Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מרוב מבחר באינטרנט בכלל ובזאפ בפרט אני הולך לאיבוד.

השימוש העיקרי הוא שמיעת רדיו.

אני מחפש בגדול רדיו דיסק (אם יש משהו בלי הכונן דיסקים- גם מצויין) שיכלול:

1. USB ו/ או כניסת כרטיס SD ושליטה (מעבר ודפדוף) נוחה יחסית בתיקיות/ שירים.

2. מקשים נוחים לתפעול גם ללא הסתכלות תוך כדי נהיגה- לרבות מעבר בין תחנות רדיו ששמורות בזיכרון.

3. כפתור השתקה- יתרון אך לא חובה.

4. אם יש דבר כזה בכלל- שכאשר אני עובר מאיזור שידור אחד לשני- שהרדיו יעדכן את התדר של התחנה המושמעת (לדוג' במעבר מהמרכז לי-ם התחנה של גלגל"צ תתחלף אוטומטית מ91.8 ל93.9).

אני נוסע די הרבה באיזורים עם קליטה בעייתית ברדיו. יש מה לעשות בעניין? החלפת אנטנה? דגם רדיו מיוחד וכדו'?

וכמובן המלצה על זוג רמקולים (6X9?) שיורכבו על המגש של הבגאז' מאחור, לא מחפש משהו מטורף, אבל שיהיו טובים.

התקציב הכולל הוא בין 900 ל1100 ש"ח, ואם אפשר לחסוך- גם טוב.

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אז ככה אני ממליץ לכה על פיוניר בלי תקלות דגם מומלץ ולא יקר זה 3250ub בקשר לבעיית הקליטה שלכה זה כמעת כל הרכבים הגרמניים צריך לשים מגבר לאנטנה בקשר 6/9 אני ממליץ גם על פיוניר Pioneer TSA6963E הוא TSA6972E Pioneer הם קצת יותר עוצמתיים

פורסם

לדעתי לך על איזה רדיודיסק פשוט של פיוניר. על מנת לשפר קליטה אתה צריך מגבר לאנטנה, הוא נמכר בנפרד. לגבי רמקולים HERTZ DCX690 או מורל טמפו 6X9, אבל לדעתי אם אין לך חורים במגש אל תעשה. תתקין קומפוננט מהסדרות שציינתי מקדימה וזהו.

פורסם
אבל לדעתי אם אין לך חורים במגש אל תעשה. תתקין קומפוננט מהסדרות שציינתי מקדימה וזהו.

לגבי חורים במגש- אין לי. יש סיבה מיוחדת למה לא לעשות ולהחליף רק את הקדמיים?

ועוד דבר- המחיר של הפיוניר (רמקולים) הוא כחצי משל מוראל (200 מול 450). ההפרש מצדיק את העניין? בגדול חשבתי על רמקולים מאחור כי יש גם תלונות מהיושבים מאחור שהסאונד חלש יחסית (יש לי שותפים לנסיעה..).

בנוסף, המליצו לי על אלפיין. איך הם?

שוב תודה.

פורסם

אלפיין בסדר, תלוי איזה סידרה. תראה המוראל בגדול נותן את התמורה הכי טובה לכסף שהוא עולה. לרוב הפיוניר שמגיע לארץ לא משהו, וזאת גם הדעה הרווחת בפורום.

בנוגע למגש יש לי אותו רכב, ואני יכול להגיד לך שאף על פי שהתקנת רמקולים שם באמת משפרת את הסאונד אם תחליט לוותר עליהם ולא תרצה חורים המגש הזה עולה די הרבה כסף (500 ש"ח מפירוק) ורפדים לוקחים בסביבות ה 300 לתקן.

בכל מקרה אם התקנת רמקולים מאחורה זה רק בשביל היושבים מאחורה ולא בשביל לשפר כלום אז הייתי הולך על המקום המקורי.

אם תתקין רמקולים על המגש כדאי לך לכסות אותם בבד אקוסטי על מנת שהשמש לא תהרוס אותם. זה אולי לוקח הרבה זמן עד שזה קורה אבל בכל מקרה שווה לשמור עליהם לדעתי.

מקווה שעניתי לך אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות כמו שאמרתי יש לי רכב כזה ואני מכיר אותו די טוב.

פורסם

תודה רבה על הייעוץ!

בסוף התקנתי את פיוניר DEH-3250UB עם אחריות של עוזי רדיו (3 שנים)+ מגבר אנטנה חדש

ובנוסף התקנתי זוג רמקולים (של פיוניר) מדגם TSG1643R על המגש מאחור.

אפשר לומר שאני מרוצה מאוד מהתוצאה שהיתה מעבר לציפיות שלי.

סה"כ העלות כולל התקנה- 1000 ש"ח. והיה הרבה מה לתקן מבחינת הנזקים של מתקיני הרדיו הקודם.

תודה לכם!

pixel.gif

• תוכן חדש...