Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל פעם שאני עובר ליד החניון שלהם בר"ג (ליד קניון איילון) אני נקרע מצחוק.

טורים טורים של קורולות לבנות משעממות.

ויוסי צודק בהחלט. יחד עם מדבקת "אלביט" מגיע רשיון להיות נהג שמוק.

מול קניון איילון זאת אלישרא.

לאלביט מספר חברות בת כמו אלישרא, אל אופ חץ הכסף תדיראן מערכות...

רוב העובדים מקבלים טויוטה קורולה לבנה.

בדרגות גבוהות יש רכבים שונים.

כמו כן יש רכבים יחודים בהתאם להסכמים ספציפים או גודל משפחה או דרישות תפקיד.

לכן ראית גם קנגו/ברלינגו/מזדה 5 וכד..

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עריכה: בקשר להודעה הראשונה שלי בשרשור, התכוונתי לאמא שלי , חח לא יודע למה יצא לי נכדה.

ושוב אני לא מבין מה הקטע של ההכללה, אני מכיר אישית כמה אנשים מאלביט שיש להם את הרכב מהחברה ( ולא רק קורולות) שהם נוהגים כמו שצריך אז חלאס עם ההכללות זה לא לעניין בכלל.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

נגעת לי בנקודה רגישה ,כל פעם שאני רואה קורולה אלביט אני עוצר בשוליים יוצא מהרכב ומתחבא עד שהיא עוברת, כן ,עד כדי כך.

ברגע שאני רואה קאמרי אני עושה את אותו הדבר רק עם שריון פלדה של אביר מהמאה ה-15 עליי.

המאזדות 5 דווקא בסדר ,לרוב זה גברות שנוהגת מהר ,אבל בלי לחתוך\להידבק לתחת\לתת גז ברגע שעוקפים אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מצטרף לסטטיסטיקה. אם הייתי צריך לנקוב בשם של חברה אחת שהמכוניות בצי הרכב שלה מבצעות הכי הרבה עבירות... זו תהיה ללא ספק אלביט. מזל שהמדבקות שלהם כל כך גדולות ובולטות - ככה אפשר לזהות ולהתרחק בהקדם :lol:

פורסם

עוד פעם הכללות לא נמאס לכם?

פעם חתכה אותי רנו, אז כל נהגי רנו מצפצפים על החוק?

נו באמת, אני יכול להגיד לך בוודאות שלא כל נהגי אלביט\בנים של אבות\ אבות של בנים נוהגים ככה.

איך אני יודע? כי אבא שלי עובד באלביט ויש לי קורולה, אז עשה טובה לעצמך (פונה למכללים) אם מישהו עשה עברה

תתקשר למספר שכתוב בפגוש האחורי.

לפותח השירשור

לי יש קורולה 09 ולפניה הייתה לי קורולה 03, לפני שהחלפתי אבא שלי היה יכול לבחור: מאזדה 2, I30

מאזדה 3{לא החדשה} והקורולה.

לפני כל המבחר הזה שזה בעצם 2008-2009 ,כולם נסעו בקורולות 03-07 בערך.

טכנאים בד"כ נוסעים על רנו קנגו ועוד רכבים בזאנר הזה.

למשפחות מרובות ילדים יש את הI30CW, MAZDA5, Verso בשנים שלפני זה הייתה Hyundai Trajet ואיזו טויוטה,

אני לא זוכר.

עכשיו יש את הבכירים, סמנכל"ים - ,B4 ,אני חושב שיש בכמה צבעים בדר"כ שחור.

יש את הקאמרי שהיא גם שייכת לסמנכל"ים אני חושב.

יש עוד רכבים בודדים שיצא לי לראות, לא בצבע לבן, רנו מגאן סדאן, ניסן פרימרה, יונדאי סונטה.

זהו בנתיים ממה שאני זוכר.

לחיפאים, לפני שהיה סניף מת"ם, המשרדים היו בבניין של שטראוס ובניו, ליד המושבה הגרמנית.

וכן יש קשר לסובארו, בהתחלה הרכבים של העובדים היו סובארו פשע סדאן וגם גרסת הסטיישן.

אני מסכים עם אלו שחושבים שהרכבים משעממים ולכן ככה נראתה הקורולה הקודמת שהייתה למשפחתי:

קורולה.jpg

פורסם

איך אני יודע? כי אבא שלי עובד באלביט ויש לי קורולה,

לי יש קורולה 09 ולפניה הייתה לי קורולה 03, לפני שהחלפתי אבא שלי היה יכול לבחור: מאזדה 2, I30

מאזדה 3{לא החדשה} והקורולה.:

ככה נראתה הקורולה הקודמת שהייתה למשפחתי:

לא הבנתי. אבא שלך עובד באלביט והמקרר שייכת לך?

או של המשפחה?

אתה מרשה לאבל'ה לנסוע על הקורולה שלך מדי פעם?

ןבאמת התרגשתי מהתמונה.

פורסם
לא הבנתי. אבא שלך עובד באלביט והמקרר שייכת לך?

או של המשפחה?

אתה מרשה לאבל'ה לנסוע על הקורולה שלך מדי פעם?

ןבאמת התרגשתי מהתמונה.

לא הבנתי את הייחס המגעיל הזה, אתה יכול להסביר לי למה?

אני אישית מכיר אנשים שעובדים באלביט שהם נוהגים בסדר גמור והרבה יותר טוב מאנשים שנוסעים עם "טנקים" ולא רואים בעיניים.

"במקרה" אמא שלי עובדת באלביט, אמנם היא לא לוקחת רכב מהעבודה אבל זה אומר שהיא נוהגת כמו משוגעת?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אני מתכוון לקורולות החדשות יותר ,עם הפנסים האחוריים המלבניים. אני לא עושה הכללות ,אבל אני נתקל בהרבה כאלה ,ותמיד הם נוהגים כך שכל מה שנאמר פה נהפך למוצדק.

ומה שיותר מעצבן זה שהם נמצאים בכל הארץ!

אגב כשמתקשרים למספר "איך אני נוהג" ומשאירים פרטים לנציג\משיבון הסיכוי שעושים עם זה משהו אפסי, התקשרו למספר של הרכב הצבאי שלי אין ספור בטענה שאני "טס" בכביש 6 ,אף פעם לא הבנתי מה מפריע לאנשים המהירות שבה הייתי צריך לסוע, בכל מקרה זה הסתכם ב-"נו נו נו" מהקצין רכב וסלמאת עליקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח. קורולה אלביט זה מלך הכביש הבלתי מעורער.

ומה אתם יודעים, בשבת גיליתי שהוא גם מלך השטח... מה שאני ראיתי שם פותח מחדש את דיון התשלומים בגין נזקים לרכבי הליסינג, או שמרוויחים ממש יפה באלביט.

אגב, אודה ולא אבוש שמדי פעם אני רודף אחרי קורולה אלביט בכביש 1, אין לי מושג אם זו אותה אחת, אבל היא עושה לי ארנבת יופי יופי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כתבתי את ההודעה יחסית בפזיזות, אם להיות מדוייק הרכב לא שייך לי ולא לאבא שלי אלא לחברה,

אז אתה יכול לחסוך קצת מהציניות.

אתה חושב שהרכב נראה כמו מקרר, אני מסכים איתך, העיצוב של הרכב על הפנים אבל תאמין

לי שמבחינת האמינות והבטיחות טויוטה נשארה מובילה, עדיף על מיצובישי לא? (מותר להכליל נכון?)

ואת האמת, לא ניסיתי לרגש אף אחד, רציתי להראות שלמרות שאני נוהג ברכב ליסינג\חברה

לא אומר שאני לא מתייחס אליו כאל רכב פרטי (אני מאמין שזה אצל בודדים), ולא מנסה להיכנס

באף אחד ולא דברים כאלה ואחרים, אז לא צריך להגזים עם כל הסיפורים.

פורסם

אל תעלב זה היה בציניות.

פשוט אני נוסע המון.

והרבה מהפושעים על הכביש עם מדבקות של אלביט.

במיוחד פוגשים אותם בכביש 6 עד איזור מחלף רעננה.

והתמונה שלך פשוט הצחיקה אותי זה הכל.

פורסם

אני לא בעד הכללות, אבל מסכים עם מה שנאמר מעלי.

לנסוע צפונה על כביש החוף בבוקר לכיוון חיפה, זה מסלול המראה של אלביט, שחלק לא קטן מהרכבים שלהם נוהגים בפראות ועושים מה שבא להם, חותכים, נצמדים וטסים.

לא נעים.

פורסם

תאמין לי שלא נעלבתי, אין מה להיעלב, תיארתי לעצמי שעם תגובה כמו שלך הייתה לך תקרית

או ניסיון עם רכבים אלה.

בכל מקרה כל נושא ההכללות בפורום ממש לא מוצדק ולא נכון.

והאמת שלא נתקלתי עד היום ביותר מדי רכבי אלביט שתואמים לתיאורים שלכם, אולי אלה רק

האנשים שגרים בת"א ונוסעים לחיפה.

מי ייתן ותופעות אלה ייעלמו.

פורסם

לכו תראו מה קורה בצומת של החניון של אלביט באיזור תעשייה החדש של נתניה.

אני עובר שם פעמיים ביום ולא יאומן כמה "כמעט תאונות" יש שם!

וזה כמובן רק מה שאני רואה בכמה שניות וזהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...