Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את היום התחלתי, בעקבות עצות שקיבלתי כאן בפורום בחיפוש אחרי דייהטסו סיריון. אחרי בדיקה בכמה חברות ליסינג גדולות הבנתי שבשנתון העיקרי שבו יש סיריון (2008 ) מה שמתאים לי לתקציב הוא רכב שעבר הרבה קילומטרז', ושזה כנראה לא עושה טוב לסיריון כי רוב כלי הרכב שהיה להם את הקילומטרז' הנ"ל, עברם לא היה משהו, כפי שאפשר היה לראות בהיסטוריית הטיפולים. סיריון זה אוטו טוב, כך מספרים. אבל כנראה שסיריון מליסינג לא יתאים לי, אלא אם כן אפול על הזדמנות יוצאת דופן. בינתיים זה לא קרה, ובינתיים עוד לא חיפשתי במודעות מידיים פרטיות שנתונים קודמים.

קיבלתי עוד הרבה עצות טובות ותמיכה במהלך היום, ולמדתי עוד (צריך אולי לשנות את הניק שלי למבין-קצת-יותר-מכלום), ועברתי להתמקד במשפחתיות.

אלה שמתאימות לתקציב שלי הן בעיקר מיצובישי לנסר (כשהן מגיעות ל80-90Kק"מ הן נכנסות לתקציב) ורנו מגאן (כנ"ל). שאר המשפחתיות (מאזדה, פורד פוקוס שאני פחות אוהב) יקרות יותר. חבר אחד המליץ לי להתרחק מהמגאן בגלל ענייני אמינות, אבל יועצים אחרים שכנעו אותי לבדוק את האופציה ברצינות. המבצע המפורסם של קרסו ל3 שנות אחריות מלאה על מגאן מליסינג נשמע מאד מפתה.

ללנסר יתרונות, כנראה, באמינות ובסחירות/שמירה על ערך. למגאן יתרון בנוחות ובבטיחות (כנראה מעט יותר חסכונית), אבל כנראה שיהיה יותר קשה למכור אותה בעתיד.

והשאלה - מה עדיף? (לצורך העניין נניח יש לכם לנסר ומגאן מאותו שנתון, 2008. 90000ק"מ, שתיהן מליסינג, שתיהן בעלות עבר נקי מבעיות ובדיקה טובה) שתיהן באותו מחיר (כ50K) המגאן מגיע עם האחריות המורחבת)

כל תובנה תתקבל בברכה.

פורסם

(צריך אולי לשנות את הניק שלי למבין-קצת-יותר-מכלום),

ערב טוב,

מה שבטוח, שעכשיו אפשר להגיד " מבין קצת יותר, מה אני רוצה".:lol:

הערה קטנה למה שכתבת:

אני לא חושב שלנסר עם עבר של ליסינג זה רכב סחיר,

הוא יהיה כנראה יותר סחיר מאשר מגאן עם אותם הנתונים, אבל לא בהפרש גדול.

לדעתי, אם תמצא במגרש של קרסו מגאן שמתאימה לציפיות ולתקציב שלך, תקנה מגאן - 3 שנות אחריות זה בונוס לא מבוטל.

אגב, אני לא בטוח שכל המגאנים אצל קרסו יוצאי ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שוב תודה על ההערות המחכימות... אני מסכים איתך לחלוטין בעניין הסחירות.

לגבי "מבין קצת יותר, מה אני רוצה"... כמובן, זה נכון עד מחר בבוקר, אז הכל יכול להשתנות שוב :-)

לגבי ההערה האחרונה שלך - אם הבנתי אותך נכון, אז היא קצת מדאיגה. אני אשאל בזהירות. אם אומרים לי בקרסו שרכב הוא מליסינג, יש סיכוי שהוא לא מליסינג? יכול להיות שכתוב ברשיון רכב שהרכב בליסינג ובפועל הוא בהשכרה? מה סביר לצפות שידעו בקרסו לספר לי על היסטוריית הרכב? ובנימה אופטימית - יש להם גם מגאנים מבעלות פרטית? גם עליהם הם נותנים את מבצע האחריות?

פורסם

קרסו טרייד אין מבצעים טרייד אין גם לרכבים פרטיים, זה טרייד אין של היבואן ולא חברת ליסינג.

את המלאי של הרכבים המשתתפים במבצע אתה יכול לבדוק רק אצלם.

אם ברשיון הרכב רשום "החכר" - הרכב היה בליסינג. הרכבים שהיו בהשכרה רשום להם ברשיון "השכרה"

אין לך מה לדאוג.

רכבים שהיו בידיים פרטיות נמכרים במחירים יותר גבוהים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד משהו.

אני את הרכב שלי , שאתה רואה בסמלון שלי, חיפשתי במשך 4 חודשים, עד שמצאתי אחד בן 3, עם פחות מ 100 אלף ק"מ , ללא תאונות ובמצב שמור.

והמבין יבין..

• תוכן חדש...