Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** נא לקרוא את כלל 1 בכללי הפורום ***

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

ההצעה שלי:

לפעמים ביום-יום אנחנו נתקלים בבעיה כלשהי,שאחד מחברי הפורום יכול לפתור/לעזור. לפעמים הדבר יכול לחסוך המון

זמן וכסף,ולכן חשבתי שנפתח שירשור עזרה של אחד לשני.

הכוונה היא בעזרה של עוד זוג ידיים,טנדר להובלות,כלי עבודה שחסר פתאום,איזשהו חלק ששוכב אצל מישהו במחסן ויכול לשמש

מישהו אחר. מה דעתכם ?

אני אתחיל: אני מחפש מישהו מת"א עם טנדר שיוכל לעזור לי להעביר שולחן לסלון,אין באפשרותי להעביר (סוזוקי אלטו :wink: )

פורסם

אני מחפש שיפוצניק לשיפוץ המקלחת קרי החלפת כיור+קרמיקה+טיח אני אנקה אחריו את המקלחת.

אני כמובן מוכן לשלם סכום סימלי של 100 שקלים.

חברים אז עד הסוף חברים.

בקשה נוספת קטנה, אם יש מישהו בפורום שיש לו משאית להעברת תכולה של בית מרמת-גן לשוהם כולל סבלים אשמח לקבל עזרה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני חושש שלצערי הדבר הזה לא יצליח.

אני כמעט בטוח שהרוב יבקשו עזרה בהובלה כי הם מחזיקים רכבים קטנים וחסכוניים, ואילו מי שמחזיק רכב גדול מתפרנס ממנו לכן הוא לא תמיד יכול לבוא ולתרום.

אין לי בעיה להשאיל כלי עבודה אם מישהו צריך משהו שיש לי.

מרק- התמונה בצד אצלך צולמה במקלחת? :wink:

קובי

פורסם

אח שלי רווק בלי תוכניות לסוף השבוע הקרוב.

אם מישהו יכול להשאיל את החברה\אחות\אשה לכמה שעות אני אודה לו.

נ.ב

הוא בן 25

נ.ב 2

בלי כסף כמובן,חברים לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...