Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הבוקר, ועדיין את תמונות של היפיפיה מבפנים :wink:

ולזה שמעלי, בכלל לא קשה להשיג אותם, אומנם לא מחזיקים מלאים שלהם בפנצ'ריה בגלל שבדר"כ אלו מידות גדולות שלא הולכות מהר כ"כ, אז צריך להרים טלפון ולבקש שיזמינו לך, יום אחרי זה יהיה לך אותם.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בעיה להשיג אותם, הם פשוט יקרים כמו כל צמיג איכותי מאד.

מבחינת האופי שלהם, הייתי קורא לו מבוגר, אחראי ושקט :-P

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לגבי הצמיגים, אולי זה היה משהו נקודתי. לי אישית יצא לנסות אותם בכבישים מפותלים עם 159. הוספתי מעט לחץ אוויר מעל למומלץ. הם מספקים אחיזה טובה מאוד בסיבובים, בלימה טובה וזאת מבלי "להעניש" עם רמות רעש\נוקשות גבוהות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לובינסקי לא אשמה, כפו עליהם להפסיק.

בינתיים למרות הסטיגמות על הצרפתיות לא שמעתי תלונה אחת על לובינסקי, ככה שאם אתם מאמינים לסטיגמה כנראה שלובינסקי עושה שירות טוב מאוד אם אף אחד לא אמר עליהם מילה.

לעומת זאת, הVAGיות לא מתקלקלות לעולם ושומעים כל הזמן על צ'מפיון.

אמא של אישתי קנתה לפני חצי שנה C3 חדשה.

על השירות במכירה אני יכול להגיד רק מילים טובות. הרכב הוזמן בסוף ספטמבר והגיע בתחילת נובמבר, ממש סמוך למועד אספקת הרכב ללובינסקי היה מבצע מכירות במסגרתו הנחות כאלו ואחרות. מבלי שידענו על המבצע ומבלי שביקשנו הכניסו את ההזמנה למבצע והיא קיבלה החזר של 3000 ש"ח. מאוד הגונים!

אבל...(הנה בא הטוויסט)

השירות זה משהו אחר.

לפני שבועיים (הרכב בן חצי שנה עם 10K ק"מ) בערך נדלקה מנורת "בדוק מנוע". במרכז השירות המורשה איבחנו בהתחלה שהלכה משאבת מים ורק לאחר מכן האיבחון היה חיישן תקול. על הדרך שרטו את האוטו וניסו להתנער מאחריות (בסוף תיקנו על חשבונם)והרכב נשאר שם יומיים מבלי שהוצע בכלל רכב חליפי. גם לאחר התיקון לא הציעו פיצוי על כך שרכב חדש מאושפז ליומיים + שרטו את הרכב.

זה לא שירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אפשר לדעת באיזה מוסך זה קרה, בשביל שלא נתקרב אליו.

בכל אופן, הניסיון שלי אישית ממה שיצא לי לחוות, כי אני ליוויתי את אבי לכל אורך הרכישה, שלפחות המוסך באשדוד/אשקלון הם אנשים הוגנים, זאת אני יודע מטיפול בעוד רכב שלי (306).

כך או כך, בעסק הזה אין שחור או לבן, תמיד יהיו כאלה שמזלזלים ברכוש אחרים, אבל ממה שאני התרשמתי מאוד מנסים למזער את זה שם, היו כמה ''התקלויות'' עם השירות אבל בכל פעם בסוף הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר, וזאת ללא איומים או הרמות קול, תמיד באו לקראתנו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לפני שבועיים (הרכב בן חצי שנה עם 10K ק"מ) בערך נדלקה מנורת "בדוק מנוע". במרכז השירות המורשה איבחנו בהתחלה שהלכה משאבת מים ורק לאחר מכן האיבחון היה חיישן תקול. על הדרך שרטו את האוטו וניסו להתנער מאחריות (בסוף תיקנו על חשבונם)והרכב נשאר שם יומיים מבלי שהוצע בכלל רכב חליפי. גם לאחר התיקון לא הציעו פיצוי על כך שרכב חדש מאושפז ליומיים + שרטו את הרכב.

זה לא שירות.

לפי השורה הראשונה כבר הנחתי שמדובר בחיישן, ואני לא מכונאי רכב... כנראה הם גם לא ממש מנוסים/מקצועיים.

באמת - ספר לנו באיזה מוסך זה קרה. אם זו אמת - אין זו השמצה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פוספלד המוביל בכפ"ס.

אגב, הרכב גם נרכש שם והשירות היה מעולה כך שלא הכל שחור.

כאחד שעובד בתחום הרכב אני מודע לכך שתקלות וטעויות יכולות לקרות, הכל שאלה של מה עושים מאותו רגע הלאה ואיך משפרים את הרגשת הלקוח...פה הם נפלו בענק לדעתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא הבנתי מה הפיצוי פה... אם זה או החלפת גלגל או טיפול ראשון חינם ==> אז אין פיצוי

שילמת הרבה כסף כדי לקבל רכב תקין ב-100% , לדעתי צריך להחליף לך גאנט חדש(כי הוא שרוט) והפיצוי על עגמת נפש הוא טיפול ראשון חינם... אבל זו רק דעתי כי אני רואה שאף לא חושב פה ככה... לפחות זה מה שאני הייתי דורש.

פורסם

מצטרף לקספר בנוגע למוסך הספציפי הזה..

לא הייתה פעם אחת שנכנסו למוסך והעובדים ה"מקצועיים" שלהם לא הרסו משהו אחר בדרך.. מאז הפעם האחרונה שעשיתי טיפול תקופתי במוסך הרכב יצא רועש מהרדיאטור בצורה מפחידה, חוטים מתחת להגה רפויים ומפריעים לנסיעה ועוד..

שלא לדבר על כך שכשהייתה לי בעיה והרכב לא היה מתניע פעמים אקראיות, כמה פעמים שהייתי שם החליפו לי חצי מנוע ובסוף התייאשנו ניסינו לבד לאתר תקלה וגילינו שמדובר בחיישן.. והחלפנו חיצוני לא במוסך.. מדובר על 106 שנת 97

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

הכותרת נערכה לא על ידי, כאמור פיצוי עדיין לא התקבל.

בכל אופן, עד כמה שידוע לי עד 5 אחוז 2 אחוז ירידת ערך אין הם מחויבים ליידע את הלקוח. אם זה תופס לגבי חישוק ניזוק אז אני עדיין לא בטוח שזה חוצה את רף האחוזים הזה, בכל אופן לקבל גם וגם אנחנו לא נדרוש, אם הם ייתנו אז מה טוב.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הכותרת נערכה לא על ידי, כאמור פיצוי עדיין לא התקבל.

בכל אופן, עד כמה שידוע לי עד 5 אחוז 2 אחוז ירידת ערך אין הם מחויבים ליידע את הלקוח. אם זה תופס לגבי חישוק ניזוק אז אני עדיין לא בטוח שזה חוצה את רף האחוזים הזה, בכל אופן לקבל גם וגם אנחנו לא נדרוש, אם הם ייתנו אז מה טוב.

הפגיעה אצלכם (ג'נט+שריטה על ידית) לא נחשבת ירידת ערך.

פורסם
לא הבנתי מה הפיצוי פה... אם זה או החלפת גלגל או טיפול ראשון חינם ==> אז אין פיצוי

שילמת הרבה כסף כדי לקבל רכב תקין ב-100% , לדעתי צריך להחליף לך גאנט חדש(כי הוא שרוט) והפיצוי על עגמת נפש הוא טיפול ראשון חינם... אבל זו רק דעתי כי אני רואה שאף לא חושב פה ככה... לפחות זה מה שאני הייתי דורש.

בעולם הביטוחי / משפטי הנ"ל נקרא שיפוי...

פיצוי הינו בדמות כסף מזומן (או דבר מה השווה לו, טיפול ראשון בנוסף להחלפת הג'אנט) כנגד אותו עניין לשמו הוא נדרש, במקרה שלך ג'אנט שרוט ולא החלפת הג'אנט התקול או טיפול ראשון בחינם.

עדיין מפליא אותי איך כולם נורא מתלהבים כשיבואן בארץ סוף סוף עושה את מה שהוא חייב לעשות !!

השירות לכשעצמו בסדר לפי מה שאתה מתאר - אבל אין צורך לצאת מגדרך כי סה"כ נונתים לך את מה ששילמת עליו!! רכב חדש - ללא שריטות...

אצלי, כידוע, המקרה היה חמור בהרבה תוך שהייתה פגיעה עמוקה בג'אנט ובצמיג ולכן לא התפשרתי וקיבלתי ג'אנט וצמיג זהים - חדשים מהניילונים.

פיצוי כספי לא קיבלתי, וספקני שתקבל גם אתה... טיפול ראשון עדיף אם מדובר בשריטה קטנה, ג'אנט חדש אם זה באמת מציק בעין..

בכל מקרה,

שאביך יתחדש, ויסע רק בדרכים טובות!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

היי גיא:-P

אל דאגה ידידי, אינני יוציא מגדרי ועדיין לא תמצא אותי מקפץ כמו ג'ין קלי. כל הסיבה שבגלל החלטתי לפתוח את השרשור, היא כדי להראות שלא הכל רע ומר בכל הדבר הזה שנקרא 'רכב'. אתה קיבלת יחס מזלזל ולא ראוי בעת קבלת רכבך, אנחנו קיבלנו יחס מעולה ואלף ואחת התנצלויות מכמה וכמה דרגים בלובינסקי, החל מהסוכן, מהאחראי סוכנים וממנהל המותג, לפעמים התנצלות שווה יותר, לפחות כך אני רואה את זה. מה גם שהוצע לנו לפני שביקשנו החלפת ג'אנט או טיפול חינם. אז נכון, זאת עבודתם וככה היא אמורה להעשות, אך לנוכח מה שאנחנו רואים אצל יבואנים אחרים שלא משכילים לעשות כך, נוצר מצב שבו משבחים את היבואן על כך שהוא עושה עבודתו נאמנה, אבסורד אבל זה המצב.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תמונות יפייפיות של הכלה, תמסור לאביך שיתחדש

אין ספק שהרכב מחזיר עטרה ליושנה מבחינת העיצוב של פיג'ו שאיבדו את הדרך בזמן האחרון...

Confidence In Motion

• תוכן חדש...