Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

יש לי הונדה סיויק מודל 99 ולפני שבוע שמתי לב שההגה מהמהם בזמן הפנייתו. מייד פתחתי מכסה מנוע ושמתי לב שחסר שמן בכלי שמן של ההגה מצד ימין.

חשבתי שישנה איזשהי בעיה עם הגרמושקות בהתחלה. (בעקבות כך שהחלפתי לפני חודשיים בטיפול תקופתי גרמושקות כי הן היו יבשות). יום לאחר מכן נכנסתי למוסך, המוסכניק העלה את הרכב פתח את הצינוריות שצמודות לגרמושקות רוקן את מה שהצטבר שם והחזירן למקום. ואמר שכנראה יש לי נזילה מהמסרק.

רציתי לדעת האם יכולה להיות סיבה אחרת לנזילה זו חוץ ממסרק ההגה כי הבנתי שזה סיפור דיי יקר.

מאז אני מוסיף לו שמן כשחסר. והאמת אני שם לב שאני צריך להוסיף לעיתים תכופות יותר.

ואולי יש איזשהו טיפול אלטרנטיבי של "תיקון" המצב ולא החלפה.

כמו כן קצת פרטים על מצב הרכב. הרכב במצב שמור ועשה אך ורק 90000 ק"מ. אני מטפל בו באופן קבוע ושומר עליו.

אשמח מאוד לקבל תגובה משמחת שאולי זה איזשהו בורג שהשתחרר.

בתודה.

פורסם

ראיתי גם שישנו איזה מחזיר שמן שיכול להיות שהתבלה ואפשרי אולי להחליפו ואז לא תהיה נזילה..

מה הסיכוי שהבעיה היא באמת זו. ואם כן כמה זה יעלה?!

• תוכן חדש...