Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל על הויכוח (לפחות מבחינתי). חברת הביטוח שלי דורשת את המיגון הנ"ל (לאחר בירור שעשיתי). מאחר שסוכן הביטוח שלי מבטח את כל המשפחה שלי, יש לי הנחות משמעותיות אצלו, אפילו ביחס לביטוח ישיר ודומיו, כך שהעסק סגור מבחינתי.

אגב, הזמנתי את הרכב הרגע! יגיע בעוד חודש :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ירוק עם גג לבן, לבקשת האשה...

איפה אני יכולה למצוא בעל שיקנה לי אוטו כזה?

לא ירוק! בצבע אדום יין:shock::shock::shock::shock:

איפה???

פורסם
למזלי, לאישתי אין רישיון :)

אגב, נכון לאתמול, בגירסה שאני קניתי, יש אדום יין במלאי...

חחחחח איזה כיף לך! רק אתה הנהג! (אז לא הבנתי למה היא היתה צריכה לבחור לך צבע? :-D)

הייתי לפני שבוע בסוכנות ואמרו לי שאין אדום יין חלק, :shock: משהו מוזר קורה כאן..

איזה גירסה לקחת? הספורט או האביאנטה? (בחיים אני לא אבין את המילה הזו :lol:)

פורסם

את הספורט.

אמביאנטה בספרדית יכול לבטא מס' דברים, החל ממצב רוח או אווירה, ועד "חלל" מסוים. באנגלית זה ambient

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
עדיין לא הזמנתי. לי הציעו את גירסת הספורט עם מנוע 1400 וגיר ידני ב89k "על הכביש" (הנחה של 12k בערך).

עכשיו, אני יודע שלחלקיכם זה ישמע מטופש, אבל רק בגירסת הספורט עם מנוע 1400 יש חלון שמש. כן כן, אני זונה של חלונות שמש. זה קונה אותי. אני לא יודע למה לעזאזל זה קיים רק ב1400, אבל זה המצב. לגבי המנוע, מה זאת אומרת עומד לצאת משירות? יש אלפי רכבים בישראל עם מנוע כזה.

גם לי הגג שמש עושה את זה,

מה החלטת בסוף ?

• תוכן חדש...