Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 xs ו xt

luchibu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם =]

אז ככה אני מעוניין כרגע לקנות לי פיג'ו 206 אחד מהדגמים XT 1.4 3 דל' או XS 1.6 3 דל' לא ממש משנה לי 90 כ"ס או 110

בעצם זה כן משנה תלוי מה ההבדל בצריכת דלק

אז מה אתם ממליצים לי מכל הבחינות דלק טיפולים ההבדל ביניהם בהתנהגות כביש במידה ויש..

כמו כן אני מדבר על מודל 2000-2001

התקציב שלי הוא באזור 20K לכן אני מחפש באזור השנים הנל'...

תודה רבה לעוזרים =]

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

קודם כל, אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום כי יש טונות של מידע על הרכב הזה. אתה יכול גם להיכנס לעמוד של פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש של האתר ולהתרשם מחלק מהמידע שכבר קוטלג.

בכל מקרה, אם אתה מחפש עלויות אחזקה זולות אז דגם ה-1.4 ידני הוא הדגם המתאים לך. מדובר במנוע פשוט ואמין יחסית. מנוע ה-1.6 גם הוא לא רע בכלל (ואולי אפילו טוב יותר) אבל יקר יותר לאחזקה שוטפת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הציעו לי גם סוזוקי בלנו שנת 98 אוטו' מה אתם אומרים הסוזוקי היא של מישהו שאני מכיר ובמחיר של 12K בעבר אני יודע שזה היה רכב אמין השאלה שלי היא מי יותר חסכוני ה206 או הבלנו וגם בקטע של ההחזקה??

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

להשוות באלנו ל-206 XS זה כמו להשוות רדיו-טייפ דאבל קאסט למערכת עם DVD עם סראונד. תבין לבד מי הטייפ ומי ה-DVD :wink:

אם מה שמעניין אותך זה עלויות אחזקה נמוכות לך על הבאלנו. אולי יותר טוב מזה, חפש איזו סובארו אימפרזה מהמודלים הראשונים או סוזוקי יורו-סוויפט. אם מה שמעניין אותך זה לנסוע ברכב בטיחותי עם התנהגות כביש טובה ועיצוב מודרני - לך על ה-206.

פורסם

תודה..

ותגידו לי רגע ה206 בשנתון הנל ובדגם הספציפי לא גמורות רובן?? כי במחיר הזה הרבה צעירים יכולים להרשות לעצמם לקנות אחת ויש לרכב הזה מספיק פוזה...

ובקטע של צריכת דלק מה יותר חסכוני ה206 או הבלנו?? הבלנו הספציפית שהציעו לי היא אוטו'

פורסם

המנוע בדגם ה 110 שנקרא tu5jp4 הוא אחד ממנועי ה 1600 סמק הטובים בעולם מבחינת איכות בנייה , רק המחשב מנוע מסרס אותו

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

והמנוע הזה בדיוק שימש את פג'ו וסיטרואן במכוניות הראלי group n שלהם , עם כמה חמוצים מגיע ל 185 כ"ס שעולים מהררררר מאוד בסל"ד

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
תודה..

ותגידו לי רגע ה206 בשנתון הנל ובדגם הספציפי לא גמורות רובן?? כי במחיר הזה הרבה צעירים יכולים להרשות לעצמם לקנות אחת ויש לרכב הזה מספיק פוזה...

ובקטע של צריכת דלק מה יותר חסכוני ה206 או הבלנו?? הבלנו הספציפית שהציעו לי היא אוטו'

יש מספיק 206 במצב טוב בתקציב הזה. לא הרבה, אבל מספיק. עם קצת רצון וקצת מאמץ תצליח למצוא אותן. אני לא חושב שימכרו לך אותם ב-20 אלף ש"ח אלא בקצת יותר (ובמיוחד את דגמי ה-110 כ"ס הטובים והמבוקשים יותר).

לגבי צריכת דלק - אם אתה משווה 206 ידנית 1.4 לבאלנו 1.6 אוטומט אז ה206 חסכונית יותר.

אם אתה משווה 206 2 ליטר ידנית לבאלנו אז הבאלנו חסכונית יותר.

פורסם
יש מספיק 206 במצב טוב בתקציב הזה. לא הרבה, אבל מספיק. עם קצת רצון וקצת מאמץ תצליח למצוא אותן. אני לא חושב שימכרו לך אותם ב-20 אלף ש"ח אלא בקצת יותר (ובמיוחד את דגמי ה-110 כ"ס הטובים והמבוקשים יותר).

לגבי צריכת דלק - אם אתה משווה 206 ידנית 1.4 לבאלנו 1.6 אוטומט אז ה206 חסכונית יותר.

אם אתה משווה 206 2 ליטר ידנית לבאלנו אז הבאלנו חסכונית יותר.

לכן אני שאלתי כי עשיתי בדיקה קטנה ביד 2 לגבי הרכבים האלה וראיתי כמה של ה110 באזור הזה של ה-20 לא התכוונתי בדיוק ל20 גם 22-23

אם הייתה 206 במחיר של 20K תאמין לי שאין לי מה להשוות אותה בכלל לבלנו ולא הייתי חושב פעמיים וקונה גם 2 כאלו אם היה...

פורסם
המנוע בדגם ה 110 שנקרא tu5jp4 הוא אחד ממנועי ה 1600 סמק הטובים בעולם מבחינת איכות בנייה , רק המחשב מנוע מסרס אותו

מה זאת אומרת המחשב מסרס אותו? מה אפשר לעשות שזה לא יהיה ככה?

פורסם

המנוע עצמו בנוי בדיוק כמו המנוע הקרבי של ה gti רק יש לו פוטנציאל גדול יותר כי השסתומים גדולים יותר , בגלל שהוא לרוב מורכב במכוניות משפחתיות הוא מסורס , המחשב מנוע בנוי לחסכון ולא לביצועים לכן ע" החלפת מספר מכלולים כמו קאמשאפט מה gti וניהול מנוע אפשר בקלות להגיע ל 130 כ"ס ויותר אם מחליפים סעפות וכדומה ... מנוע מצויין ומאוד זריז ואמין ובנוי בצורה טובה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גם ה 1.4 וגם ה 1.6 אמינים מאוד, ואין למי מהם יתרון על השני - למעט העובדה שה 1.6 חזק יותר.

מה לקחת ? ברור שאת ה 1.6, אין שום הבדל באחזקה בינו לבין ה 1.4 ואתה מקבל מנוע חזק יותר באופן משמעותי עם צריכת דלק טובה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...