Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאין לי כלי עבודה מתאימים בשביל להתחיל לפרק את המצבר,

אם אני לא נוגע באוטו עד יום שני, ורק אז מתכנן לנסוע ישר למוסך,

גם אם יש בעיה של זליגת זרם (שלא בדיוק הבנתי מה זה), האם ניתן יהיה להתניע את הרכב בכבלים במקרה שהמצבר לא יעבוד?

או שייתכן שהמצבר החדש יינזק באופן בלתי הפיך?

פורסם

זליגת זרם זה שיש צרכן כלשהו שלמרות שהרכב כבוי, הוא ממשיך לצרוך זרם.

למשל אם תשאיר את האורות דולקים אז המצבר יגמר עד הבוקר.

האם זה יגמור את המצבר לנזק בילתי הפיך? אני לא חושב שיקרה משהו בלתי הפיך.

אתה לא צריך משהו מיוחד, רק מפתח פתוח מתאים ולהוריד את הקטבים של המצבר.

קובי

פורסם

היה לי את זה בבראבה .

התסמינים אצלי היו אני מסובב סביץ להדלקת מצבר הוא עובד הדאש עובד הנגן עובד

ברגע שאני מנסה להתניע או ברגע שאני מנסה להפעיל אורות המצבר האוטו מתחבה.

חשבתי זהו אני אבוד האוטו מת .

בסופו של הדבר חיזקתי את המגעים כי הם היו משחוררים מאוד

ושימנתי אותם אם ספריי מיוחד והכל עבד כמו שעון משומן.

פורסם

החלפתי לפני כחודשיים מצבר חדש

הצלחתי להניע אותו בכבלים, הלכתי למוסך, שם אמרו לי שזו בעיה במצבר (החליפו אותו, והוא עובד) אבל שגם כדאי מתישהו לשפץ את האלטרנטור...

כמובן שמצבר חדש עובד. זה לא אומר כלום. אבל אם הבעיה במצבר, למה לשפץ את האלטרנטור? למה לא להחליף את הגלגל האחורי?

האם באמת כדאי לשפץ אותו? האם ייתכן שהאלטרנטור הוא זה שגרם לבעיה במצבר, ועלול לגרום לבעיה גם במצבר החדש?

יתכן מאד ואף סביר. הרבה יותר סביר משני מצברים פגומים. אם אין לך מניות בחברת המצברים, אני מציע לך למצוא חשמלאי רכב שיודע את מלאכתו, שימצא ויפתור לך את הבעיה האמיתית, שכנראה אינה המצבר ואינה בהכרח האלטרנטור. "כדאי מתישהו לשפץ את האלטרנטור" לרכב שהחליף שני מצברים זו לא המלצה של חשמלאי שיודע מה הוא עושה.

דני

• תוכן חדש...