Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ערכתי חיפוש קטן וכל מה שהצלחתי למצוא זה צמיגים למכירה ושרשור על B4 שצריכב להחליף 4 צמיגים,כמו כן מצאתי שצמיגים מחליפים או בזוגות או ברבעיות ,אך ללא הסבר מנומק וטכני.

מישהו יכול להסביר לי למה כשיש פנצ'ר ,אז נהוג להחליף צמיגים בזוגות ולא רק את המפונצ'ר?

במידה ומחליפים רק צמיג אחד ,אז מה הם הסיכונים? ולמה?

תודה רבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

על אותו סרן צריכים להיות צמיגים זהים, מבחינת הסוג, המידה והדגם, וכן מידת השחיקה.

אם אתה שם צמיגים שונים, החיכוך שלהם עם הכביש שונה, ולכן כל גלגל יסתובב

במהירות שונה, ויהיה בעל אחיזה שונה, מה שמאוד לא מומלץ, ובמקרה של צמיגים שונים

גם לא חוקי.

לכן ממליצים להחליף בזוגות ו/או רביעיות.

במקרה שיש צמיג שהוא חדש יחסית, עדיין אפשרי לשים צמיג מאותו סוג מידה ודגם,

וההבדל בין שני הצמיגים מתאזן יחסית תוך זמן קצר, אבל זה לא הכי מומלץ,

כי תמיד יהיה הבדל.

פורסם

זאת אומרת שאם יש לי פנצ'ר בצמיג אחד ,ואני מבקש להחליף את הצמיג המפונצ'ר בדיוק לאותו הצמיג כמו בצד השני (הלא מפונצ'ר) אני עדיין מסתכן באיבוד אחיזה בגלל שצמיג אחד שחוק יותר מהשני?

האם שחיקה של נגיד 5000 ק"מ היא עדיין משמעותית או שאפשר להחליף רק אחד?

זאת אומרת איפה הגבול כאן? ברור לי שזה תלוי בנהיגה ואקלים ועוד 1001 גורמים ,אבל נניח שבנהיגה רגועה בקיץ אחרי 5K ק"מ ,האם מידת השחיקה היא משמעותית?

תודה רבה על התגובה המהירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
תוכל בבקשה להפנות אותי לחוק הרלבנטי?

אני אדייק ואוסיף שהם חייבים להיות זהים במידה, בסוג(רדיאלי או לא), ובנתוני העומס והמהירות. סבבה?!

ניקו, בעקרון, 5000 ק"מ זה לא יותר מידי, אבל כמו שציינת יש הרבה מקדמים לעניין,

ויכול להיות שצמיג של 5000 ק"מ כבר שחוק באופן מהותי, ולכן יש להחליף אותו יחד

עם השני שהיה בו פנצ'ר.

במקרים רבים לדעתי לא תהיה בעיה עם זה, אבל אם מדקדקים, כדאי להחליף זוג.

פורסם

אני חושב שב99.9% צריך להחליף זוג ,בבטיחות אין פשרות ועדיף לשלם מחיר כפול רק בשביל הראש השקט.

כאמור תודה רבה על התשובה ,מבחינתי אפשר למחוק\לנעול את השרשור כדי למנוע הודעות מיותרות.

שוב תודה.

פורסם
אני אדייק ואוסיף שהם חייבים להיות זהים במידה, בסוג(רדיאלי או לא), ובנתוני העומס והמהירות. סבבה?!

זה גם מה שאני ידעתי, חשבתי שיצא איזה עדכון לחוק. תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...