Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בדיוק SIPME עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת מספר פרטים על השירות של sipme לבעלי ניסיון

1. לאחר הרישום לשירות כשאני מגדיר צורת תשלום של אשראי, יש צורך להטעין את המנוי הוא שפשוט כשאני מדבר אז החשבון שלי גדל?

2. הבנתי שזה קו נוסף במקביל לקו הקיים בסלולרי, אבל מעניין אותי האם אפשר להגדיר את המנוי כך שכשאני מתקשר או שולח הודעות אז זה יהיה כאילו דרך המספר הסלולרי שלי?

3. במידה וסעיף 2 אפשרי, אז כשאנשים יתקשרו אלי לדוגמה, הם יתקשרו אל סיפמי או לרשת הסלולרית?

4. הבנתי שיש שם משתמש וסיסמה כדי שהמפעיל ידע לקשר/לחייב אותי, אז כשאני מבצע שיחה למשל בבית קפה כשה- WIFI חינם ולא מקודד אין בעיית אבטחה? זה בטוח לייצר שיחה ברשת פתוחה?

5. יש התחייבות כלשהי לזמן מסויים או לתשלום חודשי קבוע?

6. אם לא דיברתי בכלל אז גם לא שילמתי?

7. איכות השיחה טובה לשני הצדדים?

8. יש משהו עדיף על sipme?

יש ברשותי סלולרי אנדרואידי, גרסה מערכת הפעלה 2.3.3

תודה לעונים.

פורסם

אני אענה למיטב ידיעתי, אני לא כזה משתמש קבוע בשירות (לצערי אין לי חבילת אינטרנט בטלפון)

1. צריך להטעין סכום מסוים (למשל 10 ש"ח). יש אופציה של טעינה אוטומטית - כל פעם שנשארים פחות מ2 שקלים בחשבון, זה מטעין עוד 10 שקל. אני משתמש בזה

2.אפשר - כשמתקשרים/שולחים הודעה - מופיע המספר הרגיל שלך.

3. אנשים מתקשרים כרגיל

4. זו שאלה שקשורה לכל שירות אינטרנטי. אני מקווה שמי שכתב להם את התוכנה, עשה את זה כמו שצריך

5. אין התחייבויות

6. לא דברת - לא שלמת (אבל הטענת את ה10 שקל כבר בחשבון)

7. אני לא מרוצה מאיכות השיחה - אני משתמש בעיקר באפליקציה לPC ואנשים אומרים שאני נשמע רובוטי. אני שומע כמו שצריך. קח בחשבון שאולי הבעיה תמונה במיקרופון של המחשב שלי

8. יש דברים דומים אבל אין יותר טובים

כדי להשתמש באנדרויד - אתה יכול עם התוכנה המקורית של sipme או להוריד קליינט שתומך בקידוד שלהם (שהוא נדיר משו). הקידוד המובנה ב 2.3 לא תומך בsipme

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

כבר הטענתי את השירות ושומעים ממש גרוע ומקוטע (ממש) ואני ממש לא מתכוון להמשיך לדבר כך, אולי עשיתי משהו לא נכון.

מצד שני אולי מה שרשמת בסוף הודעתך היא הסיבה לכך.

מה הכוונה לקליינט?

ומה זה אומר שהקידוד המובנה לא תומך ב- 2.3?

ניסיתי להתשמש ב- sipdroid וב- csipsimple (זה קליינט?)

תודה

פורסם
תודה רבה על התשובה המפורטת.

כבר הטענתי את השירות ושומעים ממש גרוע ומקוטע (ממש) ואני ממש לא מתכוון להמשיך לדבר כך, אולי עשיתי משהו לא נכון.

מצד שני אולי מה שרשמת בסוף הודעתך היא הסיבה לכך.

מה הכוונה לקליינט?

ומה זה אומר שהקידוד המובנה לא תומך ב- 2.3?

ניסיתי להתשמש ב- sipdroid וב- csipsimple (זה קליינט?)

תודה

יש בעיה באנדרואיד. סיפמי ( ובכלל טלפוני voip ) פועלים טוב על נוקיה ואייפון.

יהודה

• תוכן חדש...