל לקבל רישיון על רכב כבד ומי שכבר הצליח להוציא ישמור עליו טוב.

פורסם

רוצים להוציא אותי עכשיו רשיון ג' על חשבון הצבא ,צ'ופר שסידרו לי ,לקראת השחרור בעוד קצת פחות משנה הובטח גם מעל 15, כדאי?

אני דואג לדבר אחד בלבד ,קריעת תחת במילואים ,אני רואה את נהגי המשאיות המילואימניקים נקרעים בכל תרגיל מחדש ,לא מתאים לי כל כך.

זה גם מלא הרבה מאוד "סנג'ורים" בסדיר.

חוץ מהחסרון הזה אני לא רואה עוד חסרונות לרשיון ג' ומעל 15 טון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
רוצים להוציא אותי עכשיו רשיון ג' על חשבון הצבא ,צ'ופר שסידרו לי ,לקראת השחרור בעוד קצת פחות משנה הובטח גם מעל 15, כדאי?

אני דואג לדבר אחד בלבד ,קריעת תחת במילואים ,אני רואה את נהגי המשאיות המילואימניקים נקרעים בכל תרגיל מחדש ,לא מתאים לי כל כך.

זה גם מלא הרבה מאוד "סנג'ורים" בסדיר.

חוץ מהחסרון הזה אני לא רואה עוד חסרונות לרשיון ג' ומעל 15 טון.

תשמע אני הוצאתי בצבא ונהגתי על טטרות וכאלה..

מילואים אתה תעשה כרגיל אין מה לטחון תלוי איפה תיפול..

תחשוב שאם בחוץ תרצה לעבוד שנה שנתיים אחרי השחרור תוכל להביא משכורת יפה שלא תביא כמעט בשום תפקיד אחר בצבא

פורסם

חשבתי על זה ,ואצלי באוגדה הנהגים נטחנים.

שנית ,אני עושה מאות אלפי קילומטרים בשנה ,אני לא רוצה להמשיך באורך חיים כזה אחרי הצבא ,זה לא בטיחותי ולא חכם.

הטעות הכי גדולה זה שנהג עייף אומר לי אני נוהג 12 שעות ביום אל תדאג ,אחרי 15 דקות הוא נרדם לי וכמעט נכנסנו באוטובוס ,הבחור נגד בקבע שנוהג הרבה שנים.

להיות עייף זה מוציא לי את הכיף מנהיגה ,אני מתעייף ,מאבד סבלנות ,מתחיל ליסוע מהר מתעצבן בקלות.

בנהיגה איטית אני לא יכול להימנע מלעשות דברים שאני לא אוהב כמו: לנהוג ביד אחת כשהיד השנייה על הגיר (כי ככה נוח לי) או לעבור נתיבים בלי לאותת כי אין למי לאותת. אני שונא לנהוג עייף וכם זאת כמעט כל יום אני מגיע למצב כזה ,ואני לא היחיד יש עוד הרבה כמוני. זה פשוט מחדל.

פורסם

וואלה אני לא רואה מה הבעיה פה..

ביציאה הדרומית מכפר סבא לכביש 4 איפה שמסוף האוטובוסים כל בוקר יש יותר ממסעית אחת שעוברת לרוחב גם משהו כמו 4 נתיבים וזאת מפני שיש פניה שמאלה למתחם המרכז המסחרי ממש קרוב אחרי ההשתלבות ימינה.

אמנם זה מעצבן כל בוקר שנוצר פקק ש3 נתיבים חסומים בגלל זה אבל אין מה לעשות זאת הדרך היחידה שהם יכולים לפנות שמאלה..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מסכים שבד"כ הנהגי משאיות מתחשבים ומאותתים, אבל בואו תראו איך נוהגים הנהגים של חברת האוטובוסים "אומני אקספרס" וחברת "נצרת". 3 פעמים התחמקתי מתאונה, ונהג אחד הגדיל לעשות ועשה לאימי תנועות מגונות כשניסה לחתוך אותה והיא לא נתנה לו, היא לא נשארה פראיירית, חתכה אותו בחזרה + קללות מהחלון. פשוט מרתק.

פורסם

באמת שאני לא מבין מה הבעיה,הבעיה מתחילה להיוצר שכול מיני "ישראלים" למיניהם לא מביאים לרכבים אחריים ומשאיות בפרט להשתלב כי הם מרגישים "פריאירים" פה הבעיה.

• תוכן חדש...