Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אחרי הרבה עזרה שקיבלתי בפורום (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=377651), אני כנראה אקנה טויוטה חדשה

השאלה היא כזו: על מה אפשר להתמקח או לצפות לקבל במהלך ביצוע העסקה?

המוכר עצמו אמר לי ש"יבואו לקראתי" כאשר נשב יחד על ההזמנה עצמה, אבל אני לא יודע למה לצפות, מה אפשר לדרוש וכו'.

אני כנראה אלך על הדגם הפשוט יותר מבין אלו שקיימים. האם הטבות מוצעות למי שרוכש דגם יוקרתי יותר?

האם ההטבות כולולת למשל, עלות של צבע מטאלי, תוספות ביטוחיות, חיישני רוורס?

השאלה היא כללית, ובפרט למי שרכש טויוטה ויודע מה הם יכולים להציע. האם זה תלוי בסוכנות-משנה?

אין לי שם שום פריבלגיה או קשרים.

אשמח לשמוע מה קיבלתם אתם בעת הרכישה (טויוטה ובכלל), והאם זה היה קשור לכך שאתם לקוח חוזר, חברים של המוכר, דודים של הבעלים, או סתם לקוחות מהשורה.

תודה רבה

פורסם

היו לך שאלות בקשר לטרייד אין (בשרשור אחר).

אני רק רוצה לספר שלך, שקרובי המשפחה שלי היו בתהליכי רכישת ספייס וורסו (אפילו שילמו מיקדמה).

הם קיבלו הצעה להזדכות על שני רכבים ( רנו סניק 2001 והונדה ג'אז 2007) תמורת ספייס וורסו חדשה.

ומה שהיה מוזר, על רנו הם קיבלו הצעה סבירה ועל ג'אז (שנחשבת סחירה ומבוקשת, בניגוד מוחלט לסניק) הורידו להם המון.

בסוף נשארו עם ג'אז 2007 וקיבלו בחזרה את המקדמה.

לאור כל זה אני מציע לך לבדוק בקשר לטרייד אין, אולי יהיו הפתעות (לטובה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי

גש לכמה סוכנויות באיזורך וקבל הצעות מחיר בכתב

סיבוב של כמה שעות אולי יחסוך לך אלפי שקלים

תנסה לברר גם על מבצעים קרובים או הנחות לקבוצות כמו 'חבר' וכדומה או ימי מכירה מרוכזים

תמיד יתכן הבדל קטן בין הסוכנויות באבזור נוסף או טיפול חינם וכיוצא בזה

לאחר שעברת בין כולם - בטח תדע יותר טוב

בהצלחה

פורסם

אוקי, נפגשתי איתם.

מה שהצלחתי לסחוט מהם זה חבילת אבזור סטנדרטית בחינם (קודן+מרימי שמשות+גלגאי רוורס).

וזה אחרי שהייתי מאוכזב בגלל הצעת הטרייד-אין הנמוכה שהציעו לי (צפוי...) אז הם הסכימו לתת לי את התוספות האלו בחינם (חבל שבמקור לא "הזמנתי" עוד כמה פריטים).

אגב, משום מה (החלטה של רגע שאולי אצטער עליה) הזמנתי דווקא את הדגם היקר יותר (GLI). אני חלש אופי :-(

• תוכן חדש...