Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועכשיו לעצה המועילה של הערב- אם מסיבה לא ברורה אתה אכן מחליט ללכת לצעיר מרחוב עבאס כדי לדרוש ממנו כסף\התנצלות\ליטוף אגו, אל תעשה את זה לבד ו\או ללא נשק (חם).

עדיף שלא יגשם לשם לבד, וגם לא עם נשק.

אני לא מכירה את החלק הצפוני ואת השכונה (כתובת) שיוסי ציין, האם הרחוב הזה מסוכן? עויין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 לאומי על ניתוח הצביעות, אם כי יש לי מספר סיבות למה רוכב קטנוע 50 סמ"ק צריך לשלם יותר ביטוח. ראשית, הביטוח גבוה כי זה כלי מסוכן ולפי הסטטיסטיקה אתה תפגע, כמו כל אופנוע. שנית, עליך לשלם יותר ביטוח מהפן שלדעתי יש להכריח את רוכבי הכלים הללו לעשות גם ביטוח צד ג למען הרכבים היקרים שהם עלולים לפגוע בהם והם פוגעים בהם (בחור עם קטנוע ב800 שקל פוגע בכל רכב ויש בעיה). שלישית, שאלת איך תתנייד, יש תחבורה ציבורית. קטנוע זה עניין של נוחות ועליך לשלם על הסיכון שבו אתה מעמיד את עצמך ואת השאר אם אתה לא רוצה אתה מוזמן לנסוע באוטובוס ו\או לחכות שתוכל לרכוש כלי המסכן פחות את השאר ו\או שנותן תמריץ באמת לרכוש את הביטוחים הנ"ל (כמו אלפים רבים אחרים). יש להטיל מגבלות למינימום נפח זה יעשה טוב לכולם, כמוכן להוריד את גיל רישיון הרכב ולהעלות את גיל רשיון הדו גלגלי שיהיה מינימום 150-250 סמק.

נהגת שודים- יש רחובות מסוכנים יותר בעיר, ויש שיגידו שזהו רחוב "יוקרתי" יחסית בשכונות הערביות, אבל הכל יחסי..

פורסם
עדיף שלא יגשם לשם לבד, וגם לא עם נשק.

אני לא מכירה את החלק הצפוני ואת השכונה (כתובת) שיוסי ציין, האם הרחוב הזה מסוכן? עויין?

ל'

+1

לרחוב עבאס בחיפה עדיף אל תכנס כי לך טוב לא יצא מזה

כמו שאמרתי, אני לא הולך אליו הביתה ואני לא הולך להתנכל לו בצורות לא חוקיות. זה רק יוריד אותי לרמה שלו.

משהו פה לא ברור? צריך לחזור על זה עוד כמה פעמים?

אומי, את התשובה למה הם צריכים לשלם יותר, Z4 כבר נתן לך.

סטטיסטית יש הרבה יותר סיכוי שתיפגע וגם שתפגע ברכוש של אחרים (כשאתה עובר בין רכבים למשל).

גם אם אתה לא עושה את זה, הרוב המוחלט של הקטנועים כן עושה את זה.

פורסם

נכון שקטנוע מסוכן, אבל הסיכון הוא ברובו על הרוכב, ברכב הסיכון בתאונה הוא ליותר אנשים בתוך הרכב (5 לעומת 2 בקטנוע), וגם הסיכוי שבזמן תאונה הרכב "יוריד" על הדרך עוד אנשים לפני שייעצר עננננקית יותר מהסיכון הזה בקטנוע, אז אולי אתם תשלמו יותר?

די כבר אם השנאת דו"ג הזאת שלכם, זה כבר גובל בגזענות והכללות.

פורסם

יש יותר תאונות דו"ג מתאונות מכונית מבחינת החלק היחסי על הכביש, בתאונות דו"ג התשלום מחברת הביטוח גבוה בהרבה בד"כ כי הנזק לגוף לרוב גדול יותר.

חברות הביטוח מוציאות יותר= אתה משלם יותר. זה פשוט.

אנחנו לא מדברים על סיכויים, אנחנו מדברים על מה קורה בפועל, הסטטיסטיקה מהשנים האחרונות.

סתם לדוגמה, בוא ניקח מקרה של תאונה במהירות לא גבוהה, דו"ג נגד מכונית.

נניח ששני הרכבים חדשים, ממוצע של השוק. בוא נגיד גם, למרות שזה לא המצב, ששני הרכבים מלאים (למרות שמעל מ 80% מהרכבים על הכביש נוסעים בלי נוסעים מאחורה)

נגיד וחס וחלילה קרתה תאונה חזיתית עם קיר במהירות של 50 קמ"ש. הרכב החדש- סביר להניח שמצויד ב 4 כריות אוויר לפחות. ב 50 קמ"ש אם כולם חגורים לא יקרה יותר מדי, ברוב המקרים הנוסעים מקדימה יהיו פצועים קל, והנוסעים מאחורה רק יסבלו מסימנים כחולים שהחגורה תגרום, אולי במקרה הגרוע עצם שבורה כלשהי. אולי. (בחרתי 50 קמ"ש כי זו המהירות של מבחני ה NCAP, ויש הרבה מאוד מידע על איזה נזק נגרם ואיפה. ברוב הרכבים החדשים, ב 50 קמ"ש הנהג נשאר במצב טוב מספיק כדי לצאת מהרכב לבדו)

ועכשיו, תאונה עם כלי דו"ג ב 50 קמ"ש שעליו 2 רוכבים. לא חובה עם קיר, מספיקה פגישה קלה עם מישהו מהצד.

שים יד על הלב, ותגיד לי בכנות מה אתה חושב שתהיה התוצאה של מפגש שכזה.

-אני לא מתייחס לנזק לרכוש כי מחירם של רוב הרכבים החדשים על הכביש נע בין 90 ל 150 אלף ש"ח. נזקים קשים לגוף מגמדים את הסכומים האלו לחלוטין מבחינת התשלום מחברות הביטוח.

פורסם
מה, מו, מי, למה, כמה, פרט, נמק.

אין לי שום מרמור כלפי אף אחד שכן אני עדיין בעל רכב וגם בעל דו''ג, אז אל תבוא ותרצה לי פה.

יאללה שהיה רודף אחריו, ההוא היה יורד מהקטנוע ויש מצב שהוא גם היה מפרק לפותח השרשור את הצורה, או שאני מדמיין וזה לא יכול לקרות?

לצערי בגלל הגישה של אנשים כמוך, אנחנו שומעים שאנשים נרצחו בגלל חנייה, בגלל ויכוחים מפגרים. למה הוא צריך לסכן את עצמו בגלל שריטה, יודע מה עזוב אותו, הייתה איתו עוד מישהי ברכב, יש סיכוי סביר שהיא הייתה נפגעת בצורה כזו או אחרת?

כמה שזה נהיה כבר קלישאה ולעוס וחרוש, עדיין המשפט ''אל תהיה צודק, תהיה חכה'' מתאים לסיטואציה הזאת מאוד.

בדיוק הפוך, אם לא נרדוף את האנשים האלה סיפורים כמו רצח בחניה יהיו הרבה יותר תכופים.

אנחנו חייבים לצוד אותם למען ראו וייראו!

אם אתה מרגיש בסכנה אתה תמיד יכול לתת גז ולהעלם, בנוסף אני בסך הכל אמרתי שהוא היה צריך לרשום את המספר זה מספיק.

עוד משהו קטן אם אתה לא מסוגל להבין על מה הגישה שלי מדברת יותר טוב שלא תדבר, אל תהיה צודק תיהיה חכם טוב למשהו שחותך בכיכר לא למשהו שמפרק לך את האוטו ובורח!

פורסם

אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא פועל על פי מה שאתה רושם פה, כי לצערי דרכם של גיבורים היא קצרה, הירואית אבל קצרה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא פועל על פי מה שאתה רושם פה, כי לצערי דרכם של גיבורים היא קצרה, הירואית אבל קצרה.

אני לא אמרתי שאני גיבור אני בטח לא עושה את זה ממניעים אלטרואיסטים, אני עושה את זה מאינטרס מובהק לדאוג לרכוש שלי.

מי שלא מכבד את הרכוש שלך בסוף גם לא יכבד אותך ואז לאן נגיע?

נהפוך לשיקגו? אנשים כאלה צריכים להעמוד לדין.

אני מבין שהסתגרת בפינה שלך ואני מכבד את דעתך אבל וויתור פה לפחות מבחינתי לא בא בחשבון!

בנוסף אני מעולם לא אמרתי שאני יוצא מהרכב בסך הכל הייתי מצלם את המספר רכב או רושם אותו, לא נכנס איתו לעימות.

אני לא גיבור ולא מתיימר גיבור אבל ויתור משמע ויתור על החיים שלך בסופו של דבר.

פורסם
נכון שקטנוע מסוכן, אבל הסיכון הוא ברובו על הרוכב, ברכב הסיכון בתאונה הוא ליותר אנשים בתוך הרכב (5 לעומת 2 בקטנוע), וגם הסיכוי שבזמן תאונה הרכב "יוריד" על הדרך עוד אנשים לפני שייעצר עננננקית יותר מהסיכון הזה בקטנוע, אז אולי אתם תשלמו יותר?

די כבר אם השנאת דו"ג הזאת שלכם, זה כבר גובל בגזענות והכללות.

דיברתי על נזק לרכוש, לא לגוף, נזקי גוף הם ממילא על אחריות חברת הביטוח של הנפגע על פי כוח הפלת"ד.

הסיבה שאנחנו לא נשלם יותר היא כדלהלן- עליה לכביש היא הימור על מה שסיכנת (ברכוש). הכביש הוא ציבורי. בדיוק כמו ברולטה, יש המסכנים יותר (רכב ב800 א"ש) ויש המסכנים פחות (רכב ב100 א"ש). ההבדל בין רולטה לכביש שבכביש אין רף כניסה, ואנחנו חייבים רף כניסה כדי שהסיכון שלך יהיה ברף מסוים שתנקוט במשנה זהירות. הרף המגוחך של קטנוע שניתן לרכוש בפחות מ1000 שקל פשוט אינו מספיק. הפתרון הנוכחי הוא מחירי הביטוח הגבוהים הבעיה היא שאף אדם שפוי לא יקנה קטנוע ב800 שח ויעשה ביטוח ב8000 שח, הוא יסע במוניות ספיישל יהיה יותר זול. אז כמובן שאף אחד לא מבטח וגם מצפצף על כל העולם בדרך כי הוא יכול לברוח לאיזו סמטה וגם להסתיר את המספר.

פורסם

ולמנהלים אפשר בבקשה לשנות את הכותרת כבר? על טעות כתיבה או שטות הכי קטנה ישר אתם שולחים אזהרות וכל מיני דברים,יש פה רוכבי דו'ג שקוראים פה גם,זה כמו שאני ארשום מעשה בנהג פחית ב* ****.

לטיפולכם.

ההגה הוא עגול!

פורסם
דיברתי על נזק לרכוש, לא לגוף, נזקי גוף הם ממילא על אחריות חברת הביטוח של הנפגע על פי כוח הפלת"ד.

הסיבה שאנחנו לא נשלם יותר היא כדלהלן- עליה לכביש היא הימור על מה שסיכנת (ברכוש). הכביש הוא ציבורי. בדיוק כמו ברולטה, יש המסכנים יותר (רכב ב800 א"ש) ויש המסכנים פחות (רכב ב100 א"ש). ההבדל בין רולטה לכביש שבכביש אין רף כניסה, ואנחנו חייבים רף כניסה כדי שהסיכון שלך יהיה ברף מסוים שתנקוט במשנה זהירות. הרף המגוחך של קטנוע שניתן לרכוש בפחות מ1000 שקל פשוט אינו מספיק. הפתרון הנוכחי הוא מחירי הביטוח הגבוהים הבעיה היא שאף אדם שפוי לא יקנה קטנוע ב800 שח ויעשה ביטוח ב8000 שח, הוא יסע במוניות ספיישל יהיה יותר זול. אז כמובן שאף אחד לא מבטח וגם מצפצף על כל העולם בדרך כי הוא יכול לברוח לאיזו סמטה וגם להסתיר את המספר.

כי כל המכוניות עולות 100 אל"ש? מה לגבי כל הגרוטואות שצריכות גריטה דחוף?

אין קשר בין ערך הכלי לגובה הביטוח, אולי במקרה של מקיף.

יש אופנועים שעולים יותר ממשפחתית ממוצעת ויש הרבה כאלו, הסיכון על דו"ג גדול יותר אך הסיכוי לברוח ממצבי סיכון הוא גדול, כ"כ הרבה פעמים רכבתי וברחתי ממצב של תאונה וודאית אם הייתי נוהג ברכב, עשיתי 2 תאונות עם רכב שיכלו להימנע אם היית רוכב על דו"ג גם על כזה שכולה רק 1000 שקל.

הנהג הממוצע בישראל הוא מטומטם, אין חינוך ראוי כלפי דו"ג והיחס לדו"ג הוא כמו היחס לרוח, כ"כ הרבה פעמים אנשים הדליקו איתות, ראו אותי ועדיין נכנסו לי לנתיב, למה? כי אני על דו"ג אני יכול לבלום טוב יותר או פשוט לזוז קצת הצידה בתוך הנתיב.

רכבתי קצת באמריקה, אני מאמין שבקרוב ארכוש דו"ג בשנית, כאן לאופנוע נותנים כבוד בכביש, הוא שווה ערך לרכב. הביטוח עולה גרושים, אם לרכב אני משלם 183 דולר בחודש לR6 חדש אשלם פחות מ30 דולרים.

צריך שיהיה חינוך ראוי, זאת הבעיה של המדינה המטומטמת הזאת, חינוך חינוך חינוך, שרשורים כמו זה ימשיכו להפתח פה, הוצאת קיטור על נהגים בגלל חניה, איתות, טסט בירכא או כל דבר אחר ימשיכו לצוץ כל הזמן, מניין ההרוגים לא ירד והתשתיות ישארו חרא כי ככה אתם אוהבים, כל הטוקבקיסטים הם אנשים קטנים ומזוכיסטים. אני מקווה שמחאת הקוטג' מלמדת את כולכם משהו, משהו שהיה אמור לקרות מזמן, לעם יש כוח, כוח לשנות, כוח לדאוג לעתיד טוב יותר, כרגע וזאת דעתי האישית, המצב בישראל על סף תהום, כל כך הרבה יפי נפש שלא מוכנים להזיז אצבע בכדי למחות למעט לחיצה על LIKE בפייסבוק, אובדן תרבותי שמעלה בי חלחלה, אין דרך ארץ, אין עברית רהוטה, אין כבוד.

ויוסי, חלאס, אני לא רוצה שיקרה לך משהו אז תפסיק להיות גיבור, סה"כ שריטה, כן מעצבן, מקומם ומרתיח אבל סה"כ ברזל! יש דברים יותר חשובים בחיים.

haters will hate

פורסם

יש בעיה גם עם הרכבים הישנים (לא אספנות, סתם רכבים שלא ראויים לעלות על הכביש) אבל בכל זאת זה הוצאות גבוהות יותר מקטנוע וגם לא ניתן להתחמק כמו עם קטנוע ו\או להסתיר מספר, זה הרבה יותר בולט.

לגבי התאונות, אתה אומר שהיית מתחמק עם דו"ג.. אני מניח שחשבת על לחמוק בין הרכבים המתנגשים או משהו בסגנון.. אני רואה שברולטה שלך אתה מהמר על יותר מכסף :? כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות אז זו רק הנחה.

דובר על קטנועים 50 סמ"ק ב800 ש"ח שבעליהם מזלזל בכולם (לרוב), לא על R6 שנקנה בכסף רב עקב האהבה לדו"ג.

אגב, פתרון נוסף הוא לאפשר רכישת קטנועי 50 סמ"ק לעסקים בלבד (פיצה\שליחות) ודרוש "רישיון עסק" לקטנוע או לקבוצת קטנועים, בדומה למשאית קירור.

פורסם
יש בעיה גם עם הרכבים הישנים (לא אספנות, סתם רכבים שלא ראויים לעלות על הכביש) אבל בכל זאת זה הוצאות גבוהות יותר מקטנוע וגם לא ניתן להתחמק כמו עם קטנוע ו\או להסתיר מספר, זה הרבה יותר בולט.

לגבי התאונות, אתה אומר שהיית מתחמק עם דו"ג.. אני מניח שחשבת על לחמוק בין הרכבים המתנגשים או משהו בסגנון.. אני רואה שברולטה שלך אתה מהמר על יותר מכסף :? כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות אז זו רק הנחה.

דובר על קטנועים 50 סמ"ק ב800 ש"ח שבעליהם מזלזל בכולם (לרוב), לא על R6 שנקנה בכסף רב עקב האהבה לדו"ג.

אגב, פתרון נוסף הוא לאפשר רכישת קטנועי 50 סמ"ק לעסקים בלבד (פיצה\שליחות) ודרוש "רישיון עסק" לקטנוע או לקבוצת קטנועים, בדומה למשאית קירור.

לא לעבור בין רכבים, בדו"ג שינוי כיוון מתבצע במהירות גבוהה יותר, רוחב קטן מאפשר חמיקה ממכשולים ומרחק הבלימה הוא מצויין ברוב המקרים. רכבתי גם על 50 (aprilia RS, DT וכד', קטנועים רבים) ועל נפחים גבוהים יותר.

בדו"ג יש ראות מצויינת ואתה מחובר יותר לכביש ולמה שקורה סביבך במהלך השימוש, אני מאמין שזהו אחד המרכיבים הממכרים ביותר ברכיבה, אני תמיד מנסה לראות כמה צעדים קדימה, והכוונה שלי על חמיקה מתאונה מתכוונת בעיקר למצב שבו רכב נכנס לכביש, עם רכב יהיה קשה לחמוק עם דו"ג אתה יכול לבלום טוב יותר, אתה יכול להשתחל מהצד תוך כדי בלימה במקרה הגרוע, אתה יכול לברוח. תאונות קורות, דו"ג או מכונית. אבל עם אופנוע יש לי ביטחון שאין לי ברכב במצבים מסויימים.

haters will hate

פורסם

שינוי כיוון מיידי זה נכון, ולזה התכוונתי, לחמוק. לגבי מרחק עצירה לא בטוח, פחות גלגלים, פחות חיכוך, המשקל הקל כמובן עוזר אבל מבחינת צליחת סיבוב במהירות ומרחק עצירה רכבים בדר"כ טובים יותר.

בסדר אתה חובב נהיגה אז כנראה שאתה רוכב טוב אבל בכל מקרה, התחמקת או לא, בתאונה עם דו"ג התוצאות תהיינה הרבה הרבה יותר קשות, היית מתחמק מה2 האלה ולך תדע חלילה ממה לא, ואז התוצאה במקום כיפוף בפח תהיה קשה.

פורסם

יופי אז בוא נדבר על אנשים שאין להם ערך לכלי שלהם כי הוא עולה 800 שקל, ונשווה אותם לבעלי הליסינג שפותחים עלייך דלתות בחנייה כי לא אכפת להם מהאוטו ויצא שנהגי המכוניות יותר זבלים מרוכבי הדו"ג, סטטיסטית.

תודו בזה שיש לכם שנאה אלינו, ולא כי יש לנו קטנועים, כי גם שיש לנו אופנוע גדול אז יש לכם תלונות על זה שעברנו במהירות והפחדנו אותכם ושאנחנו משוגעים ובני **** וכל מיני שטויות כאלו וכאלו, נטו שנאה.

• תוכן חדש...