Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו מובנה ראנקס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רדיו דיסק מובנה טויוטה ראנקס 2006 לא קורא לי דיסקים בכלל פתאום

זה אחרי ששלושה ימים הוא הפסיק לעבוד ללא סיבה לא נדלק בכלל ואז פתאום התחיל לעבוד

בלי להחליף פלאגים בלי לנסות לתקן אפילו

אני מכניס דיסק כל דיסק שעבד פעם וחדשים והוא כותב לי תקלה err1

זה אומר שצריך לנקות את הדיסק או להניס אותו הפוך כמובן שלא הגיוני

מישהו נתקל בבעיה שאפשר לתקנה מקומית ולא לגשת לסוכנות טויוטה ולהוציא הרבה כסף?

תודה

פורסם

זה נשמע כמו שתי תקלות שונות. נסה להחליף את הפיוז של הרדיו (בדוק בספר הרכב את מקומו). באותה הזדמנות זה גם יעשה RESET למכשיר.

אם זה לא מסתדר יש לקחת את הרדיו לתיקון. פתרון נוסף יהיה להביא רדיו מפירוקייה או בכלל לוותר על הדיסקים ולרכוש מתאם שתוכל לחבר אליו דיסק און קי ולשמוע שירים ב MP3 וזה מבלי לפגוע במראה המקורי או בשליטה מההגה. פרטים מלאים תמצא בפורום אודיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנסיון של גיסי שהחזיק ראנקס, הדיסק התקלקל פעמים או שלוש במהלך השנים הראשונות.

אין טעם לתקן אותו, חבל על הכסף, תחליף ל HU איכותי + מתאם.

גם יותר זול, גם יותר אמין וגם יותר איכותי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...